-
Kasica
pracowalam w wyzej wymienionych sklepach conajmniej kilkanascie razy i nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby wzieli ksiazeczke i poprosili o dokument. jedyny taki sklep to carrefour na targowku -
Anonim
-
Kasica
-
Uzka♥
-
-
Anonim
-
Anonim
Real Okęcie to teraz masakra .. Ruda na ochronie wywala wszystkich kogo sie da..
ostatnio wpisała jedną hostessę na czarna liste hostess, bo miala nie oklejone chusteczki higieniczne,
dyrektor sklepu chodzi i patrzy kogo by tu opieprzyć..
Standy znajdują się na dworzu pod schodami!!
a ochrona sklepu wywalila konrolę, która przyszła do jednej z hostess. -
Doma
od dzisiaj nie polecam carrefour bemowo.
Panie na recepcji arcyniemiłe, przychodzę z uśmiechem i dobrym humorem, one od razu na mnie z pyskiem bo mówię 'dzień dobry' kiedy jedna z nich rozmawia przez telefon.
+ w ogóle na sklep nie weszłam,bo wg nich gdy w książeczce jest napisane 'kolejne badanie w razie potrzeby', wg nich taka książeczka jest w ogóle nie ważna.
I tłumacz kobiecie, że ostatnie badania robione były pół roku temu/ nawet data jest'/, ona wie lepiej,że książeczka nieważna i natychmiast mam wyjść z pomieszczenia.
Także wg mnie, jest to sklep tylko dla ludzi o mocnych nerwach. -
Kasica
hahaha ja nigdy tam nie pracowalam, a od zawsze wiedzialam, ze ten sklep nalezy omijac szerokim łukiem. tak samo jak real janki i real okęcie -
Anonim
-
Wódz
Co sądzicie o agencji full job z siedzibą w lublinie?
Podobno właściciel jest również właścicielem agencji itc group.
Napiszcie co sądzicie również o niej. -
:*
Okęcie !!!!!!! Porażka; / Rudzielec na recepcji i grua świnia w czarnych włosach, przywalily sie o aparat wylecielismy z promotorem 15min przed koncem
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne