-
Anonim
Witam;) Poszukuje pracy;) na czas czerwiec - wrzesień. Mogę pracować cały tydzień -
Kinguśkaa; *
Witam:)
Poszukuje pracy jako hostessa/promotorka.
Przyjmę zlecenia w Warszawie i po za nią ---> Wyszków.
Mam 17lat
Nie mam jeszcze doświadczenia w tego typu pracy, ale szybko się uczę.
Nie posiadam książeczki sanepidu, ale jest to do załatwienia.
Dyspozycyjność w weekendy.
I od 22 czerwca - wakacje.
O mnie:komunikatywna, łatwo nawiązuje kontakt, bezkonfliktowa, miła, uprzejma, zawsze uśmiechnieta:)
Języki obce:
j.angielski - w zakresie komunikatywnym podstawowym
Proszę o kontakt:
e-mail: kinga_tvn@interia.pl
gg: 2971477
lub wiadomość na priv
-
J O A N N A
Poszukuję zleceń jako hostessa na terenie Warszawy. Mam doświadczenie. Dyspozycyjna w okresie czerwiec-październik.
Języki obce: angielski i hiszpański na poziomie sredniozaawansowanym
Proszę o kontakt na email janekaras@gmail.com -
kinoteka
szukam pracy jako hostessa w Warszawie i okolicach.
proszę o kontakt na priv, bądź: olgamalenka@gmail.com -
-
Marysia
Witam!
Mam 16 lat i szukam pracy na wakacje w Warszawie i okolicach jako hostessa, kelnerka lub opiekunka do dzieci.Mogę też wyprowadzać psy.
Jestem:
-dyspozycyjna,
-miła ,otwarta łatwo nawiązuje kontakty,
-punktualna,
-odpowiedzialna,
-pracowita,
-kulturalna.
Proszę o kontakt na priv. lub misa13@vp.pl. -
Paulina
witam !
Nazywam się Paulina .Szukam pracy o charakterze hostessy .
Mam ukończone 18 lat .
Jestem miłą,otwarta i komunikatywna osoba. szybko się uczę .
augustynka@onet.pl
Czekam na propozycje .
-
Marteczka
skończone 17 lat. Warszawa. Brak książeczki sanepidowskiej. Dostępność na terenie Warszawy.
Jeżeli są dwa miejsca to mam również koleżankę preferencje takie jak ja; ) -
Anna Jaruszewska
Mam 23 lata. Jestem studentką i pilnie potrzebuję pracy. Nie posiadam książeczki sanepidu, ale jestem osobą otwartą i bardzo komunikatywną. Podejmę prace na terenie Łodzi i Zgierza. Pozdrawiam. -
Anonim
Witam szukam pracy jako hostessa gł TARGI (z doświadczeniem)
w okolicy KATOWIC
Wzrost: 173cm
Rozmiar 36 S
Wymiary: 86/65/87
Waga: 58
włosy: długie brązowe
brak ks. sanepidu
Zdjęcia wyśle na maila:)
i3uka@onet.pl -
Piotr
KURS SAVOIR-VIVRE I ETYKIETA
Proponowany kurs to doskonałe połączenie savoir-vivre na co dzień, etykiety oraz protokołu korporacyjnego i państwowego. Ich znajomość okazuje się być niezbędna tak w życiu prywatnym, jak i w relacjach z przedstawicielami światowego biznesu oraz administracji publicznej. Niniejszy kurs to najlepszy sposób na zdobycie odpowiedniej wiedzy i umiejętności popartych stosownym dokumentem.
PROGRAM RAMOWY:
1. Savoir-vivre na co dzień.
2. Kultura słowa i gestu.
3. Precedencja - czyli, kto za kim?
4. Wizyty i przyjęcia (prywatne i służbowe) - przebieg oraz organizacja.
5. Korespondencja - zasady i formy korespondencji.
6. Ubiór - typy strojów i zasady ich doboru- kształtowanie poczucia dobrego smaku.
7. Kultura stołu.
8. W lokalu.
9. Alkohole.
10. Gafy i faux pas.
TERMIN: 17 WRZEŚNIA 2011 r. (sobota)
ZAKRES CZASOWY: 8 GODZIN (9.00 – 17.00)
MIEJSCE: WARSZAWA, AL. JANA PAWŁA II 61 (centrum)
KOSZT KURSU: 149 zł
WIĘCEJ NA: http://www.szkoladobrychmanier.pl
Kursy ze Szkołą Dobrych Manier to najlepszy sposób na uzyskanie stosownego dokumentu potwierdzającego nabyte umiejętności!
Kursy w Szkole Dobrych Manier prowadzone są przez najlepszych ekspertów z zakresu etykiety i savoir-vivre.Nasi trenerzy to przede wszystkim praktycy, realizujący projekty oraz współpracujący między innymi z Ministerstwem Finansów oraz Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Dzięki naszej kadrze Szkoła Dobrych Manier jest obecnie jedną z najbardziej opiniotwórczych firm specjalizujących się w tematyce savoir-vivre i etykiety w polskich mediach! Jesteśmy przekonani, że dzięki doświadczeniu oraz setkom godzin spędzonych w salach wykładowych nasi trenerzy w pełni przekażą, usystematyzują i pogłębią Państwa wiedzę w zakresie savoir-vivre, etykiety biznesu, a także elementów protokołu.
