-
Karol √ιק
Jak w temacie. Gdzie się można pobawić na Helu? Nie na półwyspie helskim ale w samym mieście Hel. Są jakieś dyskoteki, puby?? Słyszałem, że nie ma i że o 22 życie tam zamiera i samemu trzeba sobie coś organizować. Czy to prawda?
Pozdrawiam -
latino
-
gusgus
-
Karol √ιק
>gusgus napisała:
>zycie zamiera a o 22 wszyscy klada sie spac taka tam nuda
>
>
>
>;ppp
pisząc "życie zamiera" miałem na myśli, że puby powoli zostają zamykane, ludzie rozchodzą się po domach i w sumie nic ciekawego się nie dzieje. A po za tym, tak jak pisałem, tylko słyszałem, że tak jest i chciałem się dowiedzieć czy to prawda bo wybieram się na hel na wakacje, więc nie musisz zaraz czepiać się słówek. -
-
Smagal Jr.
to nie wiem o jakim wy helu mowicie. kazdego wieczora (od 22 mniej wiecej) na plazy przy glownym wejsciu jest bialy namiot i tam są imprezy -
Karol √ιק
>SMAGAL JR. napisał
>to nie wiem o jakim wy helu mowicie. kazdego wieczora (od 22
>mniej wiecej) na plazy przy glownym wejsciu jest bialy
>namiot i tam są imprezy
No i to chciałem usłyszeć :)
Pozdrawiam ziomka z Legionowa :) -
Smagal Jr.
sam tam nie chodzilem bo lubie inną muzyke ale przechodzilem tam wieczorami z moją dziewczyną :) -
Anonim
owszem :) codziennie w nocy sa tam imprezy :) ostatnio byl dj.levy a w najblizszym czasie ma byc dj. Matush i Angelo Mike; ) -
Smagal Jr.
-
PANNA YAGNA
-
Adam
Jeżeli macie na myśli dobrą zabawę to zapraszam na imprezkę na plaży sami zobaczcie na http://www.forum.hel.pl/viewtopic.p... -
Aga
wybieram sie na hel kolo 8 wrzesnia. Myslicie ze jakis beach bar bedzie jeszcze otwarty cze zostanie tylko picie w przyczepie? :) -
Olcia
-
Olcia
-
Szary
1) Piekarnia - przy samiutenkich Chałupach. Mnie jakoś nie podpasowała. Najmniejsza chyba
2) Solar - jakieś 25-30 minut na piechtę z Chałup. Nie za duży, klimatyczny, bywa fajna muza, po 23 sporo ludzi, fajne filmiki Red Bulla :P; )
3) 3ka - naprzeciw Campu o tej samej nazwie. Najwiekszy chyba klub, z basenem (raz tylko widzelaem zeby sie tam ktos kapal; )) i palemkami. Najwiecej chyba miejsca do tanczenia.
4) Duo (Wladyslawowo), Na mie sprawilo wrazenie takiej troche "mordowni", trzeba płacić za wstęp, dużo dużo karków, ale muza mi się podobała :)
Co do samej muzy - to tak naprawde kwestia dnia. :/ Jak wszedzie chyba. -
Anonim
ogarnial ktos beach bar na kaprze? voo doo to sie chyba nazywa. generalnie nikt o tym nie mowi. ktos byl? mi brakuje info na ten temat. no i nie za bardzo chce mi sie tam bic z eko... -
OLD SCHOOL SKATE PARTY
voo doo beach bar .. jest troche na uboczu .... jednak jest naprawde dobrze... na dniach zapowiada sie cykl szalonych i gorących imprez sygnowanych równie gorącym logiem
B4n:) -
Mad Mike
-
OLD SCHOOL SKATE PARTY
-
pardon, oUt of Reach
eee... zaufajcie starym suurferom:) na helu liczy sie tylko beach bar chalupy 3 (ostatnio naprawde mega), solar, i ostatnio piekarnia na CH 6.
Zresztą... wpadnijcie, sami zobaczycie....
aloha