Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martuśka!

Hej... mam zamiar pracować w Hula Kula... Możecie mi powiedzieć jak tam jest? i jakie są stawki godzinowe?? za informację dzięki z góry :)
  • Anonim

chyba takich informacji sie nie udziela, a w szczegolnosci na forum publicznym. pojdziesz na rozmowe to bedziesz wiedziala;)
  • Martuśka!

a na prywatnym? bo byłam na rozmowie i zapomniałam zapytać!! trochę głupio się przyznać ale zapomniałam :)
  • Anonim

sami powinni Ci powiedziec. a jako kto bedziesz pracowala?
  • Martuśka!

właśnie w czwartek mam sobie wybrać czy chce byc kelnerką, recepcjonistką na bilardzie czy opiekunką do dziecka...
  • Anonim

to powodzenia zycze w hula kula.ja niedawno odeszłam z recepcji.i az mi lepiej.
  • Anonim

nie tylko Tobie Madziu:) Poł roku to zdecysowanie za duzo. a kolezance wspolczujemy i zyczymy sukcesów:)
  • Szczurek

Tak napewno. Ja tam nienarzekam jest dobrze narazie :-)
  • Anonim

Szczurek wiesz co, a jak byłam pare razy w Huli to za kazdym razem mowiles mi, ze masz dosc i ze tam wszytsko ejst pojebane i ze zostajesz tylko do konca miesiaca. a teraz prosze. heheh, smieszne to jest strasznie.
  • Szczurek

Pare spraw sie zmienilo i jest ok jakby jeszcze tylko zmienic godziny pracy i by bylo super
  • Martuśka!

Mam nadzieję że nie będzie aż tak żle...
  • Anonim

własnie szczurek nie ściemniaj ze jest ok.bo nie jest!!!!!a i kolezanki nie zachecaj bo i tak na ciebie nie poleci.
  • Anonim

dobra magda dobre. a kolezance proponuje tak. Jesli chce slyszeć na kazdej imprezie urodzinowej "dzien dobry jestem Czesio" proponuje prace opiekunki. jesli chcesz pracowac czasem do rano, proponuje prace kelnerki, a jesli chcesz zanudzic sie na smierc i spac w pracy propozycja moja jest praca recepcjonistki w Blue Clubie;)
  • Anonim

mozesz ich sluchac ale niektórzy tutaj wylecieli na własne życzenie przyjdz, przekonaj sie, wyrób sobie opinie poto własnie sa dni próbne

a i madziu z całym szacunkiem niedawaj rad innym jak nic o nich nie wiesz :D z góry dzieki
  • Anonim

ja nie wylecialam na wlasne zyczenie. Sama sie zwolnilam. jak cos.
  • Anonim

a kto tu mowi o Tobie :| nie jestes pępkiem świata
  • Dil

ejjj kurwa ludzie ogarnijcie sie!!! pierzyn ty nie filozofuj tu kazdy ma prawo do wlasnego zdania!!! tak samo reszta na pracodawce sie nie narzekaq tylko go zmienia !!!!!! szczurek ty tez nie sciemniaj bo jednego dnai narzekasz innego nie!!! bardzie wszy6scy powazni!!

pozdro 4 all
  • Martuśka!

Aha... okej... :)
  • Anonim

> http://Pierzyn.posadzdrzewo.pl napisał
    >mozesz ich sluchac ale niektórzy tutaj wylecieli na własne
    >życzenie przyjdz, przekonaj sie, wyrób sobie opinie poto
    >własnie sa dni próbne
    >
    >a i madziu z całym szacunkiem niedawaj rad innym jak nic o
    >nich nie wiesz :D z góry dzieki

wybacz piotrek ale od kiedy ty taki świetoje.... jestes????co!!!!! ja się ciesze ze odeszłam i nikt mnie nie zwolnił!!!!!!!!!!!!! bo miałam dośc tego gówna a ty tez nie mów ze lubisz tą pracę bo rozne akcje miałeś z recepcją - dobrze o tym wiemy!!!spytaj sie orła co o tobie mysli a zobaczysz jego minę.napewno za takie rady jakie udzielasz -udzielaj je tym co lubią ściemy!!! nie zostaniesz menagerem.pozdrawiam
  • -=SyPeK=-

>:-)Madzia napisała:
    >własnie szczurek nie ściemniaj ze jest ok.bo nie
    >jest!!!!!a i kolezanki nie zachecaj bo i tak na ciebie nie
    >poleci.

Jak patrze na tego typu posty to chce mi sie smiac . Wiadomo ze w robocie sa dobre i gorsze dni i tak jest wszedzie . Pozdro
| |

Grono tematyczne Rodzinnego Centrum Rozrywki Hulakula. Dyskutujemy tutaj o wszystkim , co dotyczy Hu...

Hulakula

• Dobra 56/66
  • 00-312, Warszawa
  • (022) 55 27 400, (022) 55 27 500 , ajedlinska@hulakula.com.pl

Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula to nie tylko największa kręgielnia w Warszawie, ale również jedno z największych i najlepiej zorganizowanych Centrów Rozrywki w Polsce. Mieści się w podziemiach nowoczesnego gmachu Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego przy ul. Dobrej 56/66. Zajmuje powierzchnię ok. 8500 metrów kwadratowych.Do dyspozycji grających są tutaj: 28 torów bowlingowych (kręgle), klub bilardowy (18 stołów 9-stopowych), restauracja, bar, kawiarnia, dwa place zabaw dla dzieci oraz ścianka wspinaczkowa i różne gry klubowe. Wszystko w jednym miejscu! Naszą misją jest propagowanie aktywnego wypoczynku poprzez uprawianie takiej dyscypliny sportu, jaką jest gra w kręgle (bowling).

Fotki

Miejsca grona (2)