IBI AL Studia Śródziemnomorskie/ Filologia Nowogrecka [184]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • br

pierwszy rok cs i fn zostal juz zapisany na zajecia obowiazkowe - a to nie oznacza, ze na wszystkie
    plan klasyczny jest na stonie psh
    na zajecie dodatkowe z koncem wrzesnia beda zapisy
    powiemy wam o tym wszystkim w czasie dni adaptacyjnych
  • 3 miles of bad road

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!! nic nie rozumiem i jestem załamana...czyli co??? mogłabym nie jechac na zerówke CYWILIZACJI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ jakbym przypadkiem nie sprawdziła grona?????

błagam, niech ktoś się do mnie odezwie, ktokolwiek zz CŚ z UW....

błagam - -- mój mail to electrolite@vp.pl
    502 071 443

nic nie kumam i proszemi pomóc -- - serio!

mam na imie Ewa... Ewka.... Ewcia... jak kto woli, tylko błagam - - - dajcie znać! chce jechac na zero!
  • br

powiem to, co wczoraj powiedzial dyrektor ds studenckich w ibi - prof. sucharski
    jesli ktos nie chce byc na dniu adaptacyjnym - moze nie byc - tylko sam sobie szkodzi
    adaptacja skonczy sie okolo 13 i spokojnie we wtorek mozna dojechac na oboz - to jeszcze cale 5 dni na poznanie nowych osob
  • 3 miles of bad road

więc - tak:

ja planuje zostac w warszaiw do tej 13 a potem sie wybrać na własną rękę do poronina to myśle jest rozsądne.
    jesli ktoś też tak uważa - - - - -

prosze się odezwać , to pojedziemy razem!
  • linda

Rozumiem, że dzien adaptacyjny zaczyna sie o 10.30? Bo juz doszly mnie sluchy,ze wczesniej.
  • Vill

Widzę 2 nowe koleżanki :) Przypominam, że mamy już własne grono -> http://grono.net/forum/2186417/0/. Tam łatwiej bedzie Wam uzyskać takie informacje.
  • Ola

pirwszoroczni mają już plan zajęć? i do kiedy możemy się zapisywać w usosie na te różne dziwne rzeczy :P?
  • 3 miles of bad road

echo
  • Vill

Plan, plan, plan... Mógłby mi ktoś pomóc?
    Na maila uw dostałam 2 plany filologii nowowgreckiej i jakieś z CŚ, ale podpisane w jednym miejscu "plan zajęć zima 2007/2008", w drugim "plan zajęć zima 2008/2009", a na dodatek zupełnie różniące się od planu na usosweb (który zmienił się od kiedy byłam tam sotatni raz). No i czemu teraz wierzyć? Najlepiej by było, gdyby ktoś tu wkleił nasz aktualny plan.
    Czy jeszcze dużo takich zmain będzie? Ja już się umówiłam z pracodawcą patrząc na poprzedni plan (w którym czwartki miałam zupełnie wolne).

I mam jeszcze jedno pytanie... Znalazłam informację, że zapisy na jezyki obce zaczynają się 22.09. O której? Trzeba koniecznie robić test poziomujący? Wyjeżdżam na obóz, więc proszę o szybką odpowiedź. Muszę jutro wszystko ogarnąć.
  • Goś

zapisy na platformie żetonowej są od 21, test poziomujący zrobić trzeba, ale wyniki nie są zobowiązujące, są wskazówką: można się zapisywać na grupy wyżej.
    Podejrzewam, że ten plan wysyłany ostatnio jest obowiązujący, po prostu ktoś zapomniał zmienić nagłówek, te plany są jedynie lekko modyfikowane, więc pewnie rok temu był podobny, stąd błąd.
    Zmiany-tu bywa różnie, są bardziej prawdopodobne, jeśli masz zamiar uczyć się nowogreckiego. Jeśli nie, to prawdopodobieństwo lekko spada, ale zawsze są możliwe.
    Usos mówi różne rzeczy, nie zawsze warto mu wierzyć, co do planów u nas na wydziale, to chyba pewniejsze są te z maili z sekretariatu, bo takie dostają wykładowcy...
  • br

apel do 1 roku -
    pierwszoroczniki - spokojnie
    wszystkiego dowiecie sie juz we wtorek
    z niczym nie bedzie za pozno
  • Anonim

W razie czego, to ja też pewnie gdzieś się tam będę kręcił wokół dnia adaptacyjnego :] Od strony samorządu postaram się wyjaśnić ewentualne wątpliwości :]
  • Nugae, czyt. Krotochwile

http://books.google.pl/books?id=9JJ... - dla zainteresowanych zdaniem egzaminu z historii starożytnej u Styki. Dobra kniga.
| |

Studia śródziemnomorskie w IBI AL OBTA PSH MSH Sekretariat Dydaktyczny UW. I wszystko jasne

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)