Hostessy, Hości [6069]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Natalia

Żeby nie było juz wielkiego bałaganu ze pytacie o dana agencje w innych tematach przez co robi się wiecej postów i cięzej sie czyta to załozony nowy temat... Tu mozecie pytac o WSZYSTKO i rozmawiac sobie na kazdy temat zwiazany z pracą hostessy/hosta ...
  • lojalna9

Miał ktoś styczność z agencją Ackermann szczególnie z lubelska przedstawicielką Anetą P. ?
  • Sylwia.

>>>Evka<< napisała:
    >Hej, a jakie sa aktualne opinie na temat Sellpro/Work
    >Service ?:>
    >
    >Z gory dzieki za odp; )

Generalnie całkiem spoko, kasa na czas, tylko nie podoba mi się to ze obcinają sobie z naszej pensji 3 zł na przelew.
  • bAśka

aaa http://www.s-event.pl/ ?

• !KatArzYna!

>dżo ♪ napisała:
    >a ASM ? słyszał ktoś?

polecam
  • Marta!

>P. napisała:
    >hej; ) a co na temat MarketShare?

Jeżeli lubisz czekać na pieniądze długo albo w ogóle się ich nie doczekać to jak najbardziej. :)

Osobiście nie polecam. :P
  • Anonim

Hej. Szukamy z koleżanką pracy dorywczej i zastanawiałyśmy się nad jakąś agencją, tyle że żadnej nie znamy. Czy mógłby ktoś polecić nam jakąś dobrą agencję, która działa na terenie Warszawy? I mam jeszcze jedno pytanie mianowicie umów o pracę w tego typu firmach. Jak to wygląda? Umowa jest podpisywana tylko na jedno konkretne zlecenie? I czy w ogóle się je podpisuje?

Będę wdzięczna za odpowiedź:)
  • Ew.

ja osobiście polecam Elektre , mają bardzo fajne akcje , a przede wszystkim są wypłacalni (:
    a jeśli chodzi o umowę to na ile jest podpisywana zależy od firmy i od Ciebie na ile chcesz ją podpisać (: przeważnie podpisuje się do końca ważności legitymacji czyli do września/października, później zawsze można przedłużyć umowę (:
  • Anonim

A możesz mi podać link do tej agencji? I w ogóle jak to jest, iść tam osobiście czy to raczej zgłoszenia przez internet? Hm na razie szukam pracy na dwa miesiące i zastanawiam się czy nikt nie będzie się tam krzywił, żeby przyjąć kogoś na tak krótki termin?
  • Patrycja

ja podobnie, chciałabym rozpocząć pracę tego typu, zastanawiam się nad agencją metropolis- co o niej sądzicie?
  • A.

nie podpisujesz umowy o pracę, zeby burzyli się na ile chcesz pracować, podpisuje się umowę zlecenie. Czasem podpisuje się umowę na określoną akcję która trwa jeden weekend, czasem na miesiąc, czasem w ogóle. Pracujesz kiedy chcesz, nie masz żadnych zobowiązań, dzwonią, dziękujesz - zadzwonią za tydzień albo i nie, w zależności od tego czy mają dużo dziewczyn.
    w metropolis nie pracowałam to się nie wypowiadam.
  • N.

właśnie ja też się zastanawiam nad agncją metropolis.. mogłby ktoś powiedziec jak wygląda z nimi współpraca??
    bede wdzieczna:))
  • Karolina

A co myślicie o pracy jako hostessa w Work Service? Ktoś pracował tam???
  • Aneta

mi sie podobała współpraca z Work Service...

a co powiecie o agencji Efekt Serwis?
  • Karolina

a jak było tam z wypłatami? na czas?
  • Anonim

Metropolis spoko agencja sama mysle nad przeniesiniem sie do nich :) a co do Sylwii to mam nadzieje ze będę miała z nia okazję współpracować.
  • Marta

A co sądzicie o agencji World Net? czy ktos moze mial problemy z wypłatami?
  • Sylwia.

ja słyszałam ze kasy nie wypłacają. wiec odradzam.
  • Marta

Dziekuje, własnie znalazlam grono tematyczne o tej firmie. Bo zaczynam sie denerwowac, poniewaz zawsze pieniadze miałam na czas, a teraz cisza i wypłaty tez nie mam.
  • Anonim

ktoś pracował dla 4way?
| |

Grono dla hostess i promotorów; -) Informacje które muszą być podane w każdej ofercie pracy:..

Fotki

Miejsca grona (1)