House Music [13007]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marlena

hej, prosze o informacje w jakich klubach w wawie mozna posluchac dobrego housu, moj brat wlasnie skonczyl 18-stke kocha house i electro i chcialabym go zabrac na jakąs impreze, kilka lat nie imprezowalam i nie mam pojecia gdzie isc, z gory dziekuje
  • eV

nie wiem co się dzieje ostatnio w Vinylu, ale swojego czasu było to chyba najlepsze miejsce :) co do electro... hmmm to już trochę syfiasto, ale może odnajdzie się w M25.
  • Anonim

Vinyl nie dziala - stare masz info eV; p

Piekarnia , 55, Capitol,

z lansiarskich Platinium, HotL,

z innych Zoo i cała mazowiecka

ogolnie jak kocha ta muze to wie kto co gra i co soba reprezentuje wiec wystarczy wejsc na strony typu muzikanova czy clubinn albo facebook czy inne i poszukac co danego dnia sie dzieje
  • eV

>KD3 napisał
    >Vinyl nie dziala - stare masz info eV; p

osz... i tu mnie masz :D

mi jeszcze pozostaje polecić Luzztro, tak pod względem muzycznym :)
  • Anonim

Sadyba Best Mall - I-Maxx - Fantasy Park Warszawa

Często w soboty tutaj grywam... :)
  • Anonim

># DJ Plate # napisał
    >Sadyba Best Mall - I-Maxx - Fantasy Park Warszawa
    >
    >Często w soboty tutaj grywam... :)

mowa jest o klubach a nie dyskotekach z wodzirejem ktory gada przez pol imprezy przez mic'a
  • Anonim

"Już w czerwcu powraca on ponownie do radioparty.pl. W momencie ukończenia osiemnastych urodzin chciałby wejść w świat pod nowym dj-skim pseudonimem, który zamierza zdradzić publice w dniu swoich B-Day Party. Niestety, plany dee jay zostają pokrzyżowane z dniem 15 Czerwca 2009r, kiedy to zostaje usunięty jako prezenter kanału głównego radioparty.pl, czego powodem jest naganne zachowanie podczas transmisji."

jest sie czym chwalic buahahaha
  • eV

osz kurwa, ale perełek :D
  • BANGER BOY

SATURATOR - najlepszy nieplastikowy klub underground electro house punx performance w miescie :]

http://www.myspace.com/saturatorfab...
  • Klub Ferment

Sylwester & New Year 2011 w fermencie!

31 grudnia 2010 w piątek - zapraszamy na Bal Sylwestrowy do pubu/klubu Ferment,

Wstęp jedyne 40 zł! Ilość miejsc ograniczona...

Szalona zabawa w klimatycznym miejscu w centrum Warszawy! u nas sylwestrowe szaleństwo trwa do białego rana!

Resident DJ, rytmy house, pop, dance!

http://www.ferment.klub.waw.pl
| |

Grono poświęcone wszelkim odmianom muzyki House! Serdecznie zapraszamy wszystkich tych, którzy po...

Fotki

Miejsca grona (7)