HEL - surf style life!!! [3764]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Synek

daleko daleko ale do zalewu wislanego mamy 40 min, zatoki gdanskiej 1 godzinke, a 30 min. temu wrocilismy z fajnego jeziorka oddalonego o 20 min. od nas gdzie wialo slodziutkie 5bft.!!! i to by bylo na tyle:-P
  • Kuba pol54

Jaka kurwa wies????:/
  • tala

Kurde odpisalam i sie nie chcialo wyslac i sie skosowalo, mam to w dupie nie chce mi sie 2 raz pisac [;
  • Bianek ( :

to miala byc rozmowa na temat Ekolaguny a nie na temat: czy Pasłęk to "wieś"? :P a co to Eko to to najlepszy kemping na półwyspie;] ludzie... woda.... karczma..... szkola kite no cóż cud natury;] za rok oczywsice sie spotykamy tam na Eko;] pzdr 4 all:*
  • tala

nie przeklinaj/ :

taa eko...jeszcze tylko 9 miesiecy i wakacje...a mzoe az 9 miesiecy....szybko zleci [sama siebie oklamuje :D]
  • Jurgen

To nie Eko rzadzi :) To rzadzi pan za szlabanem ktory na Eko wpuszcza :P Wpusci to mozna porzadzic :) Nie wpusci to spadowka :) Jest piekna jesien :) Ciepla woda :) Tylko wiatru brak :) Ale na Eko mozna siedziec :P
  • Magda

Zgadzam sie.na eko mozna posiedziec,bylam do polowy wrzesnia i dzis tez.ludu jak mrowkow.
  • swistak

no eko to clakiem spoko kamp :D
  • tala

Bobki jak uwazacie, ze ekolaguna to dobra miejscowa to wchodzcie na grono 'ekolaguna rlz' zaraz link wrzuce [;
  • Tauzen

sluchajcie. Słyszałem, że morze przy ekolagunie jest nieco głębsze. Mam deskę ale z normalnym statecznikiem - czy tam bedzie sie dało pływać z 60cm statecznikiem. Jak wogole wyglada sprawa wplątującej się trawy - czy konieczny wszędzie w zatoce jest statecznik antygrass? dzieki z gory za info
  • agnieszka

tak jak wszyscy kochamy podróże i marzymy o Malediwach! musimy uzbierać jak najwięcej "lubię to" pod zdjęciem z linka i wygramy wycieczkę! prosimy o Wasze wsparcie!!!
    http://www.facebook.com/photo.php?f...

PROSIMY O WASZĄ POMOC!
| |

beach parties, melanże w przyczepach -czyli to co wszyscy kochamy!!! porostu Hel surf style life

Fotki

Miejsca grona (4)