-
Mam w posiadaniu (łac. possideo, ere) notatki z renesansu wloskiego i europejskiego (hiszp. el renacimiento italiano y europeo), datowane na rok akademicki 2005/06 (rękopis, stan db+, delikatne zagcięcia na rogach kartek, krotochwile na marginesach stanowią dodatkowy walor oferowanego przeze mnie produktu, w ramach bonusu stylowa, plastikowa teczka z wzorem).
Szcześliwy właściciel-dawca proszony o danie znaku życia, bo chciałbym te notatki oddać (pożyczone były w roku akademickim 2006/07). -
Vill
A jeżeli dawca się zgłosi... :D Chętnie się zaopiekuję w roku akademickim 2009/2010 :) -
xI
z pewnością znajdzie się też kilka osób , które chętnie się zaopiekują już w tym roku akademickim :D -
agniesz
-
-
Vill
Ale pamiętaj, że ja byłam pierwsza w kolejce na 2009/2010!; )
To jak z USOSem, ja rozumiem, że trzeba się śpieszyć. Powiedzmy, jestem graczem z 21:00:01; ) -
Pierwej niech zgłosi się prawowity właściciel notatek, a potem "to się zobaczy" - w sensie, że właściciel zobaczy. Ale będę miał na uwadze Wasze oferty. By zwiększyć moc próśb polecam dać na tacę w kościele Sióstr Wizytek pod wezwaniem św. Józefa Oblubieńca Najświętszej Marii Panny w Warszawie.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne