-
Marlena
hej, prosze o informacje w jakich klubach w wawie mozna posluchac dobrego housu, moj brat wlasnie skonczyl 18-stke kocha house i electro i chcialabym go zabrac na jakąs impreze, kilka lat nie imprezowalam i nie mam pojecia gdzie isc, z gory dziekuje -
nie wiem co się dzieje ostatnio w Vinylu, ale swojego czasu było to chyba najlepsze miejsce :) co do electro... hmmm to już trochę syfiasto, ale może odnajdzie się w M25.
-
Anonim
Vinyl nie dziala - stare masz info eV; p
Piekarnia , 55, Capitol,
z lansiarskich Platinium, HotL,
z innych Zoo i cała mazowiecka
ogolnie jak kocha ta muze to wie kto co gra i co soba reprezentuje wiec wystarczy wejsc na strony typu muzikanova czy clubinn albo facebook czy inne i poszukac co danego dnia sie dzieje -
>KD3 napisał
>Vinyl nie dziala - stare masz info eV; p
osz... i tu mnie masz :D
mi jeszcze pozostaje polecić Luzztro, tak pod względem muzycznym :) -
-
Anonim
Sadyba Best Mall - I-Maxx - Fantasy Park Warszawa
Często w soboty tutaj grywam... :) -
Anonim
># DJ Plate # napisał
>Sadyba Best Mall - I-Maxx - Fantasy Park Warszawa
>
>Często w soboty tutaj grywam... :)
mowa jest o klubach a nie dyskotekach z wodzirejem ktory gada przez pol imprezy przez mic'a -
Anonim
"Już w czerwcu powraca on ponownie do radioparty.pl. W momencie ukończenia osiemnastych urodzin chciałby wejść w świat pod nowym dj-skim pseudonimem, który zamierza zdradzić publice w dniu swoich B-Day Party. Niestety, plany dee jay zostają pokrzyżowane z dniem 15 Czerwca 2009r, kiedy to zostaje usunięty jako prezenter kanału głównego radioparty.pl, czego powodem jest naganne zachowanie podczas transmisji."
jest sie czym chwalic buahahaha -
-
BANGER BOY
SATURATOR - najlepszy nieplastikowy klub underground electro house punx performance w miescie :]
http://www.myspace.com/saturatorfab... -
Klub Ferment
Sylwester & New Year 2011 w fermencie!
31 grudnia 2010 w piątek - zapraszamy na Bal Sylwestrowy do pubu/klubu Ferment,
Wstęp jedyne 40 zł! Ilość miejsc ograniczona...
Szalona zabawa w klimatycznym miejscu w centrum Warszawy! u nas sylwestrowe szaleństwo trwa do białego rana!
Resident DJ, rytmy house, pop, dance!
http://www.ferment.klub.waw.pl