Hyde Park [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siedzicie w karczmie. Pełno w niej ludzi. Pijecie sobie piwko zamawiacie jedzonko. Co robicie dalej??
  • Anonim

Tam w tle jakaś tancerka bugi...
  • FireRIP

ale brzydka:/ dobra walne jeszcze 2x to samo i wychodze bo gość obok krzywo sie na mnie patrzy a tutaj sobie nie pokimam...
  • Anonim

Wyszedłeś przed karczme...widzisz targ , gospody , kowala , jubilera , wieże maga , krawca , świątynie , co robisz??
  • FireRIP

kimnoł bym <lol2>
  • FireRIP

w swiatyni to bezdomni spią... jako Magik - ide to tego typa co tez niby jest Magikiem ( ale juz widze ze jakiś chujowy ehhh ).
  • Anonim

to co?? opisz coś bo inaczej to dupa a nie gra!! (tak mówi MG do gracza)
  • FireRIP

( tak jest panie master :D )
  • FireRIP

przy gospodzie(2) gospodzie siedzi biedak ( co ma przy sobie? )
  • Anonim

stare zniszczone ciuchy i jakiś koszyczek ale nie wiesz co w nim jest (tylko domysł)
  • FireRIP

tak czy siak wchodze do gospody - klava nuta :P - ide do barman(ze tak sie wyraze) pytam o nocleg i jakies dziewczynki :P
  • Anonim

nocleg 5zk za dzień a panienki:
    człowiek-ona 80zk
    elf-ona 150zk
    krasnolud-ona 20zk
    hobbit-ona 40zk
    jeśli dziewca to + 30zk
  • FireRIP

ile mam haysu? ( daj duzo bo nie chce szybko palulu jak mam taki wybor :D )

ogolnie co mam przy sobie ( tylko miej to na wzgledzie ze jestem zajebistym Magiem z Północnych krain (czy coś) :P )
  • Anonim

masz różdżke podniecenia , 2 wibratory (zajrzyj w gacie ! O!! Masz też swojego ptaszka!! Wyrzuć wibratory) , sztylet , hubka i kszediwo , to co na moim rysunku ma postać (ten magiczny kij ob. od ognia) i 184zk
  • FireRIP

widze ze wczoraj troche popiłem i wydałem kawał haysu :] - no ale dobra ide spac ( dzis bez zabawy - bo krasnoludy mnie nie bawia :/ )

Rozgladam sie (light - ide na gore i do pokoju -> co widze? )
  • FireRIP

kurde brakuje mi 1 - na wszystko co bym chiał no ale dobra ( omijamy ten temat ) ( nie bierz go pod uwage Pani MG )
  • Anonim

widzisz pokój bez ściany z przodu i bez dachu.
    wszystko spalone...przykro mi...ale widzisz że coś się błyszczy.....podchodzisz??
  • FireRIP

kurwa - 1. rzucam na siebie aure (ochnona) 2. wyjmuje rozdzke i daje sobie po 2 kulki ognia do przedramion ( zajebiscie zajebista technika :D ) tylko Radki ją znja (hehe) - podchodze - i co to jest?
  • FireRIP

teraz powinien sie ktoś dołączyć :D ( nie bierz tego pod uwage )
  • Anonim

Widzisz bombe....(hehe uwielbiam te momenty)
| |

Na to forum moderator praktycznie nie zagląda. Wejście tylko dla ludzi o mocnych nerwach :) spros...

Fotki