HOFFMANOWA Cię pochowa.. [1283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lui

Fajnie w tej szkole nikt nie imprezuje... nawet nie ma z kim isc gdziekolwiek... Jak chce isc gdzies do klubu to musze kombinowac po innych znajomych, zamiast kulturaslnie jak to w innych skolach bywa iść z ekipą ze skzoły.. No moze od czasu do czasu na domówki ktos chodzi, ale tak to jest pod tym wzgrędem pozażka!!

Ludzie!!

Przeicez nie mozna sie tylko uczyc!!
  • edytka

ja sobie wypraszam... :-P
  • Lui

taka prawda niestety....
  • Lui

to kto dzisaij ze mna gdzies leci??
  • edytka

ja już się ustawiłam na dzisiaj... :->

good luck
  • lena

Proponuje Ci poszukać wśród innych znajomych, bo w Hoffmanowej ciężko jest znaleźć rozrywkowych ludzi...Sama miałam z tym problem.Na szczęście kilku odmieńców zawsze się znajdzie..:)
  • Lui

wiem i tu jest problem...
  • novy

jasne...bez imprez bym nie przezyl na tym swiecie... teraz jak mam co tydz 18-stki to sa dopiero jazdy :)
    u mnie w klasie jest z kim imprezowac z tym ze nie zawsze sa impezy i predzej w tym problem (jesli o domowki chodzi, w przypadku klubu to rzeczywiscie nie ma z kim)
    ::wakacje sa i se odbije ten brak imprez!! :D pzdr::
  • lena

Bo żeby wejść do dobrego klubu to trzeba mieć 18 latek skończonych albo i 21...
  • novy

albo byc sprytnym
    pzdr
  • Marc Ramone

eeee impre to ja mialem dzis ustawielm sie z ziomami i siedzac na lawce pilismy piwo, swierze powietrze trawa w kolo drzewa i slonce przebijajace sie przez nie

a potem jeszcze zmiana miejscowki na przystanek autobusowy yo ochota 4 ever

pozdro dla ekipy z parku sztywnych
  • Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P

Nio tio ta twoija impra sie musiala pozno skonczyc jesli juz w domu jestes.... :> Nio ale ja tam nie narzekam na brak imprez ostatnio...tyle,ze mi sie ostatnio nic nie chce:/ Wczoraj z 18stki zrezygnowalam...dzis tez paru osobom odmowilam...ech....trzeba kiedys odespac:/ Nio wiec na piffko spoko...wlasnie z pubu wrocilam(dzis wjatkowo z ludzmi z klasy:|)...a wieczoreki w domq...mozna wypoczac...zwlaszcza,ze chata wolna i nikt nie jeczy nad glowa...:/ Luz blus i ubustwo:D
  • .martyna

no i meczyk.... :]
  • lena

Mareczku, a gdzie przesiadujesz?Na Żwirkach może w parku?Jeśli tak to uważaj, bo tam ostatnio dużo piesków się kręci i spisują.. Niestety coś o tym wiem.
  • Klaudia

świrek nie czepiaj sie Marka bo wkoncu juz po dobranocce;):P dobeze ze my juz jestesmy pelnoletnie:]
  • Marc Ramone

proste ze u ruskich mnie tam tylko raz tajniacy dorwali na 4 lata jakie tam przesiaduje/ heh siedzialem sobie z ludzmi z 15 i bylo totalnie oldschoolowo od razu 4 lata w dol:)
  • .

Lui, bo jak Ty chodzisz na ympry od pon do nd to i tak Ci ciezko znalezc kompanoow,a co dopiero w Hoff;]
    ale don't panic, zaraz wakacje;D
  • Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P

No tak tak Dymie...tio jako pelnoletnie obywatelki powinnysmy pilnowac,by taki rudy "mlodzieniec" alkoholu nie bral do ust...a zapalkami sie nie bawil:] :P:P:P
  • Lui

Po pierwsze, żeby chodzic do klubu wcale nie trzeba miec 18 lat... :) serio serio... pozatym w tych fajniejszych klubach jest tylko seleckcja..

Po drugie nie imprezuje od pon-niedzieli, powniewaz mam szlaban i moge tylko raz w tygodniu... ale ostatnio chyba o tym zapomnieli, albo uwazają, że w tygodniu się nie liczy... to tyle :)

A i nadal uwazam ze nei ma z kim imprezowac w tej szkole
  • lena

Może do "Quo" nie trzeba mieć, ale w takich lepszych klubach to trzeba...Zależy co się uważa za dobry klub :) A do tych najfajniejszych to trzeba mieć 21. (Z tym że dziewczyny zawsze na starsze wyglądają więc i tak wchodzą :)
| |

szukam innych udreczonych szkola hoffmaniakow; ) tych nieudreczonych tez..Komercyjna działalność ...

IX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)