Historia [2992]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ritter von Nałęcz

To nie jest wątek polityczny, rozmawiamy tu o historii, nie o politykach...
  • starter

>Ritter von Nałęcz napisał
    >To nie jest wątek polityczny, rozmawiamy tu o historii, nie
    >o politykach...

Ale co nie na temat?
    Chłopie!!! tutaj minister spraw zagranicznych wypowiedział się o postaniu Warszawskim,napisał bloga a to jest reakcja młodzieży na to co napisał,czyli tak jakby to napisał w tym temacie!!!masz tu reakcję młodzieży na słowa samego ministra spraw zagranicznych tzw frajera Sikorskiego!!!! więc o co ci chodzi???!!!link jest jak najbardziej na temat!!!chyba że też się jest frajerem jak ten Sikorski i niszczy się pamięć i bohaterski czyn mieszkańców Warszawy,ty też popierasz tego gnoja?
  • Ritter von Nałęcz

Nie, jestem prawicowcem i antyestablishmentowcem, a więc jestem przeciwnikiem zarówno PO, jak i PiS, PSL i szczególnie SLD.

Grono Historia jest poświęcone rozmowom nt. historii, nie polityki. A minister Sikorski jest politykiem (bardzo zresztą miernym), a nie, bogom dzięki, historykiem.
    Rozmowa o jego slowach tutaj mogłaby się toczyć wyłącznie w charakterze refleksyjnym i pod kątem samego Powstania i jego bohaterów, a nie epitetów dotyczących Nie-Radzia.

Jest mnóstwo forów politycznych, na których możesz wypowiadać się nt. Sikorskiego i bieżącej polityki, ale kulturalnie Cię prosze, żebyś tego nie robił tutaj i liczę, że jak przystało na narodowca, kulturalnie przystaniesz na moją prośbę.
  • starter

no spoko,się trochę uniosłem ale przytoczyłem tylko fakty co się mówi o tym bucu i co grozi za szerzenie jego poglądów na temat powstania,przecież wstawiłem w odpowiednim temacie wypowiedz polityka na temat założonego tematu,więc naprawdę nie widzę tu żadnego problemu,skoro on sam nie może tu napisać to warto się zapoznać z jego opinią na temat powstania i jak jest ona przyjmowana wśród Polaków
| |

Inspiruje, bawi, daje do myślenia... Regulamin grona Historia: 1.Dyskryminacja na tle rasowym, na...

Fotki

Miejsca grona (0)