-
Iw o
Witam z pewnością są jeszcze gdzieś osoby oszukane przez tą agencję - które nie otrzymały gotówki za wykonaną pracę i nadal otrzymują złudne zapewnienia więc proszę o kontakt priv bo jest możliwość skierowania sprawy do odpowiednich organów które rozwiążą problem wyzysku tej firmy raz na zawsze! Nie ukrywam że wiszą mi nie małe pieniądze więc mam ogromną motywację dopiąć swego! :) -
ПэПэ
-
Ja
-
Iw o
-
-
Sara Kowalska
Ja również zostałam oszukana !!!
Nie wypłacono mi należnej wypłaty i non stop jestem zwodzona . . .
Szanowna Pani Dominika nie odbiera ode mnie telefonów. Jest bezczelna i używa nie wybrednego słownictwa. Jednym słowem - prostaczka !
Postanowiłam zadzwonić do niejakiej Pani Agnieszki która jest właścicielem firmy , numer znalazłam na stronie. Kultura tej Pani tez pozostawia wiele do życzenia . . . traktują swoich pracowników z góry i ich lekceważą.
Natomiast od hostess wymagają praktycznie dyspozycyjności non stop . . . obcinają pieniądze za wszystko. Wymyślają tajne kontrole których nie było.
Jednym słowem ŻENADA !
Jeżeli jeszcze któraś z Was została oszukana przez ta agencje odezwijcie się na tym wątku.
Może razem coś zdziałamy.
Na pewno jest Nas więcej oszukanych przez tą pożal się Boże agencje . . .
Dziewczyny wypowiedzcie się !!! -
Anonim
JA równierz!! Juz dostałam swoje pieniadze i niektóre osoby z tego wątku, ale nie zmienia to faktu ze zostalysmy oszukane. Pieniadze mialy byc przesłane do 15lipca, oczywiscie ich nie dostalysmy gdyby nie nagona na pania Agnieszke i Dominiketo wogole bysmy ich nie dostaly, kto to widzial zeby o wlasne pieniadze nie moc sie doprosic, gdyby nie meczenie ich to bysmy wogole nie dostaly. SZczerze to juz tego samego dnia co jechalam po wyplate i dostalam sms ze sa tylko przelewowo i zebym podala nr konta to juz wiedzialam ze beda jakies problemy, bo bylam przy sytuacj gdy dziewczyna przyszla po wyplate z jednego miesiaca i powiedziala ze z dwoch poprzednich jej nie przyszly przelewy (700zl) a panie powiedzialy zezostaly przeslane, i co takim zrobic? ale miejmy nadzieje ze niedala im spokoju i tez dopiela swego. Dla mnie to ta firma jest nie powazna i zwlasza osoby w nim pracujace! Koniec z Agmarem bo w kulki leca! OD AGMARU Z DALEKA!! -
Kasiulec
RÓWNIEŻ ZOSTAŁAM OSZUKANA !!!!!!!!!!!
domagam się o swoją wypłatę od 15 ( 5 lipca zostałam poinformowana ,ze p. Agnieszka bedzie robiła wypłaty systematycznie od tego dnia i zebym czekała cierpliwie do 15)
od umownej daty dzwoniłam non stop do p. Dominiki , pytajac sie o moja wypłate, ale skoro byłam oszukiwana i zbywana równiez znalazłam nr do p. Agnieszki w internecie , która nie odbierała tel , tylko pisała sms )
Byłam niejednokrotnie oszukiwana ,ze przelew został wysłany !
DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE OTRZYMAŁAM WYPŁATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
ODRADZAM WSPÓŁPRACY Z TĄ AGENCJĄ
-
cornelia33
dziewczyny przyłączam się do WAS.
jestem kolejną oszukaną przez tą AGENCJĘ.
moja wypłata nie została do dnia dzisiejszego przelana na konto .
Najgorsze jest to,ze nie grają w otwarte karty: Dlaczego nie powiedzieli,ze mają jakieś problemy, że wypłaty będą opoznione , tylko oszukują ,ze zostały wysłane ,a konto do dziś jest puste???
NIE MOGĘ TEGO ZROZUMIEĆ.
POKAZALI NA CO ICH STAĆ.
agencji AGMAR mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
nie dajcie im spokoju dziewczyny dopoki nie zaplaca! za darmo to mozna dostac w morde, a nie stac i pracowac! WALCZCIE o KASE!!!!! -
Zuzia.Mówi Ci to coś?
