-
>>ZZ<<
Mam takie pytanko jedzie ktoś w te wakacje na jakiś kurs do hiszp jak tak to piszcie jakie kursy albo dawajcie linki bo jestem ciekawa ja jade z enforexu 8 sierpnia na 2 tyg
http://www.atas.com.pl/index.php?ID... -
Anonim
Ja jade na kurs don quijote do Malagi :) Jest o tym oddzielny watek na forum :) http://www.donquijote.org -
Anonim
-
>>ZZ<<
-
-
Anonim
ja bym pojechala do espaniii zawsze i w kazdym celu ale co zrobic jak pracowac trza :/ -
♥ dżej
ja sie wybieram do malagi [ takze hi hi ] ale z malaca instituto i modle sie zeby wypalilo; p -
.mateusz.
Ja jade z enforexu do Barcelony na trzy tygodnie, wylatuje 7.08 (przez amsterdam zeby bylo jeszcze smieszniej) -
>>ZZ<<
czyli jedziem yna =ten sam kurs i lecimy tym samym lotem a ktoś jeszcz emoże??:> -
DŻU
ja jade juz jutro:d do szkoly kingsbrook na miesiac:P do barcelony<serducho> -
Aleksandra K.
ja tez jade ale...dopiero w styczniu; ( ..jednak na az 6 lub 9 miesięcy :) ... zastanawiam sie pomiedzy enforexem a alhambra. ?! -
si
witam wszystkich:) pracuje w kingsbrook (bcn) i ucze sie w tej szkole i chcialabym polecic ta szkole! jestem rowniez uczniem, szybko zrobilam postepy wiec ich metoda dziala heheh jezeli ktos potrzebuje pomocy chetnie odpowiem na pytania. http://www.kingsbrookbcn.com -
si
ufff ale zagmatwalam, ale wybaczcie nie dziela rano;) dla uscislenia to nie rekalama heheh i niekt mi za to nie palaci:p -
qba™
Chciałbym też pojechać na takowy kurs, ale we wrześniu, na miesiąc. Możecie mi cokolwiek polecić, bo dopiero zabieram się za to i nie wiem w zasadzie od czego zacząć, na co zwracać uwagę i w ogóle.
Dzięki
Pozdro -
Anonim
enforex jest ZAJEBISTY.. chociaż wszystko zależy właściwie od nauczycieli, na jakich się trafi: ja trafiłam na Carlosa Olivę i Enrique (nie pamiętam nazwiska), i byli ZAJEBIŚCI (byłam w Madrycie 3 tyg), po 2 tyg zmienilam grupe na dzienna i to byl DUUUZY blad, nauczycielki byly do niczego, i chyba przez to, ze byly polacas, czyli z Katalunii......]
a Soussana, gdzie sie wybierasz? do jakiego miasta znaczy -
Anonim
brandysur, ENFOREX zdecydowanie!!! Madryt polecam, tam się NA PEWNO języka nauczysz, a w mieście.. cóż...z akochasz się pewnie :)P Madryt jest najlepszy :) -
maugorzatta
Zgadzam sie, Enforex rządzi, a Enforex w Madrycie tym bardziej :D Tydzień temu wróciłam z kursu i jestem megazadowolona, bo można sie mnóstwo nauczyć w krótkim czasie nawet niespecjalnie sie przykładając :P z nauczycielek fajne są Carolina i Azucena, natomiast Eugenia jest mocno yy..ee.. -
pat
wiecie może... gdzie mogę znaleźć jakiś dobry, darmowy kurs hiszpańskiego ? najlepiej w necie. ii od czego zacząć naukę? od gramatyki czy słownictwa ? trochę znam podstawy, jednak nie wiem co było by najlepsze
jak najskuteczniej uczyć się samemu ? ?
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Hiszpania
- Załóż własne grono tematyczne