Instytut Historyczny UW [879]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (L)█▓▒░Dobrze wiesz ►►(L) ●•٠·˙

Czy mógł by się ktoś podzielić ze mną wrażeniami, dotyczącymi pisania pracy rocznej u tego Pana??
  • Ketor Kezlock

Już ktoś pisał: idziesz po temat, piszesz, idziesz po ocenę. Its easy like one-two-three.
  • niewinna jest kiedy śni

>(L)►Dobrze wiesz█▓▒░(L) napisał
    >Czy mógł by się ktoś podzielić ze mną wrażeniami,
    >dotyczącymi pisania pracy rocznej u tego Pana??

już było to poruszane, pewnie nawet nie raz, ale ostatnio w temacie "wykładowcy od średniowiecza", który wciąż jest na pierwszej stronie tematów. Wystarczy chwilkę pomyśleć gdzie mogło być zamieszczone takie pytanie i sprawdzić, a nie mnożyć tematy z tymi samymi pytaniami.
  • (L)█▓▒░Dobrze wiesz ►►(L) ●•٠·˙

Ciesze sie ze myslisz za mnie:D
  • Anonim

Potwierdzam, pisałam u niego i jest bardzo lajtowy. Wysłałam mu wersję elektroniczną i dopiero post factum zorientowałam się, że w pewnym momencie przypisy wypadły mi na środek strony. Pan profesor stwierdził, że "to nieważne" i i tak postawił 5.
  • Skorpion

Ja rowniez potwierdzam,nie wiem jakie glupoty trzebaby napisac w pracy,zeby dostac mniej niz 4.Niezaliczenie jest chyba niemozliwe:)
  • DUCH

a ja powiem ze jak na 1 cwiczenia juz lubie tego goscia;)
  • Anonim

ale ten sylabus taki sobie... jak myslicie? warto do Pieniadz na powszechna jak ma fajny sylabus? mialam z nia wbh... i mieszane odczucia.
  • DUCH

do pieniądz zawsze:) ona się cieszy im więcej ma znajomych buziek:)
  • aGa

ja mogę serdecznie polecić pana dygo i pana paca również, są bombowi ze swoim stosunkiem do uczniów przynajmniej takie jest moje pierwsze wrazenie, dlatego mam zamiar pisac i egzaminowac sie u nich
    lecz chyba boje sie pana skibinskiego od politologii ,, nie bede dla was dobrym wujkiem"aaaaaaaaa
  • Miet

>aGa napisała:

>lecz chyba boje sie pana skibinskiego od politologii ,, nie
    >bede dla was dobrym wujkiem"aaaaaaaaa

E tam, taka taktyka co by parę osób zrezygnowało. W każdym razie trzeba być "doczytanym"; ].
  • DUCH

Miet Elka na koszulce zabowiazuje:)
  • Miet

A jakże.
  • Aś.

Piszę tutaj, ponieważ nie chcę zaśmiecać forum.

Czy zna ktoś MAILA do tego profesora? Poszukuję go pilnie, ponieważ nie wstawił mi oceny z oguna.
    A w USOSie niestety nie ma :(

Za wszelkie informacje wieelkie dzięki !
| |

Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...

Wydział Historyczny, Instytut Historyczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)