Huta School  (Pstrowskiego 3) [214]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam na mysli oczywiscie hute, do ktorej rowniez uczeszczalam i byly to niezapomniane lata.:)
    nigdy sie tak nie obijalam jak w tej "szkole" i pozdrawiam wszystkich, ktorzy nadal tam tkwią.
  • bloki z lata klimatem sie gryzly

HEHE TO PRAWDA SZKOLA ZAJEBISTA ZERO STRESOW!! POLECAM WSZYSTKIM
  • Anonim

zero zero ja za kilka tygodni mam mature ...zero stresów naprawde zero :)
  • bloki z lata klimatem sie gryzly

powodzenia na maturze!!
  • ThePesH

Huta - ale wspomnień moc mam :)

Elektromechanik Maszyn i Aparatów Elektrycznych - pół dnia nie przepracowałem w tym zawodzie :P

Kibelki na warsztatach, kuźnia, struganie młoteczka, wyrób blaszek do niewiadomo czego którymi potem zasypywane były okoliczne działki ....

No i jeden z najlepszych profesorów - J. Grądzki mój wychowawca !

To były czasy :D :D :D :D
  • Pablo

MOIM ZDANIEM HUTA TO NAJLEPSZA SZKOLA W WARSZAWIE :)))))))) POZDRO...
  • Anonim

Huta the BEST !!!! szkoda że juz jej nie będzie :-(
  • Michal_195

huta jest najpelsza i szkoda ze ja kasuja.chodzilem tam przez 5 lat i to byly nie zopomniane czasy.pozdro dla wszystkich z huty
  • Jaro

P. Górecki Rulezzz
    Lekcje z nim to mega luz hahaha :D
  • Anonim

szkola wypasik, szkoda ze likwiduja. musza niszczyc wszyscko co najlepsze ehhh life is brutal.
  • .

nasza kochana Huta , likwiduja ją łłłłeeeee, czemu ? bedziemy walczyc?; -)eh
  • Anonim

ale jestem zajebisty własnie nie dawno zdałem mature a wczoraj uzyskałem tytuł technika elektronika...nic sie nie uczyłem, prace dyplomową dostałem od jednego z prof nic na nia nie wydałem...przepraszam 3zl nawet nie wiem na co,i nie była to okładka do opisu. wiedziałem co robiłem przychodzac do tej szkoły kochana HuTa :)
  • Anonim

huta jest najwspanialsza szkolka na świecie!! bardzo tesknie za ludzmi, nauczycielami i codziennym śmiechem :D
    pozdrawiam wszystkich "hutników" :p
  • .

ja tez tesknie , ''4 E'' :-(, , szkoda ze za kilka lat nie bedziemy mieli czego odwiedzac ..........
  • Anonim

no nie gadajcie ze wy miałyscie zamiar odwiedzic ta szkołe :P
  • Anonim

ja tam tylko zazwyczaj widze absolwentów odwiedzajacych jedynie...siłownie :)
  • .

no teraz to nie ma czego odwiedzac, bo wszyscy ciekawi ludzie opuscili ta szkole :-((( pozdro dla Ciebie i brata :-)
  • Anonim

no nie ma ale siłownie zawsze mozesz odwiedzic :P dzieki przekaze bratu tez pozdro :)
  • Time to change

hej martita, a jednak juz jej nie będzie ale pozostanie w naszych serduchach. zawsze mozemy powspominać...........np. Miss Glegołe ( oby więcej nie stanela nam na drodze) or Mr. Paciejewskiego...............p ozdrawiam
    .....
  • AsiULka :D

huta heheheh pieknie brzmi tak jak piekna jest ta szkola bylo kilka smiesznych akcji ale i tak dla mnie najlepszy byl Rudy on to mial ciezkie zycie w tej szkole :D ale ja go tam lubilam bardzo a Glegola dopiero wyjebana w techno kobieta wspolczuje jej rodzince no i od fizyki Gora jej nerwica smiechy jak siemasz a Kaczorowska tez lepiej nie mowic wszyscy nauczyciele zakreceni ostro brakuje mi tego bardzo :( szkola nic dodac nic ujac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! bajlepsza na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich i przesylam cmoka :P
| |

czekam na wpisy kto chodzil do tej zajebistej szkoly,albo dalej tam jest :D

Fotki

Miejsca grona (0)