-
..::werka::..
Heyo:):) o jejka wlasnie zdalam sobie sparwe ze to juz DWA lata!! ej dwa lata od ukonczenia Jedynki!!! Jeja mammija ale to szybko zlecialo! Ciekawa jestem gdzie i cio porabiaja absolwenci:):) w jakie strony was wywialo:) i na jakie kerunki:):) nio a mlodzi dokad sie wybieraja??:D w ogole jak tam ?? Placzecie za Jedynka??:D:D pozdroweczki:)
A nio a mnie wywialo do POzka:) na lingistyke stosowana;) (nie logistyke:D:D)
-
Anonim
-
ameba
tez juz niestety jestem absolwentem :)
wybieram sie na gospodarke przestrzeni na UZ albo budownictwo na UZ. jak narazie i tak nie wiem czy zdalem mature wiec byc moze wyladuje w Co Kto Umie :) -
Anonim
niby mam na świadectwie napisane, że wykształcenie średnie już posiadam. a wybieram się na prawo, jak wszystko dobrze pójdzie. jeśli nie, to angielski na uz. zakładając najgorszy wariant, to jeszcze nie pożegnałam się z ILO ostatecznie (: -
-
Anonim
ja również, jak to napisała mańka, zakładając najgorszy wariant, byc może jeszcze zawitam do jedynki. a póki co wybieram sie na anglistykę na uz. he... -
:):)ZDACIE PIKNIE MATURKE:):)zadne Co Kto Umie.):):) swoja droga :) ciekawe rozwiniecie skrotu:):):D:D:D hihihihi aaa czyli wiekszosc zostaje w naszym zielonym miescie;):):D wiecie ja docenilam nasze miastko jak wyjechalam:D ono takie nie za duze nei za male;):) i full pozytywno zielonkowe;):):) -
Jak to nie może być puste?
wyjechalem. kawalek drogi.
faktycznie pozytytwnie zielonkawe. a moze to nawet i nie to. ale jest cos co przyciaga. bo np. juz 2 miesiac nie dojezdzam zugiem na piekny nasz dworzec :p i juz mnie ciagnie.
pracuje nad tym zeby zjechac czem predzej
Pozdrawiam :) -
o ja Cornell:):) po pierwsze wszytskiego naj naj:):)alles gute ite de;) bo jak jestes zielony i kolo twojego imienia jest tort to masz urodzionki czy sie myle;):) nio.. masz racje cos jest w naszym miastku..ale nei mow tesknisz za naszym cudnym dworcem??A moze za 20 minutowym postojem w CZerwiensku:):):) hihihi.. POZDROWKI:):) -
-
hihihi nio normalnie.. jak widze czerwiensk to jeja:):) hihihihihi a ktorez to urodzinki??? 20?:D kuniec nastolatkowania?:D -
-
o ja;):)hihi to ja nie jestem jeszcze taka stara;):)ale Cornell:) niewazne co wskazuje licznik:) wazne jak mlodo sie czujesz:):) JA bardzo:) wlasciwie to jakbym dopiero co wyszla z jedynki:D -
-
olla la
ha! 27 czerwca są wyniki!...
Ameb I Mańka--> zdacie tą matme! Bez paniki!;)
-
Anonim
a ja ide do poznania
i nie zdam historii
CoKtoUmie...to co tam Ameba mozna robic? :> -
Anonim
-
O ja pozno nieo! Jeszze 2 tygodnie zycia w nieswiadomosci!Ale glowa do gory:) jestem pewna ze zdacie;):) Zadne Co Kto Umie'):) nio co wy!!!:D:D -
ameba
nie wiem w sumie co :) Feluś powiedział mi ze za chyba 200zł można sie zapisać na jakiśtam kurs i nie biorą do wojska; ) zreszta i tak probowalbym sie dostać na studia za rok/ zdać mature.. -
ee odrazu czarne scenariusze! Pczekaj do 27 czerwca!:) zadne kursy cz CKM!:) UZI:)jak juz;)Nio!Ameba a w ogole takie pytanie poza konkursem to jeszcze jezdzisz na bike'u?:Dtak z ciekawosci pytam:) -
ameba
chwilowo nie mam czasu ani na czym- postanowilem przesiasc sie na hardtaila z braku lepszego amora to tego fulla. poki co jeszcze niczego nie kupilem ale na wakacje i festiwal na pewno cos bede mial; )