-
Anonim
Czy nie denerwuje was jak za każdym razem wchodzicie na te grono o nauce hiszpańskiego i widzicie "?puedemos hablar en espańol desde este momento? " Już pomijam, że ktoś nie zadał sobie tyle trudu, aby wpisać znak zapytania jak należy czyli "¿" ale puedemos ?? to jest pierwszy czasownik nieregularny jaki poznaje się na hiszpańskim po SER i ESTAR... Przepraszam, ale za każdym razem jak tu wchodze to mnie to nurtuje... -
panna Aquedita,w podróży; )
już dawno zmieniłam tą formę czasownika, nie ma o co się wściekać... :/ -
Anonim
Po pierwsze nie wściekam się, a po drugie, jeśli zdążyłem napisać ten post to znaczy, że najwidoczniej tak dawno tego nie zmieniłaś... I byłbym jeszcze bardziej usatysfakcjonowany jeśli byś wstawiła znak zapytania do góry nogami; ]]] Z góry dziękuje i przepraszam za kłopot... -
Anonim
puedo puedes puede podemos podéis pueden
¿?
:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) -
-
Anonim
Catalina... widze, że jesteś na tych samych grupach co ja... Zaczyna to być przyjemne hehehehehe; ] Pozdrawiam; ] -
Anonim
-
Texanska_Masakra
Hmm... dziwnie to zabrzmi, ale skad mozna wziac czcionke hiszpanska? I zeby nie wzbogacic sie przy okazji o pare wirusow, bo jestem swiezo po formacie:>
pozdrawiam! -
A
wejść w Panel Sterowania twojego kompa, potem w data godina jezyk i opcje regionalne, potem w opcje regionalne i językowe, w zakładkę języki, usługi tekstowe i języki szczegóły, i potem dodaj, i z listy wybrać hiszpański tradycyjny. symbol ¿ uzyskasz po naciśnięciu na klawiaturze shift+ +/=, a akcenty nad samogłoskami poprzez '+literka.
(dla WinXP) -
Kocia
U la la, widzę wielkie halo z powodu jednego małego pytajnika, proszę, a myślałam, że tylko ja się czepiam; )
Besos :-* -
Loca
>Anka Amerykanka napisała:
>wejść w Panel Sterowania twojego kompa, potem w data
>godina jezyk i opcje regionalne, potem w opcje regionalne i
>językowe, w zakładkę języki, usługi tekstowe i języki
>szczegóły, i potem dodaj, i z listy wybrać hiszpański
>tradycyjny. symbol ¿ uzyskasz po naciśnięciu na
>klawiaturze shift+ +/=, a akcenty nad samogłoskami poprzez
>'+literka.
>
>(dla WinXP)