- 1
- 2
-
owen 10
-
Hania
mi się wydaje że można. nie jestem w 100% pewna bo dołączenie do tego portalu było dla mnie przymusem - jakbym nie miała profilu nie miałabym też wypłaty, ale wszystko inne jeśli chodzi o tę agencje ok. -
...:Justyna:...
-
gadzina
Agencja w porządku, trochę zbyt niskie stawki, ale ogólnie polecam, portal pracy dna tez godny zaufania :) -
-
^
-
owen 10
-
Iwona Parylak
ja osobiście nie polecam, pracowałam dla nich jakiś czas temu i nie dostałam wypłaty, po czym tłumaczą się jakimiś dziwnymi sytuacjami. Z koleżanką będziemy ich zgłaszać do sądu pracy !!! -
Anonim
-
ONLY FACEBOOK!
Iwona wyślij im przedsądowe wezwanie do zapłaty :) zawsze pomaga w wyciagnieciu zaleglej kasy od agencji -
Aś
-
Justin-Blondyneczka:)
Bardzo fajna agencja polecam naprade warto fajni ludzie pomocni polecam
pozdrawiam wszystkich
Justinka:)
-
Herman / FANABERYA/
-
Aducha:)
w umowie którą się z nimi podpisuje jest zaznaczone, że wypłata następuje zwykle do 30 dni i nie później niż 60.
w praktyce po jakim czasie otrzymywaliście pieniądze? -
justyna
-
Маdżis.
Ja też polecam, pracowałam już dla nich wiele razy. Stawki wcale nie są takie niskie, zależy od oferty. Mi się tylko raz spóźnili z wypłatą, ale pracowałam w grudniu, kiedy było dużo akcji i niestety było strasznie dużo przelewów. No i nie mają takich ofert jak "promocje jogurcików" co dla mnie np jest zaletą. :) -
-
a ja mam pytanie do portalu. jeśli jest jakaś oferta i chce sie na nią zglosić to klikam ZGŁOŚ SIĘ i co dalej? oni dzwonia, wybierają czy jak to tam jest?
-
jαzz
-
-
sylwia r
Hej Iwonko Parylak. Z tego co wiem ( a wiem dużo, bo ściśle współpracuję z Agnecja DNA ) to nie otrzymałaś wynagrodzenia za zlecenie Targi Ewec 20-23 kwiecień 2010r., na których zostałaś oskarżona przez klienta ( w raz ze swoja koleżanką ) o kradzież wartościowych gadżetów ze stoiska, na którym pracowałaś wiec nie widzę powodu dla którego miałabyś otrzymać wynagrodzenie. Mało tego DNA przez Twoje zachowanie straciło klienta i także nie otrzymało zapłaty za to zlecenie.
Współpracuję z DNA od 3 lat i zawsze otrzymuję wynagrodzenie.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne