-
blue
hola :)
w najbliższym czasie może się zdarzyć, że znajdziecie w skrzynkach trochę pozdrowień od moderacji; ) . zauważyłam, że niektóre wątki "wiszą", bo po prostu się nie przyjęły lub powielają temat, część z nich zniknie, a część zostanie zamknięta z możliwością otwarcia w dowolnej chwili na Wasze życzenie.
porządki dotyczą również offtopów. proponuję półprywatne i prywatne pogaduchy przenieść na gg, aby nie zaśmiecać wątków. do celów pogaduszek o wszystkim i niczym proponuję założyć wątek offtopowy.
a teraz serio :) chciałam się przywitać jako jedna z tych co to "się najęli" do pomocy w prowadzeniu tego grona. no i oczywiście sama uczę się języka, który tu na forum wielbimy, męczymy, dręczymy etc... a wszystko po to, co by go zgłębić i jeszcze bardziej pokochać.
jeśli macie sugestie, pomysły na usprawnienie naszego forum - zapraszamy :)
mówię to ja, ale przekonana jestem, że pozostali moderatorzy na pewno sie ze mną zgodzą :)
pozdrawiam serdecznie.
blue
-
blue
KOREPETYCJE
proponuję, aby wrzucać je do dwóch wątków "udzielam korepetycji" oraz "poszukuję korepetytora", w ten sposób łatwiej będzie utrzymać porządek.
proszę o opinie. -
blue
POMOC
zakładam wątek " pomoc" - proponuję, aby prośby o pomoc w pracach domowych, testach etc. wrzucać właśnie tam. usunęłam dzisiaj sporo jednopostowych wątków z takimi prośbami i wydaje mi się to być logiczne rozwiązanie. -
blue
RÓŻNOSCI
co wy na to, aby ogłoszenia typu "sprzedam - kupię", "kto zajmie się native..", "zapraszam do grupy", "sprzedam bilet" czy "jednodniowe warsztaty" wrzucać w jedno miejsce?
to samo dotyczy wydarzeń kulturalnych - proponuję abyśmy ogłoszenia o nich wrzucali w jeden wątek np. o nazwie "wydarzenia"
proszę o opinie. -
-
Dziunialdo
co do tego ostatniego to mysle ze lepiej by spredam i kupie dotyczace ksiazek bylo w jednym temacie a reszta w drugim -
blue
no wlasnie to mialam na mysli, zeby to podzielic np. watek "wydarzenia kulturalne" a osobny "sprzedam/kupię" -
Sebek
Ja jestem jak najbardziej za porządkami, byle by nie wyczyścić grona do zera :)
może być temat POMOC/TŁUMACZENIA albo dwa oddzielne -
Sebek
ok, ogarnąłem temat porządków bo widzę, że sprawa mocno przycichła, wszelkie sugestie proszę pisać tutaj. -
Anonim
-
Anonim
-
Gabi$ia
heja ja nie ucze sie hiszpańskiego,ale znam troche hiszpański.hiszpański to jest fajny język zwłaszcza wedy kiedy mówisz coś do kogo a on cie nie rozumie,to jest fajne w hiszpańskim,na zielonej szkole na dyskotece powiedziałam,przepraszam wrzasknełam 3 razy bajamo i 3 razy companieros i wtedy wszyscy gapili sie na mnie,i pytali sie mnie co to znaczy prze 3 dni nie miałam spokoju bo wszyscy hcieli wiedzieć co to znaczy,ale ja powiedziałam tylko tym których znałam -
¡Yo odio te!Sé que morirás
w tym temacie usunac moj post bo sie pomylilem http://grono.net/forum/topic/112050...
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Hiszpania
- Załóż własne grono tematyczne