-
Temat do umieszczania informacji o imprezach wszelakich i innych wydarzeniach (mniej lub bardziej) kulturalnych.
-
[przeniesione z wątku Radka]
Witajcie,
Organizujemy wybory Miss UW, zależy nam na jak największej liczbie kandydatek.
Prosimy o włącznie się w poszukiwanie dziewczyn z waszych jednostek, które
mogłyby wystartować. Zgłoszenia przyjmowane są do 25 kwietnia w biurze ZSS UW
- muszą zawierać wypełniony formularz zgłoszeniowy oraz 2 zdjecia ( sylwetki
oraz portretowe). Finałowa gala odbędzie się 15 maja w Hybrydach, weźmie w
niej udział po jednej studentce z każdego wydziału oraz jedna studentka ze
studiów międzywydziałowych.
Formularz oraz wszystkie informacje dostępne są na naszej stronie
http://www.samorzad.uw.edu.pl
Szczegóły u koordynatora wyborów Rafała Sulowskiego
rafal.sulowski@samorzad.uw.edu .pl
602711882 -
Anonim
-
Anonim
MARTO!!!!!!!!bez kitu przeginasz!!
Ciągle sie Ciebie głupie żarty trzymają!!
A co do tematu to mysle że jakis nastepny czwartek filhellenski możemy ukoronowac winkiem i gra w gry integracyjne-monopoly albo baran :P -
-
izia k
mmm Aniu TY to masz dobre pomysły;) (a kreatywność u miss też jest punktowana,więc ja bym jednak na Twoim miejscu rozważyła kandydowanie. dla mnie jesteś faworytką;) -
Anonim
haha! a widzisz Anula, nie tylko ja uważam jak uważam:)
a swoją drogą, to Izię też zgłaszam. -
izia k
-
izia k
a tę ucztę winną to może jednak zrobimy w pt cio? bo ja mam w pt egzamin z łaciny i jakbym przyszła taka ledwo ciepla po czwartku to nie byłoby chyba najlepiej;( -
Anonim
biorąc pod uwage ze nie wiemy jeszcze ktory czwartek to w sumie kazdy pomysl jest spoko .Osobiscie byłabym za przyszlym czwartkiem :)
-
Anonim
a ja byłabym za tym, żeby któraś nas reprezentowała w walce o koronę Miss UW
ach jak to dumnie brzmi. Izia! -
Barba
Marta! Marta! Marta na Miss Uniwers-ytetu!
;PPPPPPP
A swoją drogą - mam propozycona:
przyszła środa - czyż nie idealny dzień na winne spotkanie?;)
I: stęskniłam się za Wami! -
Anonim
o nie, ja się nie nadam. ale mogę poprowadzić kampanię wyborczą którejś z Was ślicznotki moje:)
a co do środy to racja, najlepszy dzień:) -
izia k
-
Anonim
Przeklejone z grona UW:
Kult za darmo!
Drodzy studenci!
Drugi dzień imprez Juwenilnych na Dużym Dziedzińcu Uniwersytetu Warszawskiego był zawsze płatny dla wszystkich. W tym roku ZSS UW zdecydowanie sprzeciwił się organizacji płatnego koncertu, dlatego też dołożyliśmy wszelkich starań, aby studenci UW byli zwolnieni z opłaty za wstęp na Kult. Postanowiliśmy wykupić dla was 3 tysiące biletów, które możecie odbierać w naszym biurze na Krakowskim Przedmieściu 24 ( Mały Dziedziniec, I piętro, pokój nr 20) w godzinach 9 - 17.
Zasady przyznawania wejściówek dostępne są na naszej stronie internetowej:
http://www.samorzad.uw.edu.pl
pozdrawiamy, ZSS UW -
...eres color...eres calor...
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Kasia i tyle.....
Witam, zapraszam wszystkich na wyjątkowe spotkanie z Profesor Anną Świderkówną, znaną biblistką, popularyzatorką wiedzy o antyku i Biblii, starożytnością grecko-rzymską.
W czasie spotkania będziecie mogli uczestniczyć w dyskusji, dotyczącej dotyczące Grecji i Egiptu epoki hellenistycznej. Jeśli chcielibyście podzielić się swoimi odkryciami lub zapytać o coś Panią Profesor, to serdecznie zapraszam.
Rozmowę poprowadzi dziennikarka Kamila Drecka, znana z cyklicznego programu kulturalnego TVP2 "Ogród sztuk".
Początek sobota 17 maja br. godz. 13.00 stoisko nr 007 sektor A w PKiN na Międzynarodowych Targach Książki w Warszawie.
pozdrawiam
-
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne