-
Anonim
mam na mysli oczywiscie hute, do ktorej rowniez uczeszczalam i byly to niezapomniane lata.:)
nigdy sie tak nie obijalam jak w tej "szkole" i pozdrawiam wszystkich, ktorzy nadal tam tkwią. -
bloki z lata klimatem sie gryzly
-
Anonim
zero zero ja za kilka tygodni mam mature ...zero stresów naprawde zero :) -
bloki z lata klimatem sie gryzly
-
-
ThePesH
Huta - ale wspomnień moc mam :)
Elektromechanik Maszyn i Aparatów Elektrycznych - pół dnia nie przepracowałem w tym zawodzie :P
Kibelki na warsztatach, kuźnia, struganie młoteczka, wyrób blaszek do niewiadomo czego którymi potem zasypywane były okoliczne działki ....
No i jeden z najlepszych profesorów - J. Grądzki mój wychowawca !
To były czasy :D :D :D :D
-
Pablo
MOIM ZDANIEM HUTA TO NAJLEPSZA SZKOLA W WARSZAWIE :)))))))) POZDRO... -
Anonim
-
Michal_195
huta jest najpelsza i szkoda ze ja kasuja.chodzilem tam przez 5 lat i to byly nie zopomniane czasy.pozdro dla wszystkich z huty -
Jaro
-
Anonim
szkola wypasik, szkoda ze likwiduja. musza niszczyc wszyscko co najlepsze ehhh life is brutal. -
.
nasza kochana Huta , likwiduja ją łłłłeeeee, czemu ? bedziemy walczyc?; -)eh -
Anonim
ale jestem zajebisty własnie nie dawno zdałem mature a wczoraj uzyskałem tytuł technika elektronika...nic sie nie uczyłem, prace dyplomową dostałem od jednego z prof nic na nia nie wydałem...przepraszam 3zl nawet nie wiem na co,i nie była to okładka do opisu. wiedziałem co robiłem przychodzac do tej szkoły kochana HuTa :) -
Anonim
huta jest najwspanialsza szkolka na świecie!! bardzo tesknie za ludzmi, nauczycielami i codziennym śmiechem :D
pozdrawiam wszystkich "hutników" :p -
.
ja tez tesknie , ''4 E'' :-(, , szkoda ze za kilka lat nie bedziemy mieli czego odwiedzac .......... -
Anonim
-
Anonim
ja tam tylko zazwyczaj widze absolwentów odwiedzajacych jedynie...siłownie :) -
.
no teraz to nie ma czego odwiedzac, bo wszyscy ciekawi ludzie opuscili ta szkole :-((( pozdro dla Ciebie i brata :-) -
Anonim
no nie ma ale siłownie zawsze mozesz odwiedzic :P dzieki przekaze bratu tez pozdro :) -
Time to change
hej martita, a jednak juz jej nie będzie ale pozostanie w naszych serduchach. zawsze mozemy powspominać...........np. Miss Glegołe ( oby więcej nie stanela nam na drodze) or Mr. Paciejewskiego...............p ozdrawiam
..... -
AsiULka :D
huta heheheh pieknie brzmi tak jak piekna jest ta szkola bylo kilka smiesznych akcji ale i tak dla mnie najlepszy byl Rudy on to mial ciezkie zycie w tej szkole :D ale ja go tam lubilam bardzo a Glegola dopiero wyjebana w techno kobieta wspolczuje jej rodzince no i od fizyki Gora jej nerwica smiechy jak siemasz a Kaczorowska tez lepiej nie mowic wszyscy nauczyciele zakreceni ostro brakuje mi tego bardzo :( szkola nic dodac nic ujac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! bajlepsza na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich i przesylam cmoka :P