-
ameba
wybieracie sie gdzies do pracy na wakacje?
gdyby ktos mial jakas propozycje wolnej posady (i oczywiscie chce) niech sie podzieli informacja. Ze swojej strony moge życzyc tylko żeby nikt nie wyladowal na budowie tudziez w skladzie materialow budowlanych- szczerze odradzam :) -
Anonim
ja juz pracuje
wlasnei odebralam pierwsza wyplate -cale 100zl :D jestem z siebei dumna-bedzie za co kare w bibliotece zaplacic :D -
Anonim
mam prace przez internet-chcetnych zapraszam na gg (numer w profilu :) -
..::werka::..
-
-
Anonim
-
Anonim
ha ha
pieniazki sie zobaczy :P
a jak nei to i tak szkody nie bedzie :) -
Draftsman
Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj byłem na rozmowie o pracę w nowo otwartej placówce CYFRY +. Po oddaniu CV poproszono mnie do biura, gdzie pan ubrany jakby wybierał się do STUDIA zaczął opowiadać jaki to on ach i och, że w jego oddziale wszyscy są zadowoleni i uśmiechnięci i że ZG podobnie jak oddział w Zabrzu, w którym miał przyjemność poprzednio pracować będzie na 1 miejscu w skali kraju i on do tego doprowadzi. Po krótkiej rozmowie spytał mnie o to, ile chciałbym zarabiać. Na to ja, że jakieś 800 - 900 zł netto/ miesiąc. I w tym momencie >UWAGA, UWAGA<, pan odpowiada że "przykro mu ale w takim razie nie będziemy mogli razem pracować, bo u nich zarabia się tyle na tydzień". Szok! Facet do mnie kiedy chcę zacząć i tym sposobem idę w czwartek na godz. 10.00 na dzień próbny z przeszkoleniem. Zapewniono mnie, że to nic związanego z akwizycją. Myślę że to jakiś ogromny przekręt, ale tak czy siak się wybiorę i sam przekonam. (Zostałem pożegnany słowami, żeby zastanowić się grubo nad studiami w trybie zaocznym, bo niby nie będę żałował). Dziwne to wszystko. :) -
patrz, ale nie dotykaj.
ja mogę komuś ugotować coś lub dziecka przypilnować, bez problemu. tanio; ] -
Anonim
SZUKAM PRACY OD SIERPNIA JEST KTOS CHETNY I MAM COS DO ROBOTY 1000 ZL ZA MIECHA MNIE ZADOWOLI W PELNI ZBIERAM NO OBOZ TENISOWY!!! POMOZCIE!!! GG 5199348 -
Ania Gajewska
Zawsze mozna sprobowac dostac sie do komisji wyborczej. Fakt, ze to dopiero we wrzesniu, ale zawsze cos tam wpadnie. Szczegolnie ze teraz sa i prezydenckie i do parlamentu. mysle ze wyjdzie ok 400zl. Tyle ze trzeba sie "wkrecic". -
Anonim
o, Ania;)
Ania dobrze mówi. nie 400, a 450 zeta za 3 dni siedzenia. łatwa kasa, tyle, że trzeba mieć znajomości.:) -
Draftsman
-
Anonim
Dawidzie, już niedługo ta znajomość się zakończy. Paweł wreszcie musi wybrać, Ty albo ja :P -
Draftsman
-
Anonim
-
tomAk suryCatto
i jak CI poszlo z ta praca w cyfrze + mam nadzieje ze wszytsko sie udalo i pracujesz za taka kase jak Ci oferowano!
czekam na odpowiedz aha i jak wyniki studiow?
aha i jesli ktos cos wie o pracy we wloszech prosze o szybki kontakt! -
Draftsman
Praca w cyfrze okazała się jedną wielką ściemą... Czyli tak jak przypuszczałem... :] Ze studiami ciągle nie wiem...; / Pozdrawiam!