I LO w Puławach [657]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aimer

chciałam się dowiedzieć czy bardzo się w naszej starej budzie pozmieniało?;)
  • Anonim

nooo... nowe schody, kamery na korytarzach, ocieplony i odnowiony internat (sic!), brak klimatu a la sor Kobusiński... ta szkoła schodzi na psy, a to co najlepsze należy już do przeszłości....
  • Anonim

nie moze byc, czyzby XXI wiek wkroczyl do czartorycha? kto z dawnych nauczycieli pozostal? Opi jest? a sorka od angielskiego, Tarnowska? a sorka Giedyk? a Hans?
  • Haushinka

Opi nie ma, Hans tez odszedl... zostala sorka Giedyk i Tarnowska, w tym roku odchodzi sorka Orlowska, Suchodolska, pan Zadura.... odchodzi wlasciwie cala elita;/
  • Haushinka

aha i pana Czezyka tez nie ma... ale to chyba na plus dla szkoly...:>
  • Anonim

hehe na plus to by bylo jak by sorka tarnowska odeszla :-) choc akcent miala po angielsku jak sor czezyk hehehe
  • Anonim

Panek zostaje. Harry też; )
  • Onime no Zuu

No tak. Bez nich ta szkoła nie byłaby już tą samą szkołą; P
    A jak wymienią okna i w AIII przestanie padać śnieg, to już zupełnie nie będzie tam po co wracać:)
  • Anonim

S.P. Kobusiński to moj wychowawca..troszke z niego zakrecony gosc byl ale naprawde wporzadku czlowiek. Hans, Czezyk - odeszli...to kto w tej szkole teraz uczy...zostala moze jeszcze Berbecka? Kamery zamontowali...heheh...to bede uczniowie mieli w co gumami rzucac:D
  • Onime no Zuu

Pewnie, że została. I jak na razie nie słyszałam nic o tym, żeby miała odejść. Ale wszystko jest możliwe:> Teraz już naprawdę.
  • Grono.Net

Berbecka raczej nie odejdzie, bo kto utrzyma jej syna-"Jerzyka"? Chyba jeszcze nie skonczyl tej medycyny, a jesli nawet to bedzie mial problemy z usamodzielnieniem... Z taką matką
  • Haushinka

Borsuq- jak dla mnie troche przegiales...:)
  • Grono.Net

może...
  • Ann :)

a Smolarek uczy jeszcze? a wracajac do tarnowskiej to faktycznie szkoda ze tam jeszcze siedzi ...pamietam jak dzis jak dostalam slownikiem po glowie bo nabijalm sie z niej ze skonczyla rusycystyke a uczy angielskiego i dlatego nie wie jak jest pałka policyjna po angielsku...hahaha... pyskata byłam... ale coz... nie straciłam nic...
  • Anonim

uczy, uczy (o ile mozna tak powiedziec). szkoda ze orlowska odeszla. swietna kobieta z niej. teraz sorka suchodolska (mam nadzieje ze nas nie opusci w 3ciej klasie, bo nie wiem co by z tego bylo), sor zadura no i najstarszy, legendarny, jedyny w swoim rodzaju sor wlodek za rok, razem ze mna opuszcza mury.
  • Haushinka

pani Suchodolska uczy ostatnie miesiace w tej szkole.. od przyszlego roku juz jej ma nie byc, pan Zadura rowniez w tym roku..
  • Grono.Net

Z tego co pamietam z bezposredniej rozmowy sorka Szewczyk (przepraszam Pani Profesor, bo ona jako jedna z nielicznych na to zasługuje) tez się szykuje do odejścia...
    Do kogo ja będę wpadał, jak Szewy nie będzie... (chociaz z drugiej strony nie jestem pewien czy to już w tym roku, czy po następnym).
  • Grono.Net

Z tego co pamietam z bezposredniej rozmowy sorka Szewczyk (przepraszam Pani Profesor, bo ona jako jedna z nielicznych na to zasługuje) tez się szykuje do odejścia...
    Do kogo ja będę wpadał, jak Szewy nie będzie... (chociaz z drugiej strony nie jestem pewien czy to już w tym roku, czy po następnym).
  • Ann :)

a słuchajcie jak tam browarny? znalazł sobie żone biedak...hehehe ... a jak tam piekosiowa od bioli...? ehh to byly czasy... chyba musze odwiedzic stara bude... bo pozmieniało sie tam strasznie... a tarnowska wciąż taka pierdolnieta jak byla czy jednak usadzili ja uczniowie...bo za moich czasoe to gowniara pozwalała sobie...hehehe.... arogantka...
  • Anonim

ee.. dzis nam mowila ze w 3ciej nas moze wezmie do wos'u to mysle ze jeszczxe nie ucieknie.
    a co do browarnego sora, widzialem go kiedys z panna jakas pod kinem, ale czy to "browarna" juz byla to nie wiem; ]
| |

Po prostu zajebista szkoła!!! http://czart.pulawy.pl/ http://gBlack.org - czarne google!!!

I Liceum Ogólnokształcące im. ks. A.J. Czartoryskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki