-
Ewa
-
Moses the Prophet
-
Pokemon
-
Köttbullar
Celtowie, legiony rzymskie, wikingowie, zakony rycerskie i Wehrmacht. -
-
Anonim
-
Anonim
niemiecka Drillichtanzug 43 w camo Erbsentarnmuster, znana jako "groszkowy", wprowadzona w 1944 -
milena
-
Duraq
-
Anonim
-
mila :]
no też dobre...
ja np mam w planach takie male przedstawienie na lekcji woku , mamy przedstawić świątynie Artemidy w Efezie:D zrobimy to w jakis niekonwencjonaly sposób i pewnie też się przebierzemy w prześcieradła:] -
Tańcząca Z Wilkami
Suknie i mundury z epoki napoleońskiej. Ja lubię, jak żołnierze stoją w czworobokach, w mundurach napoleońskich, i w tych magasuperfajnych czapkach z bagnetami w rękach. Jeszcze lubię stój z XVII w, i męskie z przełomu XV i XVI. Moda z początku XX wieku, też jest fajna. Ja tam bym mogła żyć za Napoleona :)) -
Tańcząca Z Wilkami
Jeszcze mundury amerykańskie, brytyjskie i radzieckie z okresu II Wojny Światowej. -
Arkan
Ja lubie od rzymskiego legionisty w lorica segmentata , przez żupan i rynsztunek towarzysza pancernego lub jak kto woli szlachty tatarskiej hehe, a skonczywszy na mundurach korniłowców z wojny domowej oraz mundurach waffen ss :)
Ale amerykańskie według mnie nie są eleganckie. to samo brytyjskie. Wyglądają jak za duże niedopasowane łachy. Ale to moje zdanie :) -
Tańcząca Z Wilkami
-
Anonim
Mi najbardziej podoba się ubiór i uzbrojenie kozaka zaporoskiego z połowy XVII w. i ozdobna renesansowa zbroja włoska chyba z XV-XVI w. -
Dorotka
-
Duraq
-
pawel zsedc
Moda wiktoriańska to moje ulubione stroje historyczne najlepiej ze strony http://www.strojezpasja.pl -
Cold Mouth Prayer
Zdecydowanie moda arystokratyczna z okresu Ludwika XV.Te niesamowite peruki,żupany,getry oraz "stelażowe"suknie z dużymi dekltami u kobiet.Oraz trójkątne kapelusze wojskowe(w stylu pruskim).
Oraz moda w stylu empire,ze wskazaniem na Anglię.