-
ana_
czy tylko ja zauważyłam, nagły i nietypowy napływ biedronek..to sie zaczyna powoli robić uciażliwe...mozę to sabotaż przeciw surferom? -
kasia k.
no własnie też zauważyłam,że jakoś dużo tych biedronek..
ale myślałam,że to tylko ja tak widze podwójnie :P
hehe, jest plaga biedronek, uwaga możliwe że gryzą; )
-
ana_
aha i co ważne..te parszywe owady(początkowo załowałam małych stworzonek na wodzie..ale z czasem zaczęły mnie ostro wkurzać) obciażaja żagiel:] -
.
-
-
Mike
-
ana_
-
Anonim
a tak, jak byłam na katamaranie to mnie obsiadły równo... 6 miałam na ręce :P -
biedrona Lady-->burn
biedronki sa ładne... i nie gryza, nie robia kup i nie narzucaja sie. az szkoda ze tyle ich skonczylo na ulicy; p -
Anonim
-
Mike
-
Anonim
wiem, zgniotłam sobie wszystkie 6 na ręku, bo akurat wyskakiwałam awaryjnie z katamaranu :D 6 x chrup :D -
haakon
-
Grono.Net
biedronki fajne są... :p na poczatku myslalam ze to chodzi o te sklepy... :p hehe Karolinka niezła jest... :p -
biedrona Lady-->burn
hyhyhy... w biedronce przekrety ale chyba nie w tej na Helu. chyba wszyscy tam sie zaopatrują :D -
Grono.Net
niom chyba tak... nawet okulary sobie tam kupiłam za 5 zł :p i ani razu ich nie założyłam :p -
ana_
biedronka to wyzysk pracowników i malowane mieso...a co do TYCH biedronek to nie mam juz żadnych oporów przed ich bezwzglednym tepieniem!!!SABOTAŻ>.. -
Grono.Net
-
ana_
-
fetaius
te biedronki to pewnie szpiedzy z rodos.. albo innej megamekki surferskiej europy.. badają konkurencję...
..zobaczycie.. niedługo na rodos będą wisieć plakaty z napisem... a u nas nie ma biedronek...:/ -
ana_
hm...dobrze gadasz...od razu było wiadomo,ze to sabotaż...to co radzisz towarzyszu??-->niszczyć wroga??