- 1
- 2
-
Anonim
Czy ktoś z gronowiczów się wybiera??? z tego co wiem zapisy były do 31 maja 2005, a chodzi mi głównie o I część czyli najbliższy weekend.... -
Anonim
-
Anonim
I część.. a czy II to jest:>
ja słyszałam, że nie ma:-(
No nic, mówi się trudno.
Ja również się wybieram na te Warsztaty
i mogę powiedzieć, że jeszcze jakieś
5osób z 5DHS "LEŚNI" Murznie, czy jeszcze
o kimś nam wiadomo?
PZ -
Marta!
a ja nie jade.....
bo....nie chciałam..!!
i powiem wam ze pierwszy raz nie żałuje ze gdzieś nie jade.....
tak poprsotu...
za to wam życze miłej zabawy :))) -
-
Anonim
-
Marta!
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
To powiem Wam tak:
BYŁO SUPER!!!!!!!
Daliśmy z Majakiem czadu.... no i w sumie chyba współczuje troche pewnej osobie, którą męczyliśmy - a tak właściwie to nawet nie jednej !!!!
Qrde tego mi było trzeba, zapomniałem o wszystkich problemach, było git!!!! Teraz byle do 16 lipca i Przerwanki!!! :D:D:D -
kasia
-
Anonim
Fajnie? SUPER było =]
No może koło piątej zaczęłam być już trochę nerwowa, ale rozładowałam stres rzucając parę niezbyt ładnych słów do Prokopa... -
Marta!
i prawidłowo :) jak człowiek sie chce rozładować to tylko na Prokopie; D bo to w końcu takie wkurzające dziecko :P
-
Anonim
A tam brrr.... fajnie było i tyle, a takie "incydenty" pamięta się całe życie; P -
Anonim
Biedny Prokop..... A Marta, Ty to byś się tylko wyżywała an wszystkich!!!! No wiesz co??? nieladnie tak!!!
NIEDOBRA KOBIETA!!!!!! -
kasia
ooo tak napewno zapamiętam, bo nie cadziennie ktoś próbuje Cię zaklejć:P To NIE było śmieszne...
No dobra Ola przyznaje było lepiej niż fajnie:D -
Marta!
a wiesz jak fajnie :)
teraz sie moge troche na tobie kotek powyżywać jak tak bardzo chcesz :))) -
Anonim
[Kasia]Wiesz zapytaj sie "młodej kozy" czy taśma samoprzylepna jest smaczna; ) może ona Ci powie, że nie masz co narzekać; P:P:P
[Marta] A na mnie czemu chcesz się wyżywać??? Przeciez nic Ci JESZCZE nie zrobiłem; P więc traczej nie masz powodów, żeby się na mnie wyżywać!!!! Bo w sumie nawet o okazje może być ciężko!!! -
Marta!
wiesz...jak twierdzisz ze wszyscy to niech bedą wszyscy :P
ciebie dla urozmaicenia moge zamknąć w piwnicy ze wspólokatorami zamiszkującymi ją..... (wiesz.... nazbierało sie już tam kilka osób :P -
kasia
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Otwock
- Załóż własne grono tematyczne