• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • owen 10

Cześć czy ktoś z was może wie czy można ufać portalowi pracadna.pl
  • Hania

mi się wydaje że można. nie jestem w 100% pewna bo dołączenie do tego portalu było dla mnie przymusem - jakbym nie miała profilu nie miałabym też wypłaty, ale wszystko inne jeśli chodzi o tę agencje ok.
  • ...:Justyna:...

Agencja w porządku, ja jestem zadowolona ze współpracy z nimi :)
  • gadzina

Agencja w porządku, trochę zbyt niskie stawki, ale ogólnie polecam, portal pracy dna tez godny zaufania :)
  • ^

Można, kierują do nich nawet z Młodzieżowych Biur Pracy.
  • owen 10

wielkie dzięki wszystkim :)
  • Iwona Parylak

ja osobiście nie polecam, pracowałam dla nich jakiś czas temu i nie dostałam wypłaty, po czym tłumaczą się jakimiś dziwnymi sytuacjami. Z koleżanką będziemy ich zgłaszać do sądu pracy !!!
  • Anonim

jak dla mnie wszystko ok, kase dostaje zawsze
  • ONLY FACEBOOK!

Iwona wyślij im przedsądowe wezwanie do zapłaty :) zawsze pomaga w wyciagnieciu zaleglej kasy od agencji
  • ja ją jak najbardziej polecam;]
    wypłatę zawsze otrzymywałam na czas
  • Justin-Blondyneczka:)

Bardzo fajna agencja polecam naprade warto fajni ludzie pomocni polecam

pozdrawiam wszystkich

Justinka:)
  • Herman / FANABERYA/

Jedna z najlepszych agencji w Warszawie, polecam.
  • Aducha:)

w umowie którą się z nimi podpisuje jest zaznaczone, że wypłata następuje zwykle do 30 dni i nie później niż 60.
    w praktyce po jakim czasie otrzymywaliście pieniądze?
  • justyna

do 30 dni. :)
  • Маdżis.

Ja też polecam, pracowałam już dla nich wiele razy. Stawki wcale nie są takie niskie, zależy od oferty. Mi się tylko raz spóźnili z wypłatą, ale pracowałam w grudniu, kiedy było dużo akcji i niestety było strasznie dużo przelewów. No i nie mają takich ofert jak "promocje jogurcików" co dla mnie np jest zaletą. :)

a czy te 30 dni należy rozumieć jako dni robocze?
  • Kǎ mǐ ěr xD

a ja mam pytanie do portalu. jeśli jest jakaś oferta i chce sie na nią zglosić to klikam ZGŁOŚ SIĘ i co dalej? oni dzwonia, wybierają czy jak to tam jest?
  • jαzz

pisza maila i sms'a, ze zostales wybrany przez klienta

więc 30 dni roboczych czy normalnie liczonych jako miesiąc?
  • sylwia r

Hej Iwonko Parylak. Z tego co wiem ( a wiem dużo, bo ściśle współpracuję z Agnecja DNA ) to nie otrzymałaś wynagrodzenia za zlecenie Targi Ewec 20-23 kwiecień 2010r., na których zostałaś oskarżona przez klienta ( w raz ze swoja koleżanką ) o kradzież wartościowych gadżetów ze stoiska, na którym pracowałaś wiec nie widzę powodu dla którego miałabyś otrzymać wynagrodzenie. Mało tego DNA przez Twoje zachowanie straciło klienta i także nie otrzymało zapłaty za to zlecenie.

Współpracuję z DNA od 3 lat i zawsze otrzymuję wynagrodzenie.
  • 1
  • 2
| |

Szukasz pracy - napisz :) Potrzebujesz Hostessy - napisz :) Wiesz o agencji która nie płaci - napi...

Fotki

Miejsca grona (0)