HR - Human Resources [1483]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • тихий убийца

Witam,

Szukam pracy związanej z HR. Doradztwo personalne, działy HR itd. We wrześniu bronie licencjata z zarządzania zasobami ludzkimi. Temat mojej pracy dyplomowej to "Motywowanie kadry menedżerskiej średniego i wyższego szczebla (na podstawie firmy XXX*). Ogólnie mam 3 lata doświadczenia w mediach, przez które to nabrałem juz trochę doświadczenia, równiez związanego z ZZL (rekrutacja, selekcja, szkolenia wewnętrzne, motywowanie). Bardzo byłbym wdzięczny za wszelkie informacje o wolnych stanowiskach, lub za propozycje współpracy.

Pozdrawiam
    Marcin

*nie moge zdradzić nazwy firmy, ale mogepowiedzieć, że jeden z największych koncernów :)
  • Mag

Marcin, odezwał się ktoś do Ciebie? Może już nie szukasz pracy tylko rekrutujesz? Chciałabym spróbwać swoich sił w HRze. Chętnie podeślę swoje cv. Pozdrawiam, Mag
  • тихий убийца

niestety jeszcze nie rekrutuje :) ale przynajmniej mam juz dyplom z zzl w kieszeni... w tej chwili walcze o prace... i nie bede zapreszal :)
  • тихий убийца

zapeszał; )
  • Anonim

to dawaj znac i trzymamy kciuki... ja tez zukam czegos w HR ale latwo nie jest i nie wiem czy nie bede zmuszona przezucic sie na inna dyscypline
  • Anonim

Tak, ja też szukam i jest mi cieżko znaleźć coś dla siebie w HR. Ale nic, nie możemy się poddawać... Pozdrawiam :)
  • тихий убийца

a ja teraz mam 3 starcie (najwazniejsze) i jak dobrze pojdzie... :P
  • Anonim

a pójdzie na pewno dobrze ... trzymam kciuki :) i pozdr. kolegę z WSP :)
  • тихий убийца

no wiec trzymanie kciukow nie poszlo na marne!! wielkie dzieki :) welcome HR :) ale nie bedzie to rekrutacja... bedzie to inna ale rownie przyjemna czesc zyzyly (czyt. zzl przyp. red.) :)
  • Anonim

I co sie znalzlo? Mi tez sie udalo wreszcie wymazony HRek zaczynam od czwartku juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi :)
  • Anonim

to moze bys sie karolciu pochwalila;) ?
  • Anonim

nie wiecie co czynicie... byle z dala od hrow....
  • Anonim

Dlaczego z dala, jeśli można wiedzieć? :)
  • cHerman

No właśnie, dlaczego? : )
  • Anonim

skarbie no przeciez wiesz :) cmoki

a co w HRach zlego? prawde mowiac ja nie wiedze sie w innej dziedzinie no chyba ze wlasny biznesik; )
  • Mag

ja wciąż szukam... jeśli ktoś, komu się udało (gratuluję!) już rekrutuje lub może pomóc, to ja jestem tuuuu!!!
  • Anonim

HR-owcy zawzieci; -)
  • Anonim

ja tez szukam
    najchetniej płatnych praktyk
    bo chciałabym sie czegoś nauczyc
    i jednoczesnie nie byc darmowa siła robocza

ale ciezko o cos takiego;/

próbuje dajel;]
  • Anonim

Dokładnie. Jeśli chodzi o praktyki to wszystko za darmo. Żeby znaleźć pracę trzeba mieć spore doświadczenie. Ja też cały czas szukam, ale jest naprawdę ciężko.
  • Anonim

udziele korepetycji z francuskiego, tanio z mozlowiscia dojazdu w centrum:)
| |

HR - Human Resources, znane pod polską nazwą - Zasoby Ludzkie. Pojęcie mające dwojakie znaczni...

Fotki

Miejsca grona (0)