-
Anonim
skoro jest watek o ulubionych motywach, to moze tutaj pogadamy o aktualnych paskach? :)
Hell's Devils pt.1 - duet Kruk i Mruczek jak zwykle nie zawodzą :D to spojrzenie kruka jest po prostu bezcenne
-
Lobo
-
anty.no.mia
Akurat ten pasek jest średni, wiecie, że może być lepiej :-). Ale potencjał ma - ciekawe jak się rozwinie :-) -
Ania K.
-
-
Anonim
Syn szatana, który nie umie jeździć na czymś harleyo-podobnym i boi się prędkości? -
Ania K.
-
Vinz
Może to i nie do końca dotyczy nowego paska, ale trzeba przegadać pewną kwestię, która pojawił się w ostatnim rancie.
Dlaczego konkurs jest tylko na Facebook'u? Ja też chcę pocztówkę, a samo rejestrowanie się dla konkursu jest odrobinę nierozsądne. :) -
Anonim
widać autor częściej tam bywa.
rodzina szatana ma herleye we krwi! a tak na serio to jak dotąd był po prostu cyniczny i arogancki, nie może tak po prostu się czegoś bać; p -
Anonim
-
Anonim
-
pony
Z Hell's Devils podobał mi się odcinek pierwszy i ostatni, a reszta nudna jakaś. -
pony
-
Wercik, oi!!! ♥ (HK)
No patrz, a ja epilogu nie rozumiem. Co symbolizuje ten ptaszek? Albo do czego jest to nawiązanie? -
Maciek_
-
Vinz
-
Owca
>Wercik, oi!!! ♥ (HK) napisał
>No patrz, a ja epilogu nie rozumiem. Co symbolizuje ten
>ptaszek? Albo do czego jest to nawiązanie?
podpowiedz:
a moze do rozjechanych kaczek? -
Wercik, oi!!! ♥ (HK)
Widziałem. Okej, zrozumiałem, wolno myślę, nie wpadłem na to, że kaczki będą aż tak istotnym elementem zestawu. I że to nad jej głową to kaczka. A co mają w zasadzie te rozjechane kaczki do sceny jak z horroru, która nie ma nic wspólnego z "Koszmarem minionego lata", a raczej z Candymanem (naciągane) lub bardziej z tymi wszystkimi słabymi japońskimi shitami, co to nie wiadomo czy to duch, czy zjawa, czy psychoza, a i tak wszystko w lustrze (a ludzie, nie wiedzieć czemu, umierają)? -
Vinz
To coś bez nogi (muł?) totalnie mnie rozjebało. :) Więcej czarnego humoru! -
Anonim
-
Anonim
czy tylko ja mam wrażenie, że damian zrobił się szerszy w barach?
coś autorzy stracili formę, mam nadzieję, że wkrótce będzie coś hard :/