-
тихий убийца
Witam,
Szukam pracy związanej z HR. Doradztwo personalne, działy HR itd. We wrześniu bronie licencjata z zarządzania zasobami ludzkimi. Temat mojej pracy dyplomowej to "Motywowanie kadry menedżerskiej średniego i wyższego szczebla (na podstawie firmy XXX*). Ogólnie mam 3 lata doświadczenia w mediach, przez które to nabrałem juz trochę doświadczenia, równiez związanego z ZZL (rekrutacja, selekcja, szkolenia wewnętrzne, motywowanie). Bardzo byłbym wdzięczny za wszelkie informacje o wolnych stanowiskach, lub za propozycje współpracy.
Pozdrawiam
Marcin
*nie moge zdradzić nazwy firmy, ale mogepowiedzieć, że jeden z największych koncernów :) -
Mag
Marcin, odezwał się ktoś do Ciebie? Może już nie szukasz pracy tylko rekrutujesz? Chciałabym spróbwać swoich sił w HRze. Chętnie podeślę swoje cv. Pozdrawiam, Mag -
тихий убийца
niestety jeszcze nie rekrutuje :) ale przynajmniej mam juz dyplom z zzl w kieszeni... w tej chwili walcze o prace... i nie bede zapreszal :) -
тихий убийца
-
-
Anonim
to dawaj znac i trzymamy kciuki... ja tez zukam czegos w HR ale latwo nie jest i nie wiem czy nie bede zmuszona przezucic sie na inna dyscypline -
Anonim
Tak, ja też szukam i jest mi cieżko znaleźć coś dla siebie w HR. Ale nic, nie możemy się poddawać... Pozdrawiam :) -
тихий убийца
-
Anonim
a pójdzie na pewno dobrze ... trzymam kciuki :) i pozdr. kolegę z WSP :) -
тихий убийца
no wiec trzymanie kciukow nie poszlo na marne!! wielkie dzieki :) welcome HR :) ale nie bedzie to rekrutacja... bedzie to inna ale rownie przyjemna czesc zyzyly (czyt. zzl przyp. red.) :) -
Anonim
I co sie znalzlo? Mi tez sie udalo wreszcie wymazony HRek zaczynam od czwartku juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
cHerman
-
Anonim
skarbie no przeciez wiesz :) cmoki
a co w HRach zlego? prawde mowiac ja nie wiedze sie w innej dziedzinie no chyba ze wlasny biznesik; ) -
Mag
ja wciąż szukam... jeśli ktoś, komu się udało (gratuluję!) już rekrutuje lub może pomóc, to ja jestem tuuuu!!! -
Anonim
-
Anonim
ja tez szukam
najchetniej płatnych praktyk
bo chciałabym sie czegoś nauczyc
i jednoczesnie nie byc darmowa siła robocza
ale ciezko o cos takiego;/
próbuje dajel;] -
Anonim
Dokładnie. Jeśli chodzi o praktyki to wszystko za darmo. Żeby znaleźć pracę trzeba mieć spore doświadczenie. Ja też cały czas szukam, ale jest naprawdę ciężko. -
Anonim
udziele korepetycji z francuskiego, tanio z mozlowiscia dojazdu w centrum:)