Instytut Historyczny UW [879]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciej S.T. Bartosiak

Szanowna brać studencka

Zwrócono się do Mnie z prośba o kontakt z wykładowcą ! ale nie byle jakim !! Troszku wypadłem z obiegu, a zawsze staram się pomóc, tak więc pytam was czy pomożecie mi ??!!

" ... Mam taką sprawę potrzebny jest wykładowca z historii- może to być młody pracownik, ale kontaktowy

Wykład dla 14 osobowej grupy z Argentyny i Brazylii, która może niezbyt wile wiedzieć o Polsce - wykład miałby dotyczyć krótkiego i na bardzo podstawowym poziomie przybliżenia w ogólnym zarysie dziejów Polski z trochę szerszym uwzględnieniem historii najnowszej
    ...
    ważne zęby umiał w przejrzysty sposób wytłumaczyć o co chodzi z transformacją ustrojową i jakie to ma znaczenie historyczne

A jakby ten wykładowca znał hiszpański to już byłby szczyt marzeń ....... "

Jesteście na bieżąco, dlatego też do wasz wznoszę prośbę o pomoc !!

Czekam na wasze propozycje :-)
  • A

dr Paweł Skibiński- historyk XX wieku, miał staż na Uniwersytecie w Hiszpanii :)
  • Maciej S.T. Bartosiak

Sorry że tak późno odpisuje ale trochę mam dużo na głowie

Dzięki :-)
  • Maciej S.T. Bartosiak

Tak więc koleżanki i koledzy ... wiedza wasza i znajomość zainteresowań wykładowców jest niezmierna ...

Tym razem poszukuje Wykładowcy który zajmuje się Rzezią Wołyńską ... jakieś propozycje ??
| |

Witam wszystkich przyszłych i obecnych historyków, absolwentów, studentów, kandydatów i przyjac...

Wydział Historyczny, Instytut Historyczny

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)