Zgłoszenia należy kierować drogą elektroniczną na adres biuro@szkoladobrychmanier.pl (lub przez formularz kontaktowy na stronie) w treści wiadomości podając: „17 września”, imię, nazwisko, miejsce i datę urodzenia, numer kontaktowy.
W wiadomości zwrotnej otrzymają Państwo potwierdzenie zgłoszenia wraz z numerem rachunku w celu dokonania opłaty za kurs.
Zapraszamy! -
Dziweczka
Stawka premiowana efektami!
Praca w rejonie: Ursynów, Mokotów, Wilanów, Wawer.
Szukamy chętnych do zbierania podpisów pod listą poparcia niezależnego kandydata na senatora.
Zainteresowanych prosimy o wysłanie CV na adres praca.oferty@onet.eu w temacie wiadomości wpisując preferowaną dzielnicę Warszawy (Ursynów, Mokotów, Wilanów, Wawer)
Obowiązkowe szkolenie - w dniu jutrzejszym (piątek) godz. 15:00 w siedzibie Firmy Warszawa Włochy.
Więcej szczegółów po wyrażeniu chęci współpracy. -
Piotr
KURS SAVOIR-VIVRE Z ELEM. PROTOKOŁU DYPLOMATYCZNEGO-
KURS NIEZBĘDNY W KAŻDYM FACHU!
Proponowany kurs to doskonałe połączenie savoir-vivre na co dzień, etykiety oraz protokołu korporacyjnego i państwowego. Ich znajomość okazuje się być niezbędna tak w życiu prywatnym, jak i w relacjach z przedstawicielami światowego biznesu oraz administracji publicznej. Niniejszy kurs to najlepszy sposób na zdobycie odpowiedniej wiedzy i umiejętności popartych stosownym dokumentem.
PROGRAM RAMOWY:
2. Kultura słowa i gestu- kreowanie pozytywnego wizerunku.
3. Skuteczna autoprezentacja.
4. Protokół w biznesie i Państwie.
5. Precedencja - czyli, kto za kim?
6. Wizyty i przyjęcia (prywatne i służbowe) - przebieg oraz organizacja.
7. Korespondencja - zasady i formy korespondencji.
8. Ubiór - typy strojów i zasady ich doboru.
9. Kultura stołu.
10. W lokalu.
11. Alkohole.
12. Gafy i faux pas.
TERMIN: 22 PAŹDZIERNIKA 2011 r. (sobota)
MIEJSCE: WARSZAWA, AL. JANA PAWŁA II 61 (centrum)
KOSZT KURSU: 129 zł
Zgłoszenia należy kierować drogą elektroniczną na adres biuro@szkoladobrychmanier.pl (lub przez formularz kontaktowy na stronie) w treści wiadomości podając: „22 października”, imię, nazwisko, miejsce i datę urodzenia, numer kontaktowy.
http://szkoladobrychmanier.pl
Kursy ze Szkołą Dobrych Manier to najlepszy sposób na uzyskanie stosownego dokumentu potwierdzającego nabyte umiejętności!
Kursy w Szkole Dobrych Manier prowadzone są przez najlepszych ekspertów z zakresu etykiety i savoir-vivre. Nasi trenerzy to przede wszystkim praktycy, realizujący projekty oraz współpracujący między innymi z Ministerstwem Finansów oraz Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Dzięki naszej kadrze Szkoła Dobrych Manier jest obecnie jedną z najbardziej opiniotwórczych firm specjalizujących się w tematyce savoir-vivre i etykiety w polskich mediach! Jesteśmy przekonani, że dzięki doświadczeniu oraz setkom godzin spędzonych w salach wykładowych nasi trenerzy w pełni przekażą, usystematyzują i pogłębią Państwa wiedzę w zakresie savoir-vivre, etykiety biznesu, a także elementów protokołu.
W wiadomości zwrotnej otrzymają Państwo potwierdzenie zgłoszenia wraz z numerem rachunku w celu dokonania opłaty za kurs.
Zapraszamy! -
Karolinkaa .ღ
-
mandusia
Witam
Poszukuję pracy jako hostessa (targi, imprezy, bankiety, eventy, gale itp.) lub innej dodatkowej o podobnej branży.
Na targach jako hostessa pracuję już od ponad roku natomiast na promocjach typu animacje, degustacje, promotor od 3 lat. Pracowałam do tej pory na halach Targów Kielce podczas takich imprez targowych jak: Targi BAKEPOL, AUTOSTRADA, AGROTECH, PLASTPOL. Pracowałam podczas akcji promocyjnych dla wielu firm. CV prześlę przy konkretnych ofertach pracy.
Pozdrawiam
Ania
Mam 23 lata, 169 cm wzrostu.
