- 1
- 2
-
tabson.ownlog.com
Jak w temacie. Gdzie najlepiej zapisać sie na kurs ? chciałem zacząć zajawke z kite, po tym jak ostatnio byłem w chałupach. Macie jakieś opinie na temat poszczególnych szkół ? Jak temat był to sorry ale nie widziałem, Peace. -
Anonim
zapraszam na MEGASURF na kempingu POLARIS. Mają super instruktorów, nowy sprzęt a jak wieje z północy (czyli na półwyspie wtedy nie wieje za mocno) to pakują Cię na motorówkę i płyniecie tam gdzie wieje :) -
Anonim
Akademia na 3 też jest spoko z szalonym instruktorem Jonaszem i bandą polecam!!!!! -
Baza red sea zone-El gouna-Egipt, okolice Hurghady. Ogolnie całe morze czerwone. w Polsce warunki są moze ok ale wiatru nie ma mimo iz ja robiłem na maszo nie polecam pod tym względem polskiego wybrzeża.
-
-
tabson.ownlog.com
A cenowo wszędzie podobnie ? Ogólnie zależy mi na tym żeby było możliwie tanio, a żebym po tym kursie mógł bez spinki kupić kite i pływać sobie sam. A miał ktoś styczność z więcej niż jedną szkołą żeby można było je porównać ? Z góry dzięki za wszystkie rady; ) Peace. -
tabson.ownlog.com
-
nie nauczysz sie w dwa tygodnie idealnie sam pływac....w POsce za słabo wieje aby mozna było intensywnie sie uczyc poza tym instruktorom nie chce sie siedziec długo w wodzie bo im zimno.... wiec zycze powodzenia ale szkoły jak szkoły sa podobne choc lepiej uczyc sie w wiekszej niz mniejszej....
-
Anonim
w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu potrafisz samodzielnie pływać.
a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :) -
Zuza
http://www.boardsail.pl/
To strona Red Sea Zone zobacz co i jak - ja też polecam, chociaż fakt że w Polsce są słabe warunki. W tej szkółce masz naprawdę dobrych instruktorów (dwóch z nich jest sponsorowanych przez cropp'a i coalition).
Ale nie polecam tej szkółki na windsurfing; )
Pozdrawiam. -
>Dżolajla napisała:
>w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie
>sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu
>potrafisz samodzielnie pływać.
>
>a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą
>siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :)
no tak sie mowi samodzielnie pływać, ale to nie jest tylko pływanie nie zawsze z ostrzeniem i bez niczego ponad kontakt z wodą.... -
>Dżolajla napisała:
>w MEGASURF 9 godzin kursu 730zl, 12 godzinny 900zl. w cenie
>sprzęt pianka i inne gadżety. po 9 godzinach kursu
>potrafisz samodzielnie pływać.
>
>a co do instruktorów to oni na tym zarabiają więc będą
>siedzieć w wodzie ile będzie trzeba :)
i myslisz ze w 3 godziny sie skoków nauczysz?<lol2> hahahaha -
Anonim
nie widzę w mojej wypowiedzi zdania na temat tego że nauczysz się skakać po 3 godzinach...
poprostu przedstawiam ofertę dla osoby zainteresowanej, o którą się zapytałam na szkółce :)
ale patrząc po niektórych ludziach to dużo się można nauczyć w 9 godzin -
zosia
-
-
Akademia Motorowodna
-
www.wake.pl
w tej chwili to chyba tylko WAKE.PL wchodzi w grę; ]
jak zwykle w maju - sami napinamy na Zatoce =D -
tabson.ownlog.com
-
SURFcamp