-
Henri Landru
serwus wszytskim! idealne grono! gratulacje, czuje ze czesto bede tu zagladal i dodawal nowe watki z ktorych sobie poszydzimy a przy okazji poznam Wasze opinie..
nie moge odniesc sie do watku telewizyjnego pomocy malym dzieciom organizowanej przez Jurka Owsiaka bo nie ogladalem tego dnia relacji, leczylem kaca po weselu.
Natomiast ze strachem w oczach obserwuje rozwoj naszej kochanej tv zarowno panstwowej wspieranej przez co po niektorych obywateli jak i tej prywatnej. wlaczylem wczoraj tv wieczorem i starym zwyczajem skaczac po kolejnych kanalach natknalem sie na nowy program w tv tvn pt wszystko o miriam czy cos takiego no bez kitu rozkmincie to zalamalem sie jak to zobaczylem- opcja jest taka ze jest laska niby modelka a tak na prawde to tranzystor i kilku kolesi walczy o jej wzgledy i 10 000 funciakow nie wiedzac co ma w gaciach (po tacie)... co Wy na to? -
Anonim
wedlug mnie z jednej strony ten program powinien byc zakazany z drugiej zas moglyby byc same tego typu programy.
nie wiem co o tym myslec
ogolnie malo ogladam tv
a dowodem na to ze tv smerdu jest chociazby fakt ze robin hood przed walka glowna wysmarowal sie gownem przed wejsciem do zamku
elo -
Henri Landru
http://www2.b3ta.com/femaleorshemal... to tak a propos miriam aaight -
Henri Landru
-
-
Anonim
sebastian ty stary zboczencu nie pokazuj takich rzeczy przeciez tu dzieci moga przebywac i na ogladaja sie takich rzeczy i spacza sobie glowy:) zygac mi sie chce jak patrze na miriam.
a swoja droga internet tez smerdu jeszcze bardziej niz tv, jest jeszcze bardziej zwyrodnialy, zboczony, oblesny itp itd -
Henri Landru
-
Karoluch
ja tam nieiwem co otym myśleć bo tego gówna nieoblgadam, przytkało mnie jak mi to ktoś opowidział i stwierdziłem że sie w to mieszać niebede, w dupie mam, ale powiem wam że zobaczylem tylko w gazecie małę zdjęcie tego kolesia i odrazu mi ten jej ryj niepasował, jakiś taki zbyt pociągły-huja wart, żadna tam modelka z niego -
Anonim
ekhem. co do takich programów to nie moge sie zdobyc na jednoznaczna opinie. nie moge i juz. rozerwana jestem. z jednej strony ludzie musza byc naprawde glupi i smiertelnie znudzeni skoro trzeba dla nich takie badziewie krecic a to ze zyje prawdopodobnie w "kulturze" w której statystycznie co drugi telewidz jest skrajnym, niewyzytym idiota, nie napawa mnie optymizmem. raczej groza. z drugiej strony, "something about miriam" paradoksalnie msci sie wlasnie na takich idiotach - w postaci kandydatów na kochanków, którym wizja kasy, slawy i niezlej dupy praslonila zdrowy rozsadek. msci sie takze na lansowanym przez mas media stereotypie macho, który (jak wyzej wymienieni panowie) uwaza ze kobita to tylko cycki, zestaw otworów plus makijaz. zaloze sie ze gdyby który zamiast prezyc muskuly i uskuteczniac chatup lines typu "fuck me if i'm wrong, but is your name bob?" (o ironio) po prostu z ta baba (hmm no tak) porozmawial to by sie szybko skapowal ze cos tu jest nie tak. a tak wyszedl jeden wielki chuj i tyle:)
ogólnie to dobrze im tak. co nie zmienia faktu ze tv mnie coraz bardziej przygnebia. -
Anonim
jeeeezu ale przemówieniem zadebiutowalam...
prosze o wyrozumialosc:)) -
Henri Landru
-
Henri Landru
a i jeszcze ten "jeden wielki chuj" no prosze mloda dama i takie slowa i to jeszcze w czasie debiutu... puszczam w niepamiec; ) -
Anonim
weronika ma racje
zgadzam sie z jej wypowiedzia
sam chcialem cos takiego napisac ale mam problem z wylewaniem mysli na papier
chetnie pozbede sie telewizora jest ktos chetny?? -
Henri Landru
-
Anonim
klnę wyłącznie ze względów ornamentalnych to nie ma nic wspólnego z wulgarnością.