-
PaNiFoRySiaK
bo ja taki wiaterek jestem; ) tylko nieliczni moga mnie zatrzymac; ) fajnie było, ale sie skonczylo..... takie zycie; )
pozdrawiam serdecznie -
Anonim
hulakula zamilkła....ciekawe szkoda tylko ze tylko na gronie.niektóre osoby powinny ugryżć się w jezor zanim coś powiedzą,skomentują lub ocenią co tak naprawdę nie jest w ich interesie.........ploty ploteczki plociuchy-bleeeee. -
Anonim
oj..powialo grozą... widze Madziu, ze juz poznalas sie na osobach ktore lubia ploteczki. znam pare takich osob, i jak pracowalam, to wystrzegalam sie ich jak ognia. buziaki;* -
Anonim
co tu taka cisza????zapiliście się???ehehehehehe.niech ktoś coś ciekawego napisze bo nudy na gronie huli. -
-
Anonim
jakoś ucichło w huli piszę bo życzę wam wspaniałej,słonecznej i co najważniejsze wolnej majóweczki.grill i te sprawy heheeh -
->KSZ<-
-
Anonim
-
-
~ A N G E L ~
cześć, mam pytanie czy wiecie może jak ma na imię pan przystojny ochroniarz hmmm taki o ciemnej karnacji :D?
Podobne Tematy
Grono tematyczne Rodzinnego Centrum Rozrywki Hulakula. Dyskutujemy tutaj o wszystkim , co dotyczy Hu...
Hulakula
- Dobra 56/66
- 00-312, Warszawa
- (022) 55 27 400, (022) 55 27 500 , ajedlinska@hulakula.com.pl
Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula to nie tylko największa kręgielnia w Warszawie, ale również jedno z największych i najlepiej zorganizowanych Centrów Rozrywki w Polsce. Mieści się w podziemiach nowoczesnego gmachu Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego przy ul. Dobrej 56/66. Zajmuje powierzchnię ok. 8500 metrów kwadratowych.Do dyspozycji grających są tutaj: 28 torów bowlingowych (kręgle), klub bilardowy (18 stołów 9-stopowych), restauracja, bar, kawiarnia, dwa place zabaw dla dzieci oraz ścianka wspinaczkowa i różne gry klubowe. Wszystko w jednym miejscu! Naszą misją jest propagowanie aktywnego wypoczynku poprzez uprawianie takiej dyscypliny sportu, jaką jest gra w kręgle (bowling).
Miejsca grona (2)
-
HULAKUA Dobra, Warsaw
-
HULAKULA Dobra, Warszawa
- Dodaj miejsce