-
Anonim
Hedonistko, Hedonisto!
Co prawdziwy Hedonista - taki jak ty - zrobiłby najchętniej z osobą powyżej??? -
Anonim
hmmm...w tym momencie najchętniej oddałabym mu...do przepisania moje notatki z polskiej politygi zagranicznej; ) -
Anonim
-
nat.
-
-
Anonim
-
Anonim
No to droga Alu!!
Na początku to mi zrobisz dobry PR w W-wie w biurze. Potem skończysz małe tłumaczenie strony www (niemiecki w angielski). W Outlooku jest kilka maili do odpisania, a kilkadziesiąt maili z listy mailingowych do przeczytania.
Pamiętaj, że jutro o 13.45 masz egzamin z Operation Management. Nie wiem jak to zrobisz masz być tu w Holandii!! W piątek exam z Management in Transition Countries. Uważaj to są re-sit examinations. Zgadnij co z Tobą zrobię, jak polejesz... :/
W weekend się zabawimy - Amsterdam Ci pokażę! Podobasz mi się, ostro będzie :P
Od 1. lutego będziesz wstawać codziennie rano. Będziesz pracować w Henkelu, przez 6-8 m-cy(Sztokholm albo Dusseldorf - sama sobie wybierz!). I niech następna osoba wyżej wraca na SGH, po co mam brać dziekankę, jak ktoś inny może za mnie na uczelnię chodzić.
Ola, pamiętaj, że masz dwa certyfikaty językowe w tym roku... Może na jakichś kurs byś się zapisała???
A spróbuj tylko zaniedbać moich znajomych! Pamiętaj o dwóch stowarzyszeniach, których jestem członkiem - no i starych trzeba odwiedzać. Do tego SKN Controllingu i ConQuest Consulting.
Chciałbym jakąś knajpkę w W-wie otworzyć... Zorganizuj wszystko. Ma być jazz live!
A ja lecę na Arubę na przynajmniej pół roku. MAm nadzieję, że to co zarobisz w Henklu wystarczy mi na przeżycie. Jak nie to pogadaj ze starymi o jakiejś hipotece... No i poszukałabyś jakiejś pracy w knajpce na weekendy. W Niemczech to raczej nie problem, a i ludzi poznasz i język sobie poprawisz...
Pozdrowienia z Karaib :* -
Katarzyna
hmmm....Kamilu...Ty też bedziesz miał troche do roboty....
najpierw przyswoisz BARDZO DOBRZE 3 wieki historii Polski i powszechnej(XVI,XVII,XVIII)... ....pote, przedstawisz barokowy charakter zamku ujzdowskiego (min 3 str A4)...posprzatasz mi pokój...od razu sprzatnij łazienke...i prosze zrób mi jakąś smaczną kolacje...jak to skończysz zrób sobie chwile wolnego . Tylko nie za długo bo potrzebuje Ci jeszcze do pozmywania po t5ej kolazji ,która zrobisz...na koniec jakbys mi poukładał w szafie byłoby mi miło. -
Orlow/ / happy:))))
Nie no, Kasiu, nie mogłem się powstrzymac :P
No dobra, jutro zrobisz tak:
pójdziesz na urządzenia elektryczne i spróbujesz się po nich nie upic, bo smęty jak się patrzy;/ później masz zaliczenie z techniki cieplnej, tylko - wiesz - poniżej 4,5 nie zejdz :] następnie PROSZĘ :) zaliczyc za mnie filozofię, tylko tym razem nie posprzeczaj sie z kretynem na temat sytualcji politycznej w Turcji; on tego nie lubi, i nie mów mu że Turcja "to zadupie", że nie musisz nic o tym parszywym kraju wiedziec bo "nie pochodzisz z Turcji";/ po prostu zalicz:) Później lec za mnie na spotkanie, a po powrocie poczekaj i przyjmij Księdza, bo po kolędzie będize chodził;/ i kolację poproszę, tylko dobrą:) powiedział bym do łóżka ale za młoda jesteś; ) do jutra ... -
Katarzyna
hmm... właśnie ksiądz odemnie wyszedł:P.więc jedno masz z głowy :P....nie będe z nikim sprzeczać za bardzo...chociaż będzie to trudne....dziś wyjątkowo się nie upije..a na kolacje dostaniesz sucharki; )
mam nadzieje,że może być...;) -
ja lubię sucharki ...; ) Heh, jeśli tylko masz ochotę zjesc ze mną sucharki, to wiesz...polecam się; )
-
Anonim
-
olygya... zawsze i z przyjemnością :)) widzę że to mi chciałaś zrobic przyjemnosc bo wiesz co lubię; ) -
-
Anonim
o widzisz :P ide biegac wiecej :D zeby mnie jeszcze baaardziej i dluuuuzej bolaly...; D -
Olewka/ Lady Di
-
Anonim
ok :D nie ma sprawy :D z mojej mialam 20/20 <cfaniak> i nawet jej nie napisalam <cfaniak> :D -
Olewka/ Lady Di
-
Anonim
-
Olewka/ Lady Di
-
guardian
milo by bylo jakbys magda sie sprezyla bo masz duuuzo do roboty; ]
na poczatek do zaliczenia
matematyka, informatyka, geometria wykreślna, rysunek techniczny, ekonomia, systemy i procesy tramnsportowe, materiałoznawstwo i skuteczne porozumiewanie sie ^^".
na deser pojdz za mnie do pubu na piwko, do kina na jakis film i najedz sie za mnie w jakiejs fajnej restauracji; ]
a ja sie moze w koncu wyspie :P