Historia Sztuki [1637]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sztukomanka .

Studentka filologii polskiej o specjalizacji wiedza o kulturze udzieli korepetycji z historii sztuki.

Oferuję gruntowne przygotowanie zarówno do egzaminu maturalnego na obu poziomach, jak i olimpiady -jestem jej dwukrotną uczestniczką- raz szczebel okręgowy, raz ogólnopolski.

Posiadam wszelkie potrzebne materiały, znam wymagania komisji olimpijskich, posiadam skrypty do poszczególnych etapów olimpiad, a także testy maturalne z wszystkich lat nowej matury.

Dysponuję także ogromną ilością testów przygotowujących.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Okręg- rejony krakowa i częstochowy.
  • nanibylandia

Studentka V roku historii sztuki chętnie udzieli korepetycji z historii sztuki :)

Posiadam doświadczenie, dużą ilość różnorodnych materiałów, dysponuję bardzo bogatym zbiorem ilustracji, testów i kompendiów wiedzy. Przygotowuję do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym oraz do egzaminów z historii sztuki na ASP, czy wszędzie tam gdzie wiedza z zakresu sztuki jest wymagana :)

Lokalizacja - centrum Warszawy :)

Chętnych proszę o kontakt na prv.
  • Historia Sztuki

KOREPETYCJE NA OCHOCIE WARSZAWA

Przyjmę trzy osoby na korepetycje z historii sztuki. Spotkania odbywają się 2 razy w tygodniu popołudniami u mnie.
    Przygotowanie do matury, na egzaminy wstępne na studia, pisanie prac etc.
    Zapewniam pełne skupienie na uczniu, indywidualny program z kreatywnym systemem powtórek (ilustrowane mapy myśli) oraz bogate zaplecze multimedialne.
    Jestem absolwentką liceum plastycznego (dyplom 2009). Zawodowo zajmuję się malarstwem cyfrowym oraz ilustracją wektorową. Zapraszam.

30 zł/60 minut

kontakt:
    gg: 1718691
    @ - historia.sztuki@hotmail.com
    tel. 508 746 680
| |

ars auro gemmisque prior- czyli sztuka cenniejsza niz zloto...

Fotki