HR - Human Resources [1483]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

Oferty pracy, praktyk i staży w hr http://hr.blogjob.pl/
  • Luki

dla tych którzy rozważają przyjęcie nowych pracowników -
    weźcie pod uwagę również osoby takie jak bohaterowie naszego filmiku ilustrującego problem równouprawnienia osób niepełnosprawnych w pracy oraz ich aktywizację zawodową.

Dla tych osób nie rzadko podjęcie pracy oznacza rozpoczęcie nowego życia - usamodzielnienie się, uwierzenie we własną wartość, otwarcie się na świat poza murami ich domu,poznanie ludzi, dzięki którym zapominają o swojej samotności i wyizolowaniu ze społeczeństwa.

Jestem wolontariuszem Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji, zwanego również jako Integracja.
    Na portalu goldenline mamy swoją grupę dyskusyjną "Człowiek bez barier" na którym wypowiada się m.in. Natalia Partyka.
    Mamy tam też wątek "Praca" na którym wymieniamy się doświadczeniami: niepełnosprawni - podjęcie pracy.
    Może kogoś to zainteresuje.
    Informacje o nas i naszych działaniach: przelambariery.pl i niepelnosprawni.pl

Mam nadzieję że moja wypowiedź nie brzmi jak spam - nie było to moim zamiarem.
    Chciałem tylko zwrócić uwagę pracodawców na istnienie pracowników niepełnosprawnych.

A oto nasz kampanijny filmik:
    http://www.youtube.com/watch?v=_pm3...

• Luki

poprawny adres do filmu:
    http://www.youtube.com/watch?v=_pm3...
  • ツanusia

Szukam pracy w tzw. twardych kadrach. Studiuje na Uniwersytecie Warszawskim Zarządzanie Potencjałem Społecznym, na 1 roku studiów magisterskich w trybie zaocznym. Interesuje mnie tematyka prawa pracy i wszystkie sprawy związane z wewnętrzną obsługa firmy oraz kontakty z pracownikami. Posiadam długie doświadczenie w pracy z klientem.

Na studiach poznaje wszystko od strony teoretycznej ale bardzo bym chciała pożnać też stronę praktyczną, dodam, że szybko sie uczę i nie mam problemów z organizacją czasu pracy.

Jeśli ktoś szuka aktywnej, uśmiechniętej i umiejącej pracować w grupie studentki, serdecznie zapraszam :)
  • Magda

W GoWork.pl są organizowane kursy Kadrowo-Płacowe od podstaw adresowanet do osób, które nie miały styczności z pracą w działach kadr i płac, a wiążą z tym swój rozwój zawodowy lub pracują w innych działach i chcą poznać, pogłębić lub uaktualnić swoją wiedzę z zakresu kadr i płac. Osobom nie mającym wcześniej styczności z tematem kadr i płac proponują intensywne kursy obejmujące "50% praktyki i 50% teorii"- KP1, KP2, KP3. Osoby zaś, które pragną zapoznać się jedynie z pracą na programach Symfonia Kadry i Płace, Płatnik i e- PFRON, zapraszamy na kursy "100% praktyki"- KP4, KP5, KP6 - kursy kadry i płace .

Polecam!! Bo widzę, że macie dużo pytań:) Tutaj wszystkiego nauczycie sią same!
  • Anonim

Witam a ja poszukuję również kadry i płace.
    8 lat doświadczenia
  • Anonim

Gliwice i okolice:)
| |

HR - Human Resources, znane pod polską nazwą - Zasoby Ludzkie. Pojęcie mające dwojakie znaczni...

Fotki

Miejsca grona (0)