hiphop [167]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czwartkowy wieczór zapowiada sie naprawdę sympatycznie!Za sterami Dj.Feelx Bart Ramone nastepnie koncert Kaliber 44 K.a.s.t.a Skład Wsz&Cne oraz wielu innych mniej lub wiecej znanych artystów!Będzie napewno gorąco!Bilety niewiem po ile ale wiem jedno mile widziane wejscia na tzw."mentosa" kto umi ten wjedzie na bank...elo elo ziomki moje i ziomalki
  • Arturek z Arturkiem

trzeba byc z nami , robic to zeby wiedziec
    widzimy sie na miejscu
    elo

• Anonim

ładnie post tak zaczynać...; )
    mi się wszyscy baletowi ludzie wykruszyli i będę zmuszona w czwartkową noc przypościć rzeczywiście :/
    samotne wojaże nie dla mnie.
  • ZenEH..

Adashi chwieju zaczynasz juz od czwartku??Hehehehe
  • Anonim

Zaczynam od dzisiaj bo dzisiaj urodziny jednej przenterkistacji muzycznej MTV Polska...impreza urodzinowa w klubie Punkt wkręcam się w swoim pieknym stylu...hihi
  • Człowiek

Adaś Tobie to dobrze :))) żyć nie umierać!!
    buziak
  • ZenEH..

No jutro wolne wic juz moze dzisiaj.....
  • Grande Pynda

kogo na liste? tylko szybko!
  • ZenEH..

Na dzisiaj ??
    Dawaj Adashi i Zen
  • Człowiek

no i jak.. był ktoś na Mad Crew?
    jak wrażenia?
  • Anonim

I jak wrażenia i jak było???Gdybyś była to byś widziała a tak co Ci po moich recenzjach...hihi...///trzeba być znami robic to zeby wiedziec.../// dziewczyno nie zamulać wybieraj albo szkoła studia nauka albo melanż na pełnej k....hihi albo czytaj recenzje na forum!
  • Człowiek

Adaś k...a nie denerwój mnie.. i tak jestem zmasakrowana tym wkuwaniem.. podobno można znależć złoty środek ,ale jak kiedy najleprze koncerciwa mnie omijają przez tą cholerną sesję!!
    ale jak się skończy to dołączam spowrotem do grona imprezowego :)))
  • Anonim

Ucz się ucz...hihi w dziedzinie melanży musisz przejść testy...ja mogę Cię przetestować jak zechcesz...hihi
  • Człowiek

heh.. coś mi to podejrzanie brzmi,nawet w Twoich usteczkach :)))
    a przy okazji Adaś wiesz,że ja mam słabą główkę i wiele mi do szczęścia nie trzeba..
    ma to swoje plusy i minusy,przynajmniej ekonomiczna jestem,hehehe