Mój mail to: aniag88@gmail.com
Najchętniej podejmę prace na terenie Warszawy -
tani.kierowca
-
Ja
mam 20 lat
2 letnie doswiadczenie promotora
szukam pracy jako promotor najelpiej cos na dziale komputery,akkcesoria,telekomun ikacja
kontkat na gronie lub cwieku1991@gmail.com -
Piotr
KURS SAVOIR-VIVRE I ETYKIETY – 21 STYCZNIA W WARSZAWIE
Kto pierwszy powinien podać rękę na przywitanie – mężczyzna czy kobieta, szef czy pracownik, starszy czy młodszy? W co nie wolno się ubrać, jeśli chce się dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy mężczyźnie wypada podarować kwiaty? Jak należy wznosić toasty? Czy słynna polska gościnność zawsze jest mile widziana? – Na te, jak i inne pytania znajdziesz odpowiedz na kursie savoir-vivre i etykiety – 21 stycznia w Szkole Dobrych Manier!
PROGRAM RAMOWY:
2. Kultura słowa i gestu - kreowanie pozytywnego wizerunku.
3. Protokół w biznesie i państwie.
4. Precedencja - czyli, kto za kim?
5. Wizyty i przyjęcia (prywatne i służbowe) - przebieg oraz organizacja.
6. Korespondencja - zasady i formy korespondencji.
7. Ubiór - typy strojów i zasady ich doboru - kształtowanie poczucia dobrego smaku.
8. Kultura stołu.
9. W lokalu.
10. Alkohole
11. Wprowadzenie do wiedzy o winie.
12. Gafy i faux pas.
TERMIN: 21 stycznia 2011 r. (sobota)
MIEJSCE: WARSZAWA, NOWY ŚWIAT 58
KOSZT KURSU: 149 zł
Więcej informacji na http://www.szkoladobrychmanier.pl
Nasz fanpage: http://www.facebook.com/pages/Szko%...
Zgłoszenia należy kierować drogą elektroniczną na adres biuro@szkoladobrychmanier.pl (lub przez formularz kontaktowy na stronie) w treści wiadomości podając: „21 STYCZNIA”, imię, nazwisko, miejsce i datę urodzenia, numer kontaktowy.
W wiadomości zwrotnej otrzymają państwo potwierdzenie zgłoszenia wraz z numerem rachunku w celu dokonania opłaty za kurs.
Zapraszamy! -
a k
POSZUKIWANE TANCERKI!!!
Poszukujemy niezwykłych, atrakcyjnych i pewnych siebie kobiet do nowego projektu TANIEC & FMX.
Jesteś otwarta na nowe doświadczenia? Nie boisz się wyzwań? Lubisz podróżować i odkrywać świat? Szukasz zajęcia które będzie dawać Ci satysfakcję i pozwoli realizować pasje? Kochasz taniec?
Weź sprawy w swoje ręce, podejmij wyzwanie, zgłoś się do nas i przeżyj przygodę swojego życia! Dołącz do jedynego w Polsce zespołu tanecznego występującego podczas FMX show!
Wymagania:
• Ukończone 18 lat
• Atrakcyjny wygląd
• Szczupła sylwetka
• Wysoki poziom sprawności fizycznej
• Nietuzinkowa osobowość
• Mile widziana znajomość języka angielskiego
• Doświadczenie taneczne
• Otwartość na nowe doświadczenia
• Dyspozycyjność
Oferujemy:
• Profesjonalne szkolenie
• Dostęp do sportowej bazy treningowej
• Współpraca z choreografem i profesjonalnymi tancerzami
• Atrakcyjne wynagrodzenie
• Udział w reality show
• Wyjazdy po całej Europie
• Współpraca ze środowiskiem sportów akcji - a w szczególności FMX
Zgłoszenia:
Prosimy o przesyłanie zgłoszeń na adres: biuro@actionagency.eu
Zgłoszenie powinno zawierać:
• Cv
• Zdjęcia: twarz, sylwetka, sylwetka w bikini.
• Zgłoszenie musi zawierać klauzulę:
Oświadczam, że wyrażam zgodę na wykorzystanie mojego wizerunku oraz na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ogłoszeniu dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883)
-
ﻉmಌ
Szukam pracy jako hostessa w okolicy Warszaway.
Posiadam książeczke sanepidowską.
Jestem Pełnoletnia. 19l.
Komunikatywna.
Dyspozycyjność: Poniedziałek, Środa, Sobota, Niedziela.
W wyjatkowych okolicznosciach także pozostale dni tygodnia.
Kontakt : makocie@wp.pl; tel.: 503-765-899 -
Anonim
NOL TYCHY !!!!! NIE POLECAM !!!!!! Koordynator MICHAŁ KASPERCZYK podrywa każdą jedną hostesse uważając się przy tym za księcia na białym koniu. Przyjmując od niego prace bierz pod uwagę to, że co chwile będzie do Ciebie wypisywał z propozycją wyjazdu, spotkania się z nim, kina itp. Warunki pracy ok tyle że czasem jak ma taki natłok spotkań z dziewczynami to zapomina o wypłatach. Jest natrętny i nie rozumie jeśli mu odmawiasz. NIE POLECAM!!
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne