-
Anonim
czemu na forum hula kula nie mozna dodac kometarza. bylam tam ostatnio i wiecej nie pojde poniewaz niezle oberwalismy od ochrony, ale tego po czasie na akceptacje nie umiescili i usuneli. wiec widzie, ze to wcale nie jest takie bezstronne! mozna zamieszczac tylko pozytywy -
Jedyne forum RCR Hulakula to to na którym właśnie jesteś. Już wkrótce po przebudowie naszej strony http://www.hulakula.com.pl będzie możliwość wypowiadania się na forum, w tym momencie jeszcze nie istnieje.
Domyślam się, że był-eś/aś na forum hula-kula , z którym my jako Centrum nie mamy nic wspólnego. Forum założył ktoś kto uprawia pod naszym adresem czarny PR.
Zatem jeżeli masz jakieś skargi do ochrony to proszę o przedstawienie całej sytuacji, jaka powstała w tym miejscu. -
....Hose Arkadio.....
i tak guzik zrobia co do ochrony mozna sobie tylko popisac i nic wiecej.... -
..::Zielony::..
opiszcie tych ochroniarzy, którzy według Was są okropni, bo ja widzę tam góra dwóch a pracuje ich tam prawie 10 a może i więcej i znam niektórych osobiście i nie zgadzam się z Waszymi opiniami.
Pozdrawiam. -
-
....Hose Arkadio.....
nie wypowiadam sie na ten temat juz i tak mam zakaz wstepu do hula tylko przez to ze wyrazilem swoja opinie..... Pan z ochrony mi powiedzial ... Dozywotni zakaz wstepu.....
smiechowi oni sa:P -
Patryczek
-
....Hose Arkadio.....
napisalem na gronie co o tych chorych akcjach z nimi zwiazanymi mysle i zakaz wstepu... -
zastanawiam się, który Ci tak powiedział, żeby nie było nie twierdzę, że to zmyśliłeś, ale po prostu chcę wiedzieć który tak powiedział, opisz mi go. -
....Hose Arkadio.....
nie bede mowil ... to cos co nazywaja klubem jest dla mnie niczym i tyle....
temat zakonczony... Są duzo lepsze dyskoteki od tego bajzlu...;P -
GAJOWY
Dobrze mówisz są leprze i to kilka krotnie !!! NP. club ( NewDeep ) http://www.NewDeep.pl
Metrażowo może jest tam cienko ale za to klimat jest lepszy i imprezy są ogółem kozackie !!! -
przykro mi, ale po raz kolejny się z tym nie zgadzam i stwierdzam, że ocenianie klubu po jakiejś jednej głupiej sytuacji jest okazem bezmyślności i w tym momencie jest skończony temat, pozdrawiam i współczuję gustu -
....Hose Arkadio.....
chodzilem tam przez 3 lata wiec nie mow mi ze nie widze co sie tam dzieje....
jescze nawet nie wiedziales wtedy ze cos takiego istnieje
-
....Hose Arkadio.....
-
Katrina:*
faktycznie bezsensowna rozmowa bo hula to fajny klub jestem tam czesto i jestem zadowolona z pobytu w tym miejscu :) -
i ja też jestem tam często i wiedziałem o niej dawno więc nie opowiadaj głupot i to ja kończę -
Patryczek
wczoraj widziałem bardzo zabawną sytuacje dotyczącą ochrony hulakula :-) Chciałem wejsc do klubu razem z kolegą, byliśmy normalnie ubrani ani na sportowo ani w jakieś pantofelki, spodnie od garnituru i sweterek z kozich jąderek. Ochrona uznała ze nas nie wpuści - bo nie (nie ma to jak dobry powód :D). W klubie była moja koleżanka uznała ze skoro my nie mozemy wejsc to ona wyjdzie na sekunde koło szatni porozmawiać z nami. Panowie ochroniarze jej wypuścić nie chcieli a kiedy zaczynały nalegać stali sie bardzo niemili... nie podoba mi sie takie podejscie... -
....Hose Arkadio.....