IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~ Hela ~

Czy ktos moze orientuje sie kiedy ma dyzur Dr hab. Paweł Stępień?
  • br

czwartek g. 9-10
    sala 21
  • ...eres color...eres calor...

Czy ktoś wie może i mógłby podzielić się ze mną informacją gdzie i kiedy w trakcie sesji można namierzyć dr Ariadnę Lewańską i dr Tadeusza Bernatowicza?;> Grazie in anticipo; )
  • Vill

Ja bym była wdzięczna za informacje jak można złapać prof. Wołodkiewicza.
  • br

kazdego naszego profesora, ktory jest czlonkiem rady naukowej
    najlatwiej bedzie zlapac przed rada naukowa - 25 czerwca przed g. 12
  • dani

cz ktoś z pierwszego roku może mi podać daty egzaminów z prof. Styką? dzięki z góry
  • PSI

19, 26 oraz 30 czerwca:)
  • dani

dzięki za błyskawiczną odpowiedz (naprawdę to było szybkie)
  • Vill

A kiedy dyżur ma dr. Żelazowski?
  • br

Dr Zelazowski - z tego co wiem ma z 1 rokiem jeszcze dodatkowe zajecia - odrabianie ,,,
    ale najlepiej pisac maila lub udac sie na Historie Sztuki, gdzie pracuje
  • Anonim

albo do Muzeum Narodowego, gdzie też pracuje :]
  • br

zaliczenie zajec mozna uzyskac po zlozeniu pracy pisemnej w trakcie moich dyzurow w Instytucie Archologii UW, ulKP 26/26 (Szkola Glowna) p. 3.17 - II pietro w nastepujacych terminach -
    16 czerwca g. 9-15
    23 czerwca g. 12-15
    25 czerwca g. 9-15
    26 czerwca g. 9-15
    Prace prosze zostawic w mojej przegrodce w IA UW (I pietro) lub przeslac mailem na sdres j.zelazowski@uw.edu.pl
  • Kasia

Ktoś może wie kiedy ma dyżur dr Stępień? I gdzie?
  • br

prof. stepein jest w czawrtki od 9
    w sali 22
    w ten i nastepny czawrtek sa egzaminy
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Dzisiaj to już po ptakach, ale jest szansa na złapanie w IBI Prof. Łukaszyk w najbliższym czasie (np. przyszły tydzień)?
  • Anonim

Hmm jest moją promotorką, więc zakładam, że się pojawi na obronie - 3 lipca, kolo 12 :] A czy wcześniej da jakoś radę, to nie wiem.
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Jest moją recenzentką (niespodzianka; ?!) - oby pojawiła się na mojej...
  • Vill

Nie zna ktoś może maila do prof. Popiołek? A może wiecie kiedy można ją złapać na UW? Brakuje mi jej podpisu i chciałabym to załatwić jak najszybciej.
  • graló

skoro już jesteśmy przy dyżurach to potrzebuję złapać p. Miziołka, dra Żelazowskiego, no i p. Eleni albo p. Marię;) będę wdzięczny za informację
  • Vill

Dr Żelazowski jest prawie codziennie w muzeum narodowym. Wystarczy zapytać o niego na recepcji. (I lepiej zabierz ze sobą swoją pracę końcową)
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)