IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Mam w posiadaniu (łac. possideo, ere) notatki z renesansu wloskiego i europejskiego (hiszp. el renacimiento italiano y europeo), datowane na rok akademicki 2005/06 (rękopis, stan db+, delikatne zagcięcia na rogach kartek, krotochwile na marginesach stanowią dodatkowy walor oferowanego przeze mnie produktu, w ramach bonusu stylowa, plastikowa teczka z wzorem).

Szcześliwy właściciel-dawca proszony o danie znaku życia, bo chciałbym te notatki oddać (pożyczone były w roku akademickim 2006/07).
  • Vill

A jeżeli dawca się zgłosi... :D Chętnie się zaopiekuję w roku akademickim 2009/2010 :)
  • xI

z pewnością znajdzie się też kilka osób , które chętnie się zaopiekują już w tym roku akademickim :D
  • agniesz

ja ja! mnie wybierz!
  • Vill

Ale pamiętaj, że ja byłam pierwsza w kolejce na 2009/2010!; )

To jak z USOSem, ja rozumiem, że trzeba się śpieszyć. Powiedzmy, jestem graczem z 21:00:01; )
  • Nugae, czyt. Krotochwile

Pierwej niech zgłosi się prawowity właściciel notatek, a potem "to się zobaczy" - w sensie, że właściciel zobaczy. Ale będę miał na uwadze Wasze oferty. By zwiększyć moc próśb polecam dać na tacę w kościele Sióstr Wizytek pod wezwaniem św. Józefa Oblubieńca Najświętszej Marii Panny w Warszawie.
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)