-
Maciej S.T. Bartosiak
Szanowna brać studencka
Zwrócono się do Mnie z prośba o kontakt z wykładowcą ! ale nie byle jakim !! Troszku wypadłem z obiegu, a zawsze staram się pomóc, tak więc pytam was czy pomożecie mi ??!!
" ... Mam taką sprawę potrzebny jest wykładowca z historii- może to być młody pracownik, ale kontaktowy
Wykład dla 14 osobowej grupy z Argentyny i Brazylii, która może niezbyt wile wiedzieć o Polsce - wykład miałby dotyczyć krótkiego i na bardzo podstawowym poziomie przybliżenia w ogólnym zarysie dziejów Polski z trochę szerszym uwzględnieniem historii najnowszej
...
ważne zęby umiał w przejrzysty sposób wytłumaczyć o co chodzi z transformacją ustrojową i jakie to ma znaczenie historyczne
A jakby ten wykładowca znał hiszpański to już byłby szczyt marzeń ....... "
Jesteście na bieżąco, dlatego też do wasz wznoszę prośbę o pomoc !!
Czekam na wasze propozycje :-) -
A
dr Paweł Skibiński- historyk XX wieku, miał staż na Uniwersytecie w Hiszpanii :) -
Maciej S.T. Bartosiak
-
Maciej S.T. Bartosiak
Tak więc koleżanki i koledzy ... wiedza wasza i znajomość zainteresowań wykładowców jest niezmierna ...
Tym razem poszukuje Wykładowcy który zajmuje się Rzezią Wołyńską ... jakieś propozycje ?? -