-
-
Anonim
Mam na sprzedaż deskę F2 Style 99l 2004 w stanie bardzo dobrym/dobry+ dwie zaprawki na dziobie, nie nabrała wody bo wszystko stało się przy brzegu, antypoślizg jaknajbardziej ok padsy sie trzymają, nic tylko pływać; )
Cena 900zł z pokrowcem do małej negocjacji
kontakt:
gg 5372145
mail wojtekwieclawski@gmail.com -
Anonim
kupie pokrowiec lotniczy NP albo cos dobrej jakości na dwie deski freestyle/wave ..ewentualnie triple -
Anonim
Fanatic skate 110 2005 - stan db + kilka malych dziurek od kamieni ( zalepione i pomalowane ) - poklad twardy miedzy strapami nie wydeptany - 999 zł
Neilpryde Combat 4.7 2006 - stan idealny ( plywany nie wiecej niz 10-15 razy ) drobne przetarcie na kieszeni masztowej od wsuwania pod przyczepe. Monofilm w stanie idealnym, jak nowy - 699 zł
Neilpryde Expression 5.7 2006 - stan dostateczny ( dwa srodkowe okna pekniete - do wymiany - w chwili obecnej sklejone tasma - da sie plywac, ale po wymianie bedzie lepszy ciag - 399 zł
Ceny nie podlegaja negocjacji - pytania i zdjecia na priv.
pozdro
-
-
Jurgen
-
l i t u
Sprzedam 5.8 Boxer naish 2007 rok, kupiony przed sezonem, bez uszkodzen nic nie wymieniane i deske f2 guerilla style 97litrow z 2005, freestajl/wave. jak nowa, pare razy na wodzie, nie w warunkach slizgowych, dokladam pokrowiec, 3 strapy f2, statecznik oryginalny
kupilem deske przed sezonem w lutym 2006 (deska z 05 nie uzywana), a potem w maju kupilem druga i na plywalem na nowej a tam ta siedziala w pokrowcu, tylko zrobilem pare halsow, na majowke ale nie bylo warunkow. deska wood/sandwich, bez uszkodzen.
deska = 1500zl
zagiel = 800 zl -
MAЯIANO
-
Anonim
sprzedam maszt
Infinity Excellent 430 RDM 100% carbon, ultra lekki raz pływany
1200 pln, gwarancja do 20 XII 2008 czyli dobry rok -
Maciek Krystosiak
Mam do sprzedania deskę surfingową
shortboard 6.3 Bourton Pipedream
decha dla zaawansowanych
prześlę foty mailem
jak Cie interesuje
-
Addie.
Poszukuję jakiejś deski surfingowej dla początkujacych xD uwielbiam surfing i chce się nauczyć surfować xD Polecicie mi coś?
-
kuba
ma ktoś deskę mistral Joker lub Naish Flying pig do sprzedania w cenie do około 1400 złoty ?? -
Anonim
Siemka,
mam na sprzedaż żagiel gaastra Vapor 10 m 2006 + deche: starboard formula 159. Cena do negocjacji :) pzdr! -
Anonim
-
Anonim
SPRZEDAM!!!
Zestaw Kitesurf Wipika Air Blast 10.0
Zestaw w stanie dobrym, tuba główna była łatana więc może popuszczać
- latawiec Wipika Air Blast 10.0 AR5.2 system 7 w oryginalnej torbie
- deska Wipika Olry 175
- trapez DaKine Hawaii Fusion rozmiar L
- bar Slingshot
- pompka Naish prawie nowa
Dla chętnych mogę odsprzedać również piankę używaną i kamizelkę
http://www.allegro.pl/show_item.php...
ENJOY :) -
pardon, oUt of Reach
Hey,
Sprzedam 2 deseczki skywalkera (zielononiebieskie) i 1 skywalkera 135 z 2006r(czerwona grafika).
Kite Cabrinha Element 14m i 8m. 14 praktycznie nie pływana a 8 sporadycznie w tym sezonie jak naprawdę zawiało:)
Ceny do uzgodnienia
Deseczki do obejrzenia na majówce na Chałupach 3. -
pardon, oUt of Reach
jeszcze dane kontaktowe:)
Jarek 667666102, gg 1618034
zycze wysokich lotów;) -
Anonim
Sprzedam przyczepe kempingową 3 os. z prysznicem - ciepla woda - na Helu za 4500zl
http://www.allegro.pl/item363665733... -
Anonim
Sprzedam NOWY Damski trapez DaKine Wahine 2007 rozmiar S
(Wygodny, damski trapez biodrowy, dopasowany do budowy ciała kobiety, z wysokim mocowaniem haka wyposażonego w systemem szybkiego wypięcia "PowerClip")
zapraszam na priv -
zombi
-
Filip