Hufiec Otwock [116]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak juz niektorzy wiedza 25-26 czerwca szykuje sie nocka na bunkrach. Jest to spotkanie NIE FORMALNE! ale bedzie fajnie i śmiesznie i bedzie sporo ludu z całej polski w sumie i w wszelkich odłamów harcerstwa - kazdy kto bedzie chcial przyjechac to przyjedzie.

dalsze ustalenia na:

http://grono.net/user/topic-show.js...

konkretniejsza informacja na:
    http://www.sylas.blog.pl

ze szczegolnym uwzględnieniem:

http://sylas.blog.pl/komentarze/ind...

jak również:

http://sylas.blog.pl/komentarze/ind...

kto tak wogule sie wybiera???
    poza tym, ze SYLAS, YAGOOD, Dyniak, Dąbros, Bover????
  • Marta!

eee... a co to ma być? :>
  • ja

moze uda mi sie byc...
    powiedz tylko gdzie my tam bedziemy spac- w namiotach? bo chyba ie w bunkrach...
  • Anonim

zalozenie jest takie, ze nie spimy
    bo to tylko jedna noc.

beda takie starania zeby nadlesniczy dal zezwolenie na ognisko i wtedy by sie cos na ksztalt watry zrobilo.

a jak cos... co zlego w bunkrach?!?!? :)
  • Anonim

Bylem w bunkrze w zeszlum tygodniu, jest tam mokro i brudno (kupa śmieci) więc bunkier do spania sie nie nadaje :/
  • m

ale trzeba sie człowieczki zabezpieczyć... owszem to tylko jedna noc ale jak zacznie padac nie bedzie schronienia a hatek sobie nie zrobimy raczej...tak przynajmniej myślę..
  • Anonim

ja moge przesiedziec w bunkrze

• There Is No True.

Sylas... a masz juz jakies konkretniejsze inf. o 1-2.07 ??
  • Anonim

njet, bo z dyniakiem sie jeszcze nie widzialem
  • Anonim

może wpadne jak zdąże wrocić z kwaterki:) a w bunkrach rzeczywiście śmierdzi i kapie na głowe
  • ja

a co ma być 1-2.07 :>
    bo przez te warsztaty musialam przelozyc nasz druzynowy rajdzik z 25-26 wlasnie na 1-2. i wiecej go przekladac nie bede! :P
  • Anonim

Dori!!!
    nie mogłem się do Ciebie dodzwonić...
    słuchaj sprawa jest bo pan nadleśniczy celestynowa powiedział że ogniska za nic nie można rozpalić na tych cholernych bunkrach i pozwolenia nie da...
    udało by Ci się porozmawiać z Panem Dyrektorem?
  • m

skoro kicha z ogniska to moze noc spedzimy [w ostatecznosci] nad Świdrem a po bunkrach połazimy za dnia....
  • ja

no nie wiem... jak lesniczy nie pozwala to pewnie po prostu nie mozna...
    a nie ma tam w okolicy jakiejs polanki z miejscem na ognisko?
    albo rzeczywiscie przespacerujmy sie nad swider... co nam szkodzi? czasu mamy duzo :)
  • Anonim

wiec skonkretyzujcie co i jak. kiedy nad swider a kiedy bunkry. czyli ze niby w sobote i do nioedzieli nad swidrem a potem w niedziele na bunkry (o ile bedzie sie ludzom chcialo)????

skonkretyzujcie sie.
    bo trzeba bedzie zrobic stosowne zmiany w planie zajec
  • ja

no nie wiem...
    1. mozemy w sobote posiedziec na bunkrach a wieczorem przejsc sie na ognisko nad swider (wcale nie jest tak daleko a czasu mamy duuuuuuzo) i tam przenocowac.
    2. mozemy tez caly czas siedziec nad swidrem tyle ze oproczx rzeki nic ciekawego tam nie ma (w otwocku mozemy pozwiedzac torfy)
    3. albo zrezygnujemy z ogniska (tylko jak bedziemy jesc :/ ) i pozostaniemy przy starej wersjii.

P.S. naprawde nie ma w szeroko pojetej okolicy bunkrow jakiegos miejsca na ognisko??!!
  • Anonim

idź i sprawdź :P
  • Anonim

coś się znajdzie:)

będziemy mieli trochę zasu na poszukiwania:D

jesteście pewni że bunkry się palą??
  • Pacvfka

oj..Ja wlaśnie musze odwołać swoje pojawienie się tam...25 mam ślub brata a potem wesele...

Pozdrawiam:o)
  • Anonim

tak czy inaczej jest coraz mniej vczasu.

moze ze wzgledu na pogode jaka ostatnio wystepuje sadze ze szanse na uzyskanie pozwolenia na ognisko szybko rosna. jest jeszcze taka rzecz ze jak sie pogoda utrzyma to nad swidrem pada a na bubnkrach niet.
    ogolnie to mi wsjo rawno gdzie bedziemy siedziec. wiec myslcie towarzysze gdzie sie rozlokujemy...
  • 1
  • 2