w takim razie jestem kolejna osoba,ktorej nie wyplacili pieniedzy...:/pracowalam przez 1 dzien w czerwcu podczas kongresu sklepow abc w hali expo na ul.Marsa na stanowisku Coca-Coli.P.Dominika byla bardzo mila,w zasadzie ten dzien wspominam jako jeden z najmilszych podczas mojej pracy jako hostessa.Jednak z doswiadczenia wiem,ze zawsze nalezy miec podpisana umowe,bo inaczej nie ma sie zadnej gwarancji wyplaty.dlatego od razu powiedzialam,ze chce podpisac umowe,na co p.Dominika dala mi umowe,i powiedziala zebym uzupelnila w domu(bo oczywiscie nie pamietalam nr konta czy nipu),zeskanowala i przeslala mailem,ona tez to podpisze,zeskanuje i mi odesle,a wyplata bedzie w ciagu miesiaca.Oczywiscie ja wszystko uzupelnilam i wyslalam i od tego czasu byla cisza.pisalam maile i smsy ze prosze o uzupelnienie umowy i odeslanie mi,wedle obietnicy i albo nie dostawalam odp albo odpowiadala,ze ma urwanie glowy i w najblizszym czasie mi przesle.oczywiscie nic nie dostalam,a ok 2 tyg pozniej chciala zebym pracowala w ambasadzie amerykanskiej na jakiejs gali z okazji 4 lipca,ale ze wyjezdzalam na wakacje musialam omowic,ale przy okazji przypomnialam jej o umowie i wyplacie.potem jakos w lipcu znow chciala zebym pracowala na jakiejs gali w Krolikarni i b.jej na mnie zalezalo.wstepnie sie zgodzilam,ale zachorowalam wiec musialam zrezygnowac.blagala zebym znalazla kogos na zastepstwo ale mi sie nie udalo i byla niezmiernie obrazona jakby ta praca byla conajmniej wagi panstwowej..oczywiscie znow przypomnialam sie z wyplata i umowa,ale juz nic nie odpowiedzala.troche porzucilam temat bo wyjechalam na cale wakacje,ale fakt ze nadal nie dostalam wyplaty bardzo mnie denerwuje:/ co mam zrobic zeby sie w koncu doprosic?? -
Anonim
nie dawaj im spokoju, albo napisz maila do kierowniczki, masz adres na stronie "firmy", że chcesz swoją wypłatę i zaczynasz od maila do niej, a jak nie przeleja ci kasy to podejmiesz inne srodki by odzyskac pieniadze, a jak nie to pojedz w pierwsza srode miesiaca bo przewaznie wtedy daja wyplaty, pojedz tam do nich z mama czy z kims i zrob im sajgon, bo nie robisz za darmo... -
Zuzia.Mówi Ci to coś?
dzieki:) zrobie to we wrzesniu jak tylko wroce do polski.oj bedzie sajgon..
a tak swoja droga wlasnie znalazlam na tym gronie ogloszenie P.Dominiki o prace z przed paru dni,i tym samym jej profil: http://grono.net/chat/#hosstessahos... -
Kasiulec
jak nie będziesz do nich codziennie dzwonic i wysyłac sms zarówno do P.Dominiki,jak do P. Agnieszki, ktora po kilku smsach moze Ci powiedziec,zebyś zmieniła ton, nabrała kultury itp .
to nie dostaniesz pieniedzy..
Firma Agmar to jedno wielkie oszustwo. -
Aneta
Dziewczyny, ja nie pisalam do Dominiki bo D. nie ma nic wspolnego z przelewami na konto, ja osobiście wysłałam grzecznego smsa, i na wszystkie P. Agnieszka mi odpisywala, i pieniadze mi dotarły... moze z lekkim poslizgiem ale dotarły -
Iw o
Tępić te dwie Panie batami!! Kulturą nic tu nie wskórasz! Zaczęłam grozić PIPem i kasa na drugi dzień była na koncie, dwie oszustki jeszcze robią w balona także nagłaśniajcie temat żeby już więcej nikt się na nich nie przejechał !! Powodzenia nie odpuszczajcie nękajcie co dzień telefonami i jak macie możliwość to osobiście bo to jest wyzysk a walczycie o swoje! -
Zuzia.Mówi Ci to coś?
No wiec wychodzi na to,ze cala ta sytuacja to bylo jakies niedopatrzenie i pomylka...p.Dominika zadzwonila do mnie wczoraj,zaniepokojona ze wciaz nie dostalam wyplaty z czerwca.Ona nie zajmuje sie platnosciami i to bylo jakies niedopatrzenie osoby za to odpowiedzialnej,a p.Dominika byla pewna ze wypalte juz dawno dostalam (a nie upominalam sie o nia przez ostatnie 2,5mies bo nie bylo mnie w Polsce).Zobaczyla nasze wpisy w tym watku i od razu do mnie zadzwonila,zeby ustalic co sie stalo,dzis sie spotkalysmy i dostalam zalegla wyplate:)Wytlumaczyla siebie i agencje i przeprosila,wiec uwazam ze ladnie sie zachowala,no i w efekcie dostalam wyplate bez codziennego dzwonienia czy wysylania maili,wiec jestem zadowolona. Nie wiem jak bylo dokladnie z wami,ale ja uwierzylam w te wyjasnienia i licze na dalsza wspolprace bo nie sadze,zeby sytuacja sie powtorzyla:) -
Iw o
Ale jesteś naiwna. Dużo się jeszcze musisz nauczyć w takim razie. Powodzenia w dalszej współpracy z AGMARem ! -
Kinga
Cześć, szukam dziewczyn, które nie dostały wypłaty od agencji Agmar. Ja nie mogę się doprosić o swoje pieniądze, które powinny wpłynąć na moje konto 15 października. Od dwóch tygodni dzwonię i piszę, ale ciągle jestem zbywana. Uważają, że moje pieniądze już dawno zostały wysłane na moje konto. Na dodatek właścicielka firmy wmawia mi, że wysłała potwierdzenie przelewu na mój e-mail. Do tej pory nie dostałam wiadomości. Proszę o kontakt z osobami, które tak jak ja zaufały tej agencji i do tej pory nie dostały swojej wypłaty,
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne