-
Anonim
tylko ze ja chcialam w ramach urozmaicenia wycieczke zrobic, chyba że udałoby sie zebrać grupe w innym terminie dodatkowym na wycieczke do fotoplastikonu, hm? -
KARO
eee... sprzedam termin: niestety, już z tej środy (!) na JAKIKOLWIEK późniejszy... jeśli nikt nie reflektuje, to znów będzie Greenaway (sori :/ ) a jak się zamienię, to może i Polański mi wyjdzie... :) mhm? -
KARO
jeszcze 1 sprawa: ma ktoś może 'lokatora' Polańskiego, co bym sobie mogła zgrać...?
-
Mięsista Pełzanka
Mi bardzo zalezy na tym terminie, bo wyjezdzam w piatek na krotkie stypendium i osttie zajecia to jedyny termin jaki wchodzi w rachube. Marto, pytanie do ciebie kiedy bylaby ta wycieczkia? -
-
todo esto
-
Anonim
-
todo esto
zdaje się, że w sesyjne środy będzie w instytucie, lecz sekretariat jest pewniejszym źródłem wiedzy. -
Kokura Lucky
Sekretariat mówi, że jutro na pewno - na stronie jest info 15-16.
A czy ktoś wie jak będzie z przyszłym tygodniem? Albo jeśli nie będzie jakiegoś oficjalnego dyżuru jak można się z profesorem skontaktować? -
todo esto
w przyszłym tygodniu chyba też powinien być, do końca czerwca w takiej czy innej postaci powinno dać się go złapać. potem przepada na trzy miesiące, może nawet trzy i pół. -
Wu
Drodzy, jak wygladaly te zajecia i ich zaliczenie? Czy trwaly doprawdy 2,5 h? [bo np. obecnie sa te zajecia w planie wpisane w godzinach 13.15-15.45, a wg USOSie to trwaja nawet 3h - 12:30 – 15:30] -
todo esto
rozumiem, że pytasz o seminarium; nie zaglądałem do planu, ale mniemam, że coś się w nim zlało, właśnie seminarium z późniejszym monografem/fakultetem.
a seminarium wygląda normalnie, zdrowo, 1,5h, ktoś coś przedstawia, ew. dyskusja. zaliczenie otrzymuje się za wygłoszenie. pisemnie oddaje się pracę w sytuacjach, w których komuś nie udało się wystąpić z materiałem przed grupą. -
Wu
>todo esto napisał
>rozumiem, że pytasz o seminarium; nie zaglądałem do
>planu, ale mniemam, że coś się w nim zlało, właśnie
>seminarium z późniejszym monografem/fakultetem.
>
>a seminarium wygląda normalnie, zdrowo, 1,5h, ktoś coś
>przedstawia, ew. dyskusja. zaliczenie otrzymuje się za
>wygłoszenie. pisemnie oddaje się pracę w sytuacjach, w
>których komuś nie udało się wystąpić z materiałem
>przed grupą.
dziekuje pieknie za informacje. tak, owszem, chodzilo mi o to seminarium, o ktorym jest ten watek. pozdrawiam. -
olaboga
tylko że seminarium będzie o 16, a w tych godz. co podałaś jest fakultet filmowy, a to trochę co innego :) -
nanibylandia
-
Jolanta
Hej,
chciałam zapytać Was o zdanie na temat monografu kino skandynawskie, czy wykład jest ciekawy, porywajacy? czy zaliczenie jest nie do zaliczenia? :)
no czy warto sie wypisac z prof Wyrobisza " hiszpania w europie..." i zarejestrowac na " kino skandynawskie".
bede wdzięczna za wszelkie plotki i nie-pliotki.
-
olaboga
polega na oglądaniu filmów, więc zależy jakie będą filmy... a na zaliczenie się pisze pracę o jednym z nich. Z Wyrobisza warto się wypisać dla czegokolwiek, moim zdaniem.