-
K
Jak jest w Auchan Wola Park? Jak z wpisywaniem? Z Wejsciem?:P i oczywiscie przerwami;D -
Anonim
-
blanka800
jak dojechać z centrum do Real Janki?
kursują jeszcze te bezpłatne autobusy? -
Ew.
te bezpłatne, przez jakiś czas były płatne; DD a teraz je zlikwidowali :P
7 bądź 9 z centrum do Okęcia, a następnie 706 do końca (przyst. Pl. Szwedzki) -
-
Ni Kuta
A ja mam pytanie o opinie Almy Skorosze, gdzie jest wejście dla pracowników i generalnie jakieś info o sklepie jak tam jest ? -
Anonim
>blanka800 napisała:
>jak dojechać z centrum do Real Janki?
>kursują jeszcze te bezpłatne autobusy?
2zł kosztuje przejazd. -
Ewcia
-
Anonim
z tyłu sklepu musisz wejść w takie drzwi jak by z lustra weneckiego!!
za taką ścianą działową bo jeśli wejdziesz w pierwsze drzwi to włączysz alarm hehe; -P
-
Ni Kuta
Real Jubilerska naprawdę taka straszna? Gdzie jest wejscie dla pracowników etc? -
Kasiulec
jak wygląda praca w Wola Park i L.eclerc Jutrzenki ?
gdzie jest wejscie dla pracownikówi , i jak z przerwami? -
sratytaty
-
sratytaty
WIe ktos jak jest w Selgrosie w Przylesiu na Modlinskiej ? Gdzie znajduje sie wejscie dla pracownikow aby nie bładzic i gdzie swoje rzeczy sie zostawia, oraz jaka tam jest atmosfera, co z rpzerwami ? -
Monia
>sratytaty napisała:
>WIe ktos jak jest w Selgrosie w Przylesiu na Modlinskiej ?
>Gdzie znajduje sie wejscie dla pracownikow aby nie bładzic
>i gdzie swoje rzeczy sie zostawia, oraz jaka tam jest
>atmosfera, co z rpzerwami ?
wejscie pracownicze - podchodzisz do POKu i tam zostawiasz ksiazeczke, wpisujesz sie na liste, dostajesz kluczyk do szafki;)
są szafki, co prawda ledwo stoją, niektore sie nie domykaja, ale teraz stoja na widoku i raczej nikt nie grzebie;)
atmosfera b.fajnie;) ty sobie pracujesz dla siebie, pracownicy dla siebie, ale sympatyczni mozna pogadac;) nikt nie gania;)
przerwy wpisuje sie na kartke w POKu. ile tej przerwy sobie zrobisz, to twoja sprawa;) wazne, zebys na kartce wpisala od-do zgodnie z prawda;) -
sratytaty
A tek POK gdzie sie znajduje ? Gdzies z tylu, z boku czy jak najszybciej tma dojsc ?:P
bylam w selgrosie na połczyńskiejto i tam godzine wyjścia wyliczali do minuty i Panie na recepcji wpisywały przerwy i czas pracy, oraz nie byly zbyt mile. Nastawilam sie wieć na to samo , ale mam nadzieje, ze bedzie tam lepiej :P -
księżniczka własnej bajki.
ja tam pracuje bardzo często na akcjach i jest całkiem miło .
Wejście dla pracowników jest zaraz przy głównym wejściu po prawej stronie (obok automatu z colą ) . -
Ni Kuta
Czy ktos pracował w carrefour reduta? Gdzie tam jest wejście, gdzie stendy, dużo jest tam hostess? ( pewnie nie) -
Ni Kuta
-
Ewa Błaszczyk
gdzie jest wejscie dla hostess w tesco kielce? od której strony? jak tam jest? z gory dzieki za odp
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne