HEL - surf style life!!! [3764]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tabson.ownlog.com

Jak w temacie. Gdzie najlepiej zapisać sie na kurs ? chciałem zacząć zajawke z kite, po tym jak ostatnio byłem w chałupach. Macie jakieś opinie na temat poszczególnych szkół ? Jak temat był to sorry ale nie widziałem, Peace.
  • Anonim

zapraszam na MEGASURF na kempingu POLARIS. Mają super instruktorów, nowy sprzęt a jak wieje z północy (czyli na półwyspie wtedy nie wieje za mocno) to pakują Cię na motorówkę i płyniecie tam gdzie wieje :)
  • Anonim

Akademia na 3 też jest spoko z szalonym instruktorem Jonaszem i bandą polecam!!!!!
  • Diuk

Baza red sea zone-El gouna-Egipt, okolice Hurghady. Ogolnie całe morze czerwone. w Polsce warunki są moze ok ale wiatru nie ma mimo iz ja robiłem na maszo nie polecam pod tym względem polskiego wybrzeża.
  • tabson.ownlog.com

A cenowo wszędzie podobnie ? Ogólnie zależy mi na tym żeby było możliwie tanio, a żebym po tym kursie mógł bez spinki kupić kite i pływać sobie sam. A miał ktoś styczność z więcej niż jedną szkołą żeby można było je porównać ? Z góry dzięki za wszystkie rady; ) Peace.
  • tabson.ownlog.com

Mam rozumieć, że temat został wyczerpany ?; p
  • Diuk

nie nauczysz sie w dwa tygodnie idealnie sam pływac....w POsce za słabo wieje aby mozna było intensywnie sie uczyc poza tym instruktorom nie chce sie siedziec długo w wodzie bo im zimno.... wiec zycze powodzenia ale szkoły jak szkoły sa podobne choc lepiej uczyc sie w wiekszej niz mniejszej....
  • Anonim

w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu potrafisz samodzielnie pływać.

a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :)
  • Zuza

http://www.boardsail.pl/

To strona Red Sea Zone zobacz co i jak - ja też polecam, chociaż fakt że w Polsce są słabe warunki. W tej szkółce masz naprawdę dobrych instruktorów (dwóch z nich jest sponsorowanych przez cropp'a i coalition).
    Ale nie polecam tej szkółki na windsurfing; )
    Pozdrawiam.
  • Diuk

>Dżolajla napisała:
    >w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie
    >sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu
    >potrafisz samodzielnie pływać.
    >
    >a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą
    >siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :)

no tak sie mowi samodzielnie pływać, ale to nie jest tylko pływanie nie zawsze z ostrzeniem i bez niczego ponad kontakt z wodą....
  • Diuk

>Dżolajla napisała:
    >w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie
    >sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu
    >potrafisz samodzielnie pływać.
    >
    >a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą
    >siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :)

i myslisz ze w 3 godziny sie skoków nauczysz?<lol2> hahahaha
  • Anonim

nie widzę w mojej wypowiedzi zdania na temat tego że nauczysz się skakać po 3 godzinach...
    poprostu przedstawiam ofertę dla osoby zainteresowanej, o którą się zapytałam na szkółce :)
    ale patrząc po niektórych ludziach to dużo się można nauczyć w 9 godzin
  • zosia

Polecam Szkołe Zdorowia w Jastarni.
  • Diuk

no ok sory moze nie Ty.....
  • Akademia Motorowodna

• www.wake.pl

w tej chwili to chyba tylko WAKE.PL wchodzi w grę; ]
    jak zwykle w maju - sami napinamy na Zatoce =D
  • tabson.ownlog.com

widać że chłopaki na zajawie!
  • SURFcamp

http://www.surfcamp.pl ... oczywiscie tez na zajawie :)
  • Anonim

>www.wake.pl napisał
    >w tej chwili to chyba tylko WAKE.PL wchodzi w grę; ]
    >jak zwykle w maju - sami napinamy na Zatoce =D

Na morzu ostatnio byly takie warunki ze az zal czas na zatoke marnowac...
  • Zaba

KITECENTER.PL też już śmiga w Jastarni od "paru dni"; ) po obu stronach :]
  • 1
  • 2
| |

beach parties, melanże w przyczepach -czyli to co wszyscy kochamy!!! porostu Hel surf style life

Fotki

Miejsca grona (4)