Historia [2992]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewa

zbroje samurajskie oraz kimona :-)
  • Moses the Prophet

Zbroja hoplity opraz kilty szkockie...
  • Pokemon

Mnie osobiście podobają się stroje z okresu napoleońskiego :)
  • Köttbullar

Celtowie, legiony rzymskie, wikingowie, zakony rycerskie i Wehrmacht.
  • Anonim

Mundury Z Epoki napoleońskiej
  • Anonim

niemiecka Drillichtanzug 43 w camo Erbsentarnmuster, znana jako "groszkowy", wprowadzona w 1944
  • milena

stroje nadwornych semenów z czasów powstania chmielnickiego.
  • Duraq

domowa "toga" z kocyka! a jak!
  • Anonim

^^
  • mila :]

no też dobre...
    ja np mam w planach takie male przedstawienie na lekcji woku , mamy przedstawić świątynie Artemidy w Efezie:D zrobimy to w jakis niekonwencjonaly sposób i pewnie też się przebierzemy w prześcieradła:]
  • Tańcząca Z Wilkami

Suknie i mundury z epoki napoleońskiej. Ja lubię, jak żołnierze stoją w czworobokach, w mundurach napoleońskich, i w tych magasuperfajnych czapkach z bagnetami w rękach. Jeszcze lubię stój z XVII w, i męskie z przełomu XV i XVI. Moda z początku XX wieku, też jest fajna. Ja tam bym mogła żyć za Napoleona :))
  • Tańcząca Z Wilkami

Jeszcze mundury amerykańskie, brytyjskie i radzieckie z okresu II Wojny Światowej.
  • Arkan

Ja lubie od rzymskiego legionisty w lorica segmentata , przez żupan i rynsztunek towarzysza pancernego lub jak kto woli szlachty tatarskiej hehe, a skonczywszy na mundurach korniłowców z wojny domowej oraz mundurach waffen ss :)

Ale amerykańskie według mnie nie są eleganckie. to samo brytyjskie. Wyglądają jak za duże niedopasowane łachy. Ale to moje zdanie :)
  • Tańcząca Z Wilkami

A właśnie ze są fajne. Megagrand. Ale spoko. To tylko me zdanie :))
  • Anonim

Mi najbardziej podoba się ubiór i uzbrojenie kozaka zaporoskiego z połowy XVII w. i ozdobna renesansowa zbroja włoska chyba z XV-XVI w.
  • Dorotka

sukienki dziecięce, słooooooootkieeee :)
  • Duraq

stroje lisowczyków, oni tam mieli chyba wszystko
  • pawel zsedc

Moda wiktoriańska to moje ulubione stroje historyczne najlepiej ze strony http://www.strojezpasja.pl
  • Cold Mouth Prayer

Zdecydowanie moda arystokratyczna z okresu Ludwika XV.Te niesamowite peruki,żupany,getry oraz "stelażowe"suknie z dużymi dekltami u kobiet.Oraz trójkątne kapelusze wojskowe(w stylu pruskim).
    Oraz moda w stylu empire,ze wskazaniem na Anglię.
| |

Inspiruje, bawi, daje do myślenia... Regulamin grona Historia: 1.Dyskryminacja na tle rasowym, na...

Fotki

Miejsca grona (0)