-
Anonim
Przepraszam jesli taki temat sie pojawil jakos nie znalazlam, choc pewnie byl hm... w kazdym razie moj ukochany kawalek to mru mru... -
Anonim
bardzo chcialam sie tym podzielic, pozdrawiam gronowiczow hejowiczow:)) -
baronowa*
-
chiczkok
po prostu nie umiem wybrać. zależy od mojego stanu psychicznego.
mru mru swego czasu.a teraz?chyba 'zazdrość' a może 'czas spełnienia'? -
-
satine
ze względu na wspomnienia przede wszystkim- 'dreams' ...
poza tym kocham Hey i tak naprawdę to na jedną, tak po porstu, nie potrafiłabym się zdecydować -
satine
ze względu na wspomnienia przede wszystkim- 'dreams' ...
poza tym kocham Hey i tak naprawdę to na jedną, tak po prostu, nie potrafiłabym się zdecydować -
Anonim
-
satine
Kurczę! Dokładnie tak samo uważam....
z dobrymi piosenkami tak chyba jest, że na złość wszystkiemu kończą się, gdy tego nie chcemy.. żeby pozostawić niedosyt :| -
tatadajjjj
uwielbiam "chyba", uwielbiam "Morf&Nę", uwielbiam "jeśli łaska", uwielbiam "wczesną jesień"... ojoj, mnóstwo uwielbiam! :P -
offca
-
chiczkok
-
baronowa*
przyjmijmy, ze Hey to zespol wieloplaszczyznowy i nie da sie okreslic ulubionego utworu; ) -
chiczkok
-
Arinka =)
"chyba", "zazdrosc" , "teksanski"-to juz obowiązkowo, a tak to w ogole uwielbiam wzystkie ich piosenki ! :) -
Anonim
"teksański"
"morf&na"
"mru mru"
"cisza ja i czas"
"[sic]"
zaraz zaraz? czy ja nei chcialabym wymienic wszystkich kawalkow??!!
;] -
tatadajjjj
to ja napiszę, że NA TERAZ najulubieńszy to "cisza, ja i czas":
"lubię ten stan, cudowne sam na sam
kawa i ja
papierosy, kawa, ja (...)"
Chyba jedyny sposób, w jaki jestem w stanie wytypować tę najlepszą, to takie chwilowe fascynacje, jak np. teraz.; -) Bo jak to już wyżej napisano- HEY to zespół wielopłaszczyznowy, z duża dyskografią, więc nie sposób wymienić jednej, dziesięciu, czy piętnastu piosenek. No nie da rady po prostu!; -) -
baronowa*
tak tu się zgadzam, cisza ja i czas ma w sobie cos niepowtarzalnego jesli chodzi o odniesienie wlasnie tego fragmentu, przy ktorym niesamowicie wrecz pali sie papierosa popijaca kawa. a moze to autosugestia, ale kiedy wlaczam te piosenke wszystko mi smakuje bardziej :) -
Anonim
strzalka
mimo że tak jak pisaliście Hey ma mnóstwo świetnych kawałków, ja ubóstwiam - tak- UBÓSTWIAM trzy: "Z rejestru strasznych snów" , "Mikimoto - król pereł" oraz "Cudzoziemke"... w ogóle uważam, że cała płytka "sic!" jest świetna, i na bank znalazłaby sie w dziesiątce płyt, które mógłbym zabrać na bezludną wyspe. :) -
Arinka =)
-
chiczkok
Zgadzam się z Danielem [;
a 'Teksański' jakoś juz taki przeżytek;P nie mogę tego słuchać;P
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne