Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bogaciu/ Bogu$

nawiajmy gadamy wymieniamy sie pogladami itp. :)
  • s314ryt

same zombiaki beda sie wypowiadac :) juz sie boje
  • Bogaciu/ Bogu$

hehe.. :D

mam nadzieje ze nie :P
  • Krzysztof

Hmmmmm. Wróciłem z kawy i naszło mnie na Hazy Way Alexa Dolby'ego w wersji Evil9 - czy można jakoś wyłączyć hormony; )))
  • Bogaciu/ Bogu$

ja wiem jak :].. najebac sie tak..ze uderysz w kime :P
  • s314ryt

ja ide, rano kolokwium :)
    pozdro zombiaki :))
  • Św. Agnes z Guadalupe

no ja juz od 1,5 h klade sie spac :>

a najgorsze to jest to ze jak spodoba mi sie jakis utworek to go mecze mecze i przestac nie moge; ) to tez chyba wplywa na moja bezssenosc :P
    ostatnio cierpialam na chroniczny brak nowej muzyczki ale z grona "ukradłam " i teraz jestem happy :):)
  • Krzysztof

a konspekt pracy rocznej z języka jako narzędzia obrony przy porównaniu ofiar i oskarżonych na podstawie badań wiktymologicznych dla bralczyka zrobi się w nocy sam :P

A rano: Pan coś brał, że taki aktywny?; )
  • Bogaciu/ Bogu$

no to widze ze nie jestem sam.. bo ja tez ostanio nie moge sie ogarnac i pojsc spac tylko siedze tu jak kolek i sciagam co sie da..
  • Krzysztof

do music store byś poszedł, czarne placki kupił - legalnie :P

Aleeeeeee rano. A teraz znoff mnie naszło na essential mix Armanda Van Heldena z 2004 roku, zwłaszcza na trzeci utwór setu: aloud - bob o'lean. to oznacza 2 godzinki ze słuchawkami :)
  • Bogaciu/ Bogu$

do mnie mowisz?? ..ja, czarne placki?? czarne placki to jam mam teraz przed oczami ..
    rano ciwczenia trzeba wstac..wiec chyba sie pozegnam :)

pzdr czlowieczaki :P
  • Św. Agnes z Guadalupe

ja wlasnie muzyczke wylaczylam bo naprawde pobudza .. (nic brac nie trzeba :D)
    teraz chilloucik na dobry sen :)
    wszystkim nocnym... (nie powiem markom;P) zycze pryjemnego sluchania a potem kolorowych snow :))
  • Krzysztof

ciał - ja jak nie zrobie konspektu (od zera) to się mogę na uczelnie nie pojawiać nawet - a że nie mogę się nie pojawić to skrobię i zmykam skrobać i spać. Cya
  • s314ryt

fuck, i znow jak pozno :)
  • Bogaciu/ Bogu$

hehehe..taa :] ja jestem pod wplywem wielkiego wrazenie (pozytywnego) po obejrzeniu filmu z danzelem "Man on fire"
    ..zajebisty :D
  • Justyna

;]
  • s314ryt

jeszcze go nie widzialem
  • s314ryt

ja dzisiaj, natomiast, zobaczylem w koncu the big lebowski :)
  • Bogaciu/ Bogu$

jest tu ktos jeszcze??
  • Anonim

mhmm; p
| |

Grono poświęcone wszelkim odmianom muzyki House! Serdecznie zapraszamy wszystkich tych, którzy po...

Fotki

Miejsca grona (7)