-
(L)█▓▒░Dobrze wiesz ►►(L) ●•٠·˙
Czy mógł by się ktoś podzielić ze mną wrażeniami, dotyczącymi pisania pracy rocznej u tego Pana?? -
Ketor Kezlock
Już ktoś pisał: idziesz po temat, piszesz, idziesz po ocenę. Its easy like one-two-three. -
niewinna jest kiedy śni
>(L)►Dobrze wiesz█▓▒░(L) napisał
>Czy mógł by się ktoś podzielić ze mną wrażeniami,
>dotyczącymi pisania pracy rocznej u tego Pana??
już było to poruszane, pewnie nawet nie raz, ale ostatnio w temacie "wykładowcy od średniowiecza", który wciąż jest na pierwszej stronie tematów. Wystarczy chwilkę pomyśleć gdzie mogło być zamieszczone takie pytanie i sprawdzić, a nie mnożyć tematy z tymi samymi pytaniami. -
(L)█▓▒░Dobrze wiesz ►►(L) ●•٠·˙
-
-
Anonim
Potwierdzam, pisałam u niego i jest bardzo lajtowy. Wysłałam mu wersję elektroniczną i dopiero post factum zorientowałam się, że w pewnym momencie przypisy wypadły mi na środek strony. Pan profesor stwierdził, że "to nieważne" i i tak postawił 5.
-
Skorpion
Ja rowniez potwierdzam,nie wiem jakie glupoty trzebaby napisac w pracy,zeby dostac mniej niz 4.Niezaliczenie jest chyba niemozliwe:) -
DUCH
-
Anonim
ale ten sylabus taki sobie... jak myslicie? warto do Pieniadz na powszechna jak ma fajny sylabus? mialam z nia wbh... i mieszane odczucia. -
DUCH
-
aGa
ja mogę serdecznie polecić pana dygo i pana paca również, są bombowi ze swoim stosunkiem do uczniów przynajmniej takie jest moje pierwsze wrazenie, dlatego mam zamiar pisac i egzaminowac sie u nich
lecz chyba boje sie pana skibinskiego od politologii ,, nie bede dla was dobrym wujkiem"aaaaaaaaa -
Miet
>aGa napisała:
>lecz chyba boje sie pana skibinskiego od politologii ,, nie
>bede dla was dobrym wujkiem"aaaaaaaaa
E tam, taka taktyka co by parę osób zrezygnowało. W każdym razie trzeba być "doczytanym"; ]. -
DUCH
-
Miet
-
Aś.
Piszę tutaj, ponieważ nie chcę zaśmiecać forum.
Czy zna ktoś MAILA do tego profesora? Poszukuję go pilnie, ponieważ nie wstawił mi oceny z oguna.
A w USOSie niestety nie ma :(
Za wszelkie informacje wieelkie dzięki !