Herbaciarnia "Dzieła zebrane" [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bardzo Be

Doszły mnie słuchy, że dziennik The Times zamieścił artykuł o herbaciarni.

Czy wiecie jaka była data wydania tego artykułu ?; >
  • Ewa Kiedio

Był to numer z 11 grudnia. Strona 27. Ale muszę skonkretyzować, że chodzi o dziennik Polska The Times. Za granicą z tego co wiem jeszcze o nas nie pisali;)

Artykuł o nas ukazał się też w Gościu Niedzielnym z z 9 grudnia. Można go pobrać ze strony http://goscniedzielny.wiara.pl/zala...
    (strona VI)
  • bardzo Be

ooo, dzięki :)
    Wiem, wiem, że Polska. :] Może kiedyś napiszą i za granicą :D :D
  • bardzo Be

czy to na pewno był numer z 11 grudnia ? Przejrzałam całą gazetę i nic nie znalazłam, a na stronie 27 jest pogoda ...
  • Ewa Kiedio

Mam ten numer w ręku. Sprawdziłam jeszcze raz. "Polska - The Times", wydanie warszawskie. Data 11 grudnia 2007. Strona 27, na dole. Tytuł "Na bananową herbatę do kościoła". Pogoda jest w tym numerze na str. 38.
  • bardzo Be

a! to już wiem gdzie tkwi problem. Wydanie warszawskie. A ja patrzyłam na mazowieckie.
    Ok. :)
  • Ewa Kiedio

Donoszę, że piszą o nas w najnowszym (czyli lutowym) numerze Aktivista. Dział "Smaki miasta".
  • Anonim

Oo! To pewnie mają u nas jakowąś wtykę! Ciekawe kto donosi do tego lewackiego tańc-merkuriusza....

;)
  • Doris

Może czytają 'Gościa niedzielnego"? :-)
  • Anonim

Ja czekam aż opiszą nas w Krytyce Politycznej... :)
  • M.Z.Kiediow

W tygodniku "Idziemy" (nr 19 z 11 maja 2008) pojawił się artykuł o naszej Baciarni. Zapraszamy do komentowania - my już mamy swoje zdanie.
| |

Dzieła zebrane to bodaj jedyny w Polsce lokal mieszczący się w murach świątynnych.Wykorzystali..

Fotki

Miejsca grona (0)