-
Ola
odświeżcie swoją przeładowaną pamięć i napiszcie mi proszę, jakie mieliście pytania na Gąsce, jeśli możecie to też z definicjami!!!!!
dzięki za pomoc!!!! -
-
Anonim
olu, bedziesz zdawac znow?
dlaczego definicji nie bedzie?
kiedy idziecie do niej? -
Literat
-
-
magdaart
solea, libri carolini, emalia komorkowa, o powstawanie herezji w sredniowieczu, i juz nic wiecej nie pamietam. chyba nie przylozylam sie do tego... definicji nie podaje bo dostalam 3 wiec chyba nie byly najlepsze. a czemu? musisz to znow zaliczac?/?????? -
magdaart
solea, libri carolini, emalia komorkowa, o powstawanie herezji w sredniowieczu, i juz nic wiecej nie pamietam. chyba nie przylozylam sie do tego... definicji nie podaje bo dostalam 3 wiec chyba nie byly najlepsze. a czemu? musisz to znow zaliczac?/?????? -
Zofia Kajczuk
apsyda, trivium, traditio legis, rypidion, bema. pytania - dwor karola wielkiego, konstantynopol jako "nowy rzym" i cos jeszcze. Ola, ja cie prosze, tylko bez wygorowanych ambicji! BALGAM, NIE POPRAWIAJ GASKI!!!! -
Kamil M
Pojecia: monoteletyzm, adoratio, Maiestas Domini, reszty nie pamietam.
Pytania: tradycja antyczna na wyspach brytyjskich; złoto w kulturach pogańskich; rola artysty w tworzeniu dziel sztuki -hipotezy.
ZGADZAM SIE, NIE POPRAWIAJ JEJ :))) -
Kamil M
Dr Aleksandra Suliwkowska-Gąska, drogi Literacie, uczy nas wczesnego śreniowiecza (rzekomo - bo zbacza wciąż z Zachodu na Wschód); uczy też antropologii kultury. -
A.W.B.
A macie jakieś namiary an nię (Gąskę)? Chodziłem do niej na Antrop. i muszę z nią pogadać o pracy zaliczeniowej. Byłbym wdzięczny! -
Anonim
Muzeum Narodowe, wtorki od 10 - czy tak?
Olu: Nie poprawiaj tego! Jesli zas chodzi o pytanie to herezja, pseudo Dionizy Areopagita vs Augustyn (w kwestii czasu), solea, emalia itp. -
Ola
nawet gdybym była Frankiem, to i tak bym się nie wyrobiła z powtórką na wtorek przy nawale materiału na inne egzaminy :))))))) ale nie martwcie się - został mi cały wrzesień... :))))))))) -
Ola
aha, jeszcze coś - pisałam to na szybko przed wyjazdem, więc wyszło tak dwuznacznie: broń Boże nie chodziło mi o pisanie definicji pojęć tylko o same pojęcia.... :))))))))) -
A.W.B.
-
Anonim
az takich szczegolow nie znam, ale z tego co wiem to zasiada ona w MN w galerii faras wiec moze jak tam zadzwonisz to sie uda. A numer pewnie jest jest na stronie MN. -
A.W.B.