-
Lukas
Czy ktos z was jezdzi na ten camping :/ bo ja tak...i jest mi tam dobrze... -
Jamajka boogie!
-
hola ciebie
-
Kuba...vel gałach:)
-
-
Lukas
-
Lukas
-
Kuba...vel gałach:)
pewnie tak:) oby wiało...
a 11-12sierpien beachparty w gdyni, obecność obowiązkowa...cya -
mantusz.
a ja na polarisie bede juz jutro :D I.....najlepsze jest to, ze WIEJE! teraz siedze w domu i wiatr az gwizde.....rewelacja :D -
Anonim
ja tez bylem:)
zajebiscie jest, jedyny syf z kiblami ale tak camping mistrz. -
Katrinka/ wwa zamiast bcn
ja tez oczywiscie bylam, polaris rulezzz;)
no tylko faktycznie te kible bym wymienila;p -
Anonim
-
Anonim
Wczoraj wróciłam. Fajnie było, ale ja nie lubie takiego skwaru, w dodatku wszędzie piach. A jeżeli chodzi o surfing to w tym roku nie za bardzo mi szedł. Ogólnie camping fajny chociaż na Solarze dużo więcej sie dzieje. Haa najbardziej na polarisie podobają mi sie kolejki do sklepu rano. Nie ale doznałam szoku jak zobaczyłam klona Zakościelnego w tym sklepie sportowym :D kojarzycie? Chyba Michał ma na imie -
Tysia
Polaris jest o tyle fajny, że panuje tam lekki chaos: namioty sa przemieszane z przyczepami, a nie tak jak np na solarze albo trojce- alejki przyczep. I nie jest to pusty plac, tylko czasem da się natknąc na jakieś drzewko czy krzaczki, dające tak cenny cień, szczególnie rano, kiedy chce sie spać, a nie można, bo w namiocie się dusisz... jedyne minusy to te łazienki, a co do kolejek- to trzeba iść bardzo wcześnie rano, czyli ok 7 (my akurat wracalismy z imprezy:P), albo poznij, ok 11-12, i kolejek da się uniknąć. -
arvernien
>Lukas napisał
>Czy ktos z was jezdzi na ten camping :/ bo ja tak...i jest
>mi tam dobrze...
Oj tak, nam też :D
-
Giovanna
mi tez jest tam dobrze!i to bardzo...:)) Paula tez widzialam klona zakoscielnego...hehe..myslalam ze to moze tylko moje jakies skojarzenia, ale widze ze Ty tez zauwazylas podobienstwo! :) pozdrawiam! -
Katarzyna ?
-
Anonim
Ja tez juz sie zdazylam przyzwyczaic do wszystkich "ekskluzywnych "udogodnień oferowancy przez Polaris:) zawsze tam wracam chetnie:) Mimo wszystko.
pzdr -
latino
nie wiem czemu ale mi sie ten camp nie podoba... wyglada tam jak w dzungli chaszcze jakies wyrastaja;/ -
Anonim
-
Anonim
Wlasnie daletgo jest fajnie, ze nie taka pustynia i mozna fajne miejsce sobie znalezc:)