-
Bogaciu/ Bogu$
-
s314ryt
-
Bogaciu/ Bogu$
-
Krzysztof
Hmmmmm. Wróciłem z kawy i naszło mnie na Hazy Way Alexa Dolby'ego w wersji Evil9 - czy można jakoś wyłączyć hormony; ))) -
-
Bogaciu/ Bogu$
-
s314ryt
-
Św. Agnes z Guadalupe
no ja juz od 1,5 h klade sie spac :>
a najgorsze to jest to ze jak spodoba mi sie jakis utworek to go mecze mecze i przestac nie moge; ) to tez chyba wplywa na moja bezssenosc :P
ostatnio cierpialam na chroniczny brak nowej muzyczki ale z grona "ukradłam " i teraz jestem happy :):)
-
Krzysztof
a konspekt pracy rocznej z języka jako narzędzia obrony przy porównaniu ofiar i oskarżonych na podstawie badań wiktymologicznych dla bralczyka zrobi się w nocy sam :P
A rano: Pan coś brał, że taki aktywny?; ) -
Bogaciu/ Bogu$
no to widze ze nie jestem sam.. bo ja tez ostanio nie moge sie ogarnac i pojsc spac tylko siedze tu jak kolek i sciagam co sie da.. -
Krzysztof
do music store byś poszedł, czarne placki kupił - legalnie :P
Aleeeeeee rano. A teraz znoff mnie naszło na essential mix Armanda Van Heldena z 2004 roku, zwłaszcza na trzeci utwór setu: aloud - bob o'lean. to oznacza 2 godzinki ze słuchawkami :) -
Bogaciu/ Bogu$
do mnie mowisz?? ..ja, czarne placki?? czarne placki to jam mam teraz przed oczami ..
rano ciwczenia trzeba wstac..wiec chyba sie pozegnam :)
pzdr czlowieczaki :P -
Św. Agnes z Guadalupe
ja wlasnie muzyczke wylaczylam bo naprawde pobudza .. (nic brac nie trzeba :D)
teraz chilloucik na dobry sen :)
wszystkim nocnym... (nie powiem markom;P) zycze pryjemnego sluchania a potem kolorowych snow :)) -
Krzysztof
ciał - ja jak nie zrobie konspektu (od zera) to się mogę na uczelnie nie pojawiać nawet - a że nie mogę się nie pojawić to skrobię i zmykam skrobać i spać. Cya -
s314ryt
-
Bogaciu/ Bogu$
hehehe..taa :] ja jestem pod wplywem wielkiego wrazenie (pozytywnego) po obejrzeniu filmu z danzelem "Man on fire"
..zajebisty :D -
Justyna
-
s314ryt
-
s314ryt
-
Bogaciu/ Bogu$
-
Anonim