-
Chcecie coś u nas zorganizować? Koncert, wernisaż, wieczór poetycki, warsztaty, prelekcję, pokaz slajdów itp. itd? Może dzierganie z torebek foliowych? Nic prostszego! Jeśli tylko Wasz pomysł nam się spodoba natychmiast wcielimy go w życie!
A może znacie kogoś ciekawego, kogo jesteście w stanie zainteresować naszą inicjatywą. To też niezły trop.
Wrzucajcie tutaj swoje propozycje albo piszcie na priv. -
eM.Ka
-
eM.Ka
i od razu pytanie; p mam zamiar odwiedzić tę herbaciarnie po raz pierwszy z Moją Panią :) i nie wiem czy jest tam dużo miejsca bo skoro jest Dzień Kobiet to sporo osób może wpaść na ten sam pomysł; p i poza miejscami gry nam zajmą; p a może rezerwacja? :) -
co do lodów to świetny pomysł, prosimy tylko o jakąś niedużą ładną lodówkę, to dodatkowo wprowadzimy jakieś zimne napoje, np. podpiwek :) !
a co do Dnia Kobiet, to widzę, że już nowy wątek założyłeś :)
-
-
eM.Ka
-
Błaż3j
Ja czekam na jakieś wydarzenie. w zasadzie obojętne co, najchętniej koncert :D - szukam pretekstu żeby się wybrać
w każdym razie ten ostatni (duet akordeonowy) bardzo pozytywnie zapadł mi w pamięci -
Ok, będziemy się starać. A może po prostu sam coś u nas zorganizujesz? Serio.
-
wybornie Alm
Wiem że nie jest to za bardzo na temat ale nie znalazłem innego adekwatnego miejsca a dodatkowymi tematami spamować nie lubię.
Mam wielką prośbę. Byłem ostatnio w Dziełach Zebranych i moim zdaniem ma ona zadatki na naprawdę miłe miejsce do spędzania wieczorów w gronie znajomych ale mam jedno, małe ale. Zmieńcie oświetlenie. Naprawdę. Na zdjęciach wygląda świetnie ale w rzeczywistości jest tam strasznie... jasno. Sam nie wiem jak komuś mogło przyjść do głowy zapalanie takich jarzeniówek w podziemiach ale całkowicie psuje to klimat miejsca.
Niby drobna rzecz a jednak. Może to tylko moje subiektywne odczucie, dunno. -
Napisz o które jarzeniówki Ci chodzi. W samej Baciarni jarzeniówek nie ma, są jedynie przed wejściem, a na nie nie mamy wpływu. Jeśli więc coś w samej Baciarni Ci przeszkadza, to napisz gdzie konkretnie - pomyślimy co da się zrobić.
-
mańku
O, popieram postulat z oświetleniem - lampy nad stołami np. w pierwszej sali nieco... odstraszają? Podziemia raczej skłaniają do zaszycia się w półmroku, a w wypadku zajętych kanap w ostatniej sali (gdzie klimat jest idealny) jest to mocno utrudnione... -
Anonim
Zawsze można ww. lampki wyłączyć - w tym celu nad każdym stolikiem umieściliśmy stosowny włącznik. Następnie warto udać się do kogoś z nas, za bar, i poprosić o dodatkowe świeczki. Zmiana klimatu jest odczuwalna.