uczymy się hiszpańskiego [3765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga :)

nowiutkie grono o SIN FRONTERAS jest w grupie NAUKA. Zapraszam:) dla zwerbowanych i tych którzy chcieliby zostać zwerbowani a także poprostu zainteresowanych najlepszą szkołą hiszpańskiego
  • MAŁGA

Cześć!

Polecam Instituto Espanol Sin Fronteras -
    http://www.sinfronteras.pl/
    Z przyczyn osobistych znam tę szkołę bardzo dobrze/ .../, również od podszewki i z ręką na sercu moge powiedzieć, że z pewnością jest jedną z najlepszych w W-wie, jeśli nie najlepszą...
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gosia
  • Inga

Uczę się w Sin Fronteras i mam mieszane uczucia.
    Trafiłam na bardzo fajnego lektora, ale miałam dwie lekcje zupełnie z innymi-porażka. Niestety wszystko zależy od lektora:(
  • Magda Pietrzak

sin fronteras - czy nazwa jest trafna? bo sugeruje przecież, że granice się nie liczą, a co najważniejsze na początku zapewniają, że w ich szkole student jest najważniejszy. ale jak się ostatnio przekonałam, cała kadra ma szczególne poczucie humoru. bo tak naprawdę nie liczy się dla nich uczeń, a jedynie szybkie uregulowanie kwestii finansowych. Jak już wszystko opłacisz, to nic ich nie obchodzi. Jeżeli składasz skargę lektora - ignoranta, który tak naprawdę nie posiada predyspozycji do nauczania języka (może to zaskakujące, ale nie wystarczy być Hiszpanem, żeby okazać się skutecznym nauczycielem tego języka) nagle okazuje się, ze ty, jako uczeń nie jesteś dość dobry dla lektora, natomiast nie masz racji, jeżeli z twojej strony pojawiają się jakieś zastrzeżenia - arbitralnie narzucają Ci pogląd, że jeżeli oni wybrali lektora, to ty- uczniak po prostu tego nie doceniasz. mam bardzo niemiłe doświadczenia z sin fronteras - pracownicy stwarzali problemy w związku z przeniesieniem do innej grupy,a ponieważ narastała we mnie frustracja z powodu nudnych zajęć z niekompetentnym lektorem, poprosiłam o interwencję, która okazała się niemożliwa, ponieważ "lektor ma bardzo dobre wyniki w nauczaniu"(!), podczas gdy cała grupa ocenia jego prace na średnią =3. (?) ale polityka jaka rządzi w sin fronteras opiera się na haśle: liczy się tylko kasa!
  • Marcia

Uczęszczam do Sin Fronteras już trzeci rok. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Super lektorzy, atmosfera. Nie zamienię tej szkoły na żadną inną!
| |

dla wszystkich miłośników pięknej mowy kastylijskiej, zarówno tych początkujących, jak i zaaw...

Fotki

Miejsca grona (0)