-
Sebek
-
AninhaErasmusEspana
UN ESPAÑOL JOVEN, GUAPO Y SIMPATICO :) DA CLASES DE CONVERSACION EN VARSOVIA. ¡HABLA CASTELLANO CON UN NATIVO!
mas info-->priv -
.
Hiszpanskie od zera - wlasne materiały - niska cena - przyjemna atmosfera - Warszawa -
śmiech na sali
-
-
Anonim
Poszukuje osoby uczacej sie jezyka hiszpanskiego ktora da mi tanie korepetycje w Poznaniu!! Prosze o priva -
Oloo
jestem baaardzo zainteresowana nauka hiszpańskiego. znam na razie only kilka podstawowych słów; ) warszawa - ochota -
Anonim
-
Anonim
Hiszpanski dla poczatkujacych i srednio-zaawansowanych
-przygotowanie do egzaminów,
-nauka pisania prac,
- wszystkie grupy wiekowe
- cwiczenie umiejetnosci praktycznych
-szybkie opanowanie jezyka mowionego
-systematyzowanie wiedzy zdobywanej w szkole/na uczelni
-indywidualnie lub w niewielkich grupach
-cierpliwosc
-indywidualne podejście
Ja: biegle wladajacy jezykiem student prawa po kursach hiszpanskiego w Polsce i
w Hiszpanii; mieszkalem, studiowalem i pracowalem w Madrycie, wspolpracuje rowniez z hiszpanska kancelaria prawna
Cena: indywidualnie 40zl/h; grupy 2-3 os. 50zl/h
Miejsce: u mnie tj. plac Zawiszy, u Ciebie w obrebie Centrum lub gdzies na miescie
Kontakt: mail : el_mistrall@yahoo.es lub telefon: 603065742 -
arwenka
zapraszam do mnie na lekcje. ceny niezbyt konkurencyjne, ale biorac pod uwage skutecznosc, to prawie darmo:)) (50zł/1h, 70zł/1,5h)
ucze jezykow od 6 lat, po kilka godzin dziennie, wiec moglabym chyba nawet przez sen przeprowadzic lekcje;). koncze iberystyke, jezdze do hiszpanii i mam znajomych hiszpanow, wiec umiejetnosci luz, ale licza sie glownie metody. ja mam opracowane swoje wlasne i dzialaja rewelacyjnie. ucze jak sie uczyc, co warto robic, na co nie warto tracic czasu. jak od razu mowic swobodnie i plynnie, a nie tylko cos tam kojarzyc i dukac. nie uznaje siedzenia z uczniem i rozwiazywania głupich cwiczen czy czytania tekstow tylko po po to, zeby przetlumaczyc słowka i zadac kilka pytan. kazdy material, ktory jest przerobiony, musi byc od razu opanowany i gotowy do uzycia a nie do zapomnienia. no i poza znajomoscia jezyka zdobywa sie bezcenne umiejetnosci skutecznego uczenia sie. niestety nie dojezdzam, lekcje tylko na kabatach. natomiast pierwsza lekcje przeprowadzam za pol ceny, zeby uczen mogl sie przekonac czy warto.
słuze rowniez pomoca w wyborze nauczyciela i metod (gratis:) wiekszosc nauczycieli uczy, bo zna jezyk, ale nie ma za bardzo pojecia o skutecznosci metod, powiela schematy wyniesione ze szkoly. mam wielu znajomych, ktorzy ucza jezykow i wiekszosc z nich sie do tego nie nadaje. ale to łatwa kasa, niezła i lekka, wiec kto by sie przejmowal, czy sie nadaje czy nie... strasznei mnie drazni taka fuszerka, zwlaszcza, ze czesto brak rezultatow zniecheca ludzi do nauki jezyka albo sprawia, ze czuja sie jak łosie. tak wiec jakby co, chetnie pomoge w ocenie osoby, z ktora sie uczycie lub zamierzacie uczyc i jej metod.
ogólnie polecam sprawdzenie kilku osob, zanim ostatecznie sie zdecydujecie.
teraz dla osob, ktore juz cos potrafia lub ktore chca sie uczyc intensywnie PROMOCJA XD - 40zl za 60min (za duzo mam uczniow angielskiego a za malo hiszpanskiego i boje sie, ze sie cofne:) wiec zapraszam serdecznie! -
arwenka
-
Natalia P.
-
omega
Hiszpański od podstaw! (również od zera) na terenie Warszawy (dojazd do ucznia)
cena: od 30zł/h (w zależności od dojazdu i długości/częstotliwości zajęć)
moje doświadczenie z językiem:
*nauka w oddziale dwujęzycznym
*udział w projektach językowych
*stypendium ambasady Hiszpanii
*III miejsce w ogólnopolskim konkursie literackim [organizator-Ambasada Hiszpanii]
*tłumaczenia dla ogólnopolskiego dystrybutora yerba mate (YerbaMateStore.pl)
w zależności od potrzeb dostosuję program zajęć [tematy 'czytanek',słownictwo specjalistyczne...]
kontakt na priv lub gg 5727512 -
Ag
sympatyczny hiszpan udzieli konwersacji z jezyka hiszpanskiego na terenie warszawy, przystepna cena i naprawde mila atmosfera!!. kontakt na nr tel 791216717 ( hiszpan mowi tez po angielsku). -
o
-
Anonim
Hiszpański native speaker! POZNAŃ! Nauka i konwersacje na wszystkich poziomach! 45 zł/60min do negocjacji! Możliwość prowadzenia zajęć w grupach! +dojazd do ucznia!
Zainteresowany? Zadzwoń! 600 433 358
-
Mała Kasia
Poszukuję korepepytora j.hiszpańskiego w Poznaniu dla grupy 5osobowej! Najlepiej w godzinach popołudniowych, czas zajęć ok.1,5h!
e-mail katinka_@op.pl -
AgA
Piszę w imieniu koleżanki , która chętnie udzieli korepetycji z j.hiszpańskiego od podstaw. Jest studentką hispanistyki 2 roku, posiada dyplom DELE INTERMEDIO. Cena 35zl/1h. Możliwość dojazdu do domu ucznia.
Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 0503390627 Karolina . -
nat
Pilnie poszukuję lektora do nauki hiszpańskiego dla grupy 7 - osobowej lub prowadzenia zajęć indywidualnych (poziom początkujący). Miejsce odbywania zajęć: Sochaczew - zwrot kosztów dojazdu.
Nauczanie będzie prowadzone w ogólnopolskiej szkole językowej, atrakcyjne wynagrodzenie.
Wiadomości proszę wysyłać na priv. -
Monika_I
Hola, jestem studentka Iberystyki UW i udzielam lekcji języka hiszpańskiego na poziomach od A1 do B2. Mam 2-letnie doświadczenie w nauczaniu, oferuję zajęcia w miłej atmosferze i ciekawe materiały, dostosowuję lekcje do indywidualnych potrzeb każdego ucznia(nadrabianie zaległosci,pomoc w pracach domowych,konwersacje,nauka od podstaw etc.).
Cena: 40zł/60min.
Dojazd do ucznia: Warszawa i okolice.
Możliwe zajęcia w parach lub grupach kilkuosobowych, wtedy cena do uzgodnienia
Zapraszam serdecznie :))
tel. 0 605 492 490 -
...adriANIA...
młody sympatyczny meksykanin:
nauka lub konwersacje z języka hiszpańskiego lub angielskiego
na terenie warszawy
cena do negocjacji w zamian za nauke polskiego
więcej informacji na priv